Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar, iyi sabahlar, sabahtan boşluğum vardı, oturdum pazartesiden beri tüm mesajları okudum.. takımdan kopmayayım diye.. ama öyle yoğun bir tempo içindeyim ki, kendimi rahatsız hissediyorum.

sizleri de merak ediyorum neler yapıyorsunuz diye.. çok şükür iyi gördüm sizleri..

ben de aslında tartı baskısından kurtulmuş gibi hissediyorum kendimi.. çook uzun zamandır her hafta sürekli tartıldığımdan sanırım.. şimdi tartılmadan sağlıklı beslenmeye devam ediyorum. bakalım cuma günü ne olacak :) hocamla sporumu haftada 1 yapıyordum, onu da 2 ye çıkardım.. iyi oldu benim için.. spor şart :) hocama kalsa haftada 5 gün durmadan çalıştırır beni de ben de o hal yok..

berilceee sağlığını merak ediyorum.. lütfen haberdar et bizi..

Zen71 diyetisyenin ne dedi? neler yapacaksınız onu da merak ediyorum..

hepinizi öpüyorum.. sağlıkla kalın..

Dönüş ne zaman bacım.
Sana soracaklarım var bu akşam yazarım bebek

bizim kartalda çok somurtkan yahu...
Aynı ben
Kartalın bıle şişkosu mutsuz ya
Kızlar bu hafta sanırım haftasonu verdıgım -700gr korumakla gecicek ev yapımı lor kurabiyesi suan onumde
Bana ver aksama yıkım ekıbı gelıyor bıze
Cnm ne güzell vermişsin 700 gramm
Götür bi komşuna ver sakın yeme
O Komsu bızede gelse ne var sankım
Bu arada komsumun iki tabagi birikti gecen kabak tatlisi getirmis ona dokunmadim benimle gurur duyabilirsiniz
Tabaklara maydonoz
Yesıl elma neyım koy
Yada boş ver kek börek yapma emi fıstık
Ne dıyın neeeee

Dün akşam mınık tavşanın sözünü tuttum baza altında gıtılmeyı bekleyen tüm küçük beden elbuselerı yolladım kumbaraya
Ödüllendır demıstı cıcı almakta ödül degılmı sultanım
Havaya konusmuyom ya
O kendını bılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…