Ben isterdim ama hastayım bu beni daha çok devirirCanlar kardeşler ablalar...
Salı Çarşamba Perşembe 3 gün protein diyeti yapacağım. Formasyondan bir arkadaşımı kadirdim beraber yapacağız eşlik etmeyen varsa beklerim
Aa şaşırdım canım ya ne güzel bilgiler hemen deniycemCok krızdeysen dış fırçala iştah keser canım
Haha güldürdün beni kız Allah ta seni güldürsün
Yollamayız seni biz
Allah şifa versin canım önce sağlık kendine dikkat etBen isterdim ama hastayım bu beni daha çok devirir
Ay abla ya allah seni
Destek ol bana o giderse bende giderim cuma artı çıkarım de
Önce sağlık canım başka zaman yine yaparızBen isterdim ama hastayım bu beni daha çok devirir
Hahaaaa aynenDestek ol bana o giderse bende giderim cuma artı çıkarım de
Koruma da kalirsin canım ben öyle yapacağım yani kilomu garanti altına alana kadar buralar da olacağımDestek ol bana o giderse bende giderim cuma artı çıkarım de
Gitmeyin valla tadı kaçıcak yoksa biz yeniyiz ya anca alıştıkKoruma da kalirsin canım ben öyle yapacağım yani kilomu garanti altına alana kadar buralar da olacağım
Gitmeyin valla tadı kaçıcak yoksa biz yeniyiz ya anca alıştıksizler ne zamandır takımdasınız
1 Aralıktan beri buradayız çoğumuz.Gitmeyin valla tadı kaçıcak yoksa biz yeniyiz ya anca alıştıksizler ne zamandır takımdasınız
Gecmis olsun canim sana da oglusuna da
Allah şifa versin canım önce sağlık kendine dikkat et
Önce sağlık canım başka zaman yine yaparız
Artı grevi başlatın kız
Heh böyle devam edin kızlar baş kaldırın
Sorma hiç aklıma gelmediKız sende gerçek kilonu niye diyorsunki bir kaç kilo fazla söyleseydin
Kız valla kaptanı kızdırcaz bizide atıcak guruptan yoksa toptan temizlikHeh böyle devam edin kızlar baş kaldırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?