Canım leblebı de kh grubundaKızlar daha önceki diyetlerimde açlığımı bastırması için leblebi yerdim Sizce günde en fazla ne kadar yenir ve kç kalori dir?
Cok uzun zamandır 90 lardayım
80 olayım 80 göbek atacam ılk etapta
Hıc olmadıAynen bende ama ben 70 olmak cook istiyorum sonra güzell bi alışverişe çıkıcam
Cnm eskiden 50kilo fln zayıflamışsın ya vücudunda sarkma olmusmuydu ben çok korkuyorum sarkcam diye
Hıc olmadı
Hatta futbolcu gıbı kaslı bacaklarım var
Görüntü olarak 116 da bıle gostermedıgım soylenırdı
Ama 4 de çocuğum var benım
Ikız gebelıkte gecırdım ve hıc sarkma olmadı
Ama hep spor yapan günlük fazla yürüyen bırıyım
Ben hocalı calısmıstım canımAy negüzell spor olarak sadece yürüyüşmü yaptin
Ben hocalı calısmıstım canım
Şimdi 85 e kadar sadece kardıo yaptırıyor
Bırde strechıng bu zorunlu kasların uzaması guclenmesı ıcın
75-85 arası bölgesel ağırlık ve kardıo
65-75 arası sadece bölgesel ıncelme yapmıştım
Şimdide öyle gıdecem
20 dakıkayla başladım yürüyüşe
Her hafta 10 dakıka artırdım
Tek sevdıgımde kardıo yürüyüş zaten
Teşekkür ederim canım ya valla ne yiceğimi şaşırdım bügün başka birşey yemem diyordum ama başladı mide kazınmaya bari leblebi atıştırayım azcıkCanım leblebı de kh grubunda
100 gr 350-380 kalorı arası
Bır mınık avuç 20-25 gr yenır gıbıme gelıyor
Çok teşekkürler canım, oğluş sağolsun eve getiriyor virusları.. havalar ısınsada kurtulsakAfiyet olsun canim. Sen once iyi ol menunle de sporunla da telafi edersin arkadasim uzme kendini
Teşekkür ederim canım ya valla ne yiceğimi şaşırdım bügün başka birşey yemem diyordum ama başladı mide kazınmaya bari leblebi atıştırayım azcık
Çok teşekkürler canım, oğluş sağolsun eve getiriyor virusları.. havalar ısınsada kurtulsak
Ya zaten her bünye ve vücut yapısı kaldırmaz.. ben bir ara yalnız yaşarken sırf tembellikten 47 kiloya düşmüştüm, sonra evlendim 55-56ları görünce herkes ne kadar güzelleşmişsin filan demeye başladı, dedim aha benim ideal kilom bu :))Kız yok gıtmez o 48 de 48 dıyo baksana
Ay deme, çok geçmiş olsun! çok üzülüyorum bu yavrucuklara, bu sene gidip gidip geri geliyo hastalık ben çok yoruldumBenimde kızım bugün çok kötü hasta oldu
Ay deme, çok geçmiş olsun! çok üzülüyorum bu yavrucuklara, bu sene gidip gidip geri geliyo hastalık ben çok yoruldum
Su iç tarçınlıTeşekkür ederim canım ya valla ne yiceğimi şaşırdım bügün başka birşey yemem diyordum ama başladı mide kazınmaya bari leblebi atıştırayım azcık
Geçmiş olsunBenimde kızım bugün çok kötü hasta oldu
Ay ateşten çok korkuyorum, önce bir duş aldır ama antibiotik gerekecektir gibime geliyo, sabah mutlaka doktora gidinSağol cnm bugün bu hasta yarında kesin ablası hasta olur bulaşıyor hemen birbirlerine
Ateşi düşmezse hastaneye götürcem
Aynada hangı kılo mutlu edıyorsa ıdealıde o benceYa zaten her bünye ve vücut yapısı kaldırmaz.. ben bir ara yalnız yaşarken sırf tembellikten 47 kiloya düşmüştüm, sonra evlendim 55-56ları görünce herkes ne kadar güzelleşmişsin filan demeye başladı, dedim aha benim ideal kilom bu :))
Geçmiş olsun
Ben bu hafta sonu senın ordaydım bılıyormusun
Benim göbek yağı gitsin varsın kocaman popom olsun, ama yok keşke olsaydı.. sırf popo yapmak için ağırlıklı squat yapacam :)))Aynada hangı kılo mutlu edıyorsa ıdealıde o bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?