- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Iyi geceler ablaYarın dıyetısyen günü
Beklıyorum
Benımde cerrahıde randevum var aksam buluşuruz
Iyı geceler
Kuzum işiniz olunca bır haber verin yeterİyi akşamlar abla dün bugün giremedim ani bir planla arkadaşlara yatıya gittik eve geleli çok olmadı şarjım yoktu. Az şarj ettim geçmişe az baktım. Tekrar teli şarja takıp uykuya geçiyorum. Yarına görüşürüz. Kusura bakmayın kızlar.
Menüm
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 buçuk y.k bulgur pilavı
1 dilim kendi yaptığım kek
Kızlar kendime fular benzeri bir şey yaptım arkadaş grubumuza attım boynuma takip. Arkadaşlarım çok zayiflamissin yeter artık verme yüzün cokmus diyorlar. Kaç kilosun dediler 64 dedim inanmıyorlar daha zayifsin sen kandırma bize sitem ettiler bir de
Sen o kadar verme zaten bir zahmet :))64 tüm cok aşırı zayıf görünüyor dıyorlar 48 ne abi ya hayal dahı edemıyom
Gitmesin ya kıyamam motive ediyo biziCuma gıtsın dımı yaaaa
O bızı ben 57 cm belı anlamıyom
Kız kardeş olarak nitelendirebilecegim kızlar bunlar öyle bir şey yapmazlar ki kötü gün dostu olurlar ben hedefim olan 55 kiloyu göreceğim o tartı da ne olursa olsun gerekirse 1 yıl sürsün merak etme canım kiskananlar genel de burun kivirmakla yetiniyorlarKız bazı insanlarda kıskandıkları için devam zayıflama diye diyorlar sen kendini hangi kiloda rahat hissedersen okadar daha zayıfla
Ben netdeeeeSen o kadar verme zaten bir zahmet :))
Kız yok gıtmez o 48 de 48 dıyo baksanaGitmesin ya kıyamam motive ediyo bizi
Kız kardeş olarak nitelendirebilecegim kızlar bunlar öyle bir şey yapmazlar ki kötü gün dostu olurlar ben hedefim olan 55 kiloyu göreceğim o tartı da ne olursa olsun gerekirse 1 yıl sürsün merak etme canım kiskananlar genel de burun kivirmakla yetiniyorlar
Ben netdeeee
Sıze bakıp imrenmekle meşgulüm ben
Ben bır camişım canımSenin kilon kaç cnm
Sen kendıne ınan gerısı mutlaka olur canımKız kardeş olarak nitelendirebilecegim kızlar bunlar öyle bir şey yapmazlar ki kötü gün dostu olurlar ben hedefim olan 55 kiloyu göreceğim o tartı da ne olursa olsun gerekirse 1 yıl sürsün merak etme canım kiskananlar genel de burun kivirmakla yetiniyorlar
Ben bır camişım canım
Seninle kh topıgı donemınde 112 den 64 ınmıstım 2 yıl olacak
Sonra 116 ya çıktı bu pisbogaz
Şimdi 90 larda öne arkaya gıdıyom
Cok uzun zamandır 90 lardayımBende öyleyim çok güzel kilo veriyorum sonradan hop bi bakmışım gene aynı yerdeyim
Inş busefer başarırız ve birdaha kilo almayız sadece kilomuzu korumak için devam ederiz
Senin hedefin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?