Günaydın kızlar
Herkes yatıyor kimse kalkmadı
Burda geç yatıp geç kalkıyoruz
Dönüşte işe adapte olmak zor olacak
Kızlar bu hafta sanırım haftasonu verdıgım -700gr korumakla gecicek ev yapımı lor kurabiyesi suan onumde
ofisteyim kuzum ya evet bana bu hafta bir suru sey veriyor kizlar, evdede komsum sagolsun bos birakmiyorCnm ne güzell vermişsin 700 gramm
Götür bi komşuna ver sakın yeme
Bu arada komsumun iki tabagi birikti gecen kabak tatlisi getirmis ona dokunmadim benimle gurur duyabilirsiniz
ofisteyim kuzum ya evet bana bu hafta bir suru sey veriyor kizlar, evdede komsum sagolsun bos birakmiyor
ahaha hayir henuz degil :)) sanirim yarisini yiyicemYedin mi kiz yoksa
Dönüş ne zaman bacım.Günaydın kızlar, iyi sabahlar, sabahtan boşluğum vardı, oturdum pazartesiden beri tüm mesajları okudum.. takımdan kopmayayım diye.. ama öyle yoğun bir tempo içindeyim ki, kendimi rahatsız hissediyorum.
sizleri de merak ediyorum neler yapıyorsunuz diye.. çok şükür iyi gördüm sizleri..
ben de aslında tartı baskısından kurtulmuş gibi hissediyorum kendimi.. çook uzun zamandır her hafta sürekli tartıldığımdan sanırım.. şimdi tartılmadan sağlıklı beslenmeye devam ediyorum. bakalım cuma günü ne olacak :) hocamla sporumu haftada 1 yapıyordum, onu da 2 ye çıkardım.. iyi oldu benim için.. spor şart :) hocama kalsa haftada 5 gün durmadan çalıştırır beni de ben de o hal yok..
berilceee sağlığını merak ediyorum.. lütfen haberdar et bizi..
Zen71 diyetisyenin ne dedi? neler yapacaksınız onu da merak ediyorum..
hepinizi öpüyorum.. sağlıkla kalın..
Aynı benbizim kartalda çok somurtkan yahu...
Bana ver aksama yıkım ekıbı gelıyor bızeKızlar bu hafta sanırım haftasonu verdıgım -700gr korumakla gecicek ev yapımı lor kurabiyesi suan onumde
O Komsu bızede gelse ne var sankımCnm ne güzell vermişsin 700 gramm
Götür bi komşuna ver sakın yeme
Tabaklara maydonozBu arada komsumun iki tabagi birikti gecen kabak tatlisi getirmis ona dokunmadim benimle gurur duyabilirsiniz
Ne dıyın neeeeeKızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?