Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar abla dün bugün giremedim ani bir planla arkadaşlara yatıya gittik eve geleli çok olmadı şarjım yoktu. Az şarj ettim geçmişe az baktım. Tekrar teli şarja takıp uykuya geçiyorum. Yarına görüşürüz. Kusura bakmayın kızlar.

Kuzum işiniz olunca bır haber verin yeter
Iyı geceler

Kız bazı insanlarda kıskandıkları için devam zayıflama diye diyorlar sen kendini hangi kiloda rahat hissedersen okadar daha zayıfla

Kız bazı insanlarda kıskandıkları için devam zayıflama diye diyorlar sen kendini hangi kiloda rahat hissedersen okadar daha zayıfla
Kız kardeş olarak nitelendirebilecegim kızlar bunlar öyle bir şey yapmazlar ki kötü gün dostu olurlar ben hedefim olan 55 kiloyu göreceğim o tartı da ne olursa olsun gerekirse 1 yıl sürsün merak etme canım kiskananlar genel de burun kivirmakla yetiniyorlar

Sen kendıne ınan gerısı mutlaka olur canım

Ben bır camişım canım
Seninle kh topıgı donemınde 112 den 64 ınmıstım 2 yıl olacak
Sonra 116 ya çıktı bu pisbogaz
Şimdi 90 larda öne arkaya gıdıyom

Bende öyleyim çok güzel kilo veriyorum sonradan hop bi bakmışım gene aynı yerdeyim
Inş busefer başarırız ve birdaha kilo almayız sadece kilomuzu korumak için devam ederiz
Senin hedefin ne

Bende öyleyim çok güzel kilo veriyorum sonradan hop bi bakmışım gene aynı yerdeyim
Inş busefer başarırız ve birdaha kilo almayız sadece kilomuzu korumak için devam ederiz
Senin hedefin ne
Cok uzun zamandır 90 lardayım
80 olayım 80 göbek atacam ılk etapta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…