Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tatlı krizleri yanlış beslenme kaynaklı 2-3 haftada çözülebilecek bir sey..

Kefir ceviz allahım çok mutluyum...

Kızlar yanlışlıklar olabilir tabloyu şimdi yapmaya çalıştım ama haftaya daha dikkatli olacağım
Ellerine sağlık dün ben eggfast olduğum icin menü paylaşmadım su yine 2 lt ben fix içiyorum zaten. Bu arada suyun kiloyla orantısız var. Aslında önemli olan o bulup paylaşayım.
100 kilo olan biri ile 50 kilo olan birinin su ihtiyacı ayni olmaz degil mi

Sık sık beslen canım mutlaka ara öğün yap
3 ana 3 ara öğün :)

Canım emzirenlere ilave tavsiyelerin ne olur
Canım bu konuda tecrübem yok ama bol bol yeşil yapraklı sebzeler yenmeli. Dereotu roka tere maydonoz.. ev yapımı yogurt kefir içilmeli senin dediğin gibi sık sık beslenilmeli. Süt yapsın diye size şekerli seyler yedirmeye çalışanlar olur ama bu tatlı krizlerine neden olur. Vücut şekere bağlanıyor sonra bu bagimliktan kurtulamıyor. Meyve 3 porsiyon yeterli hurmaya dikkat 1 tanesi 1 porsiyon meyve..
Siz sağlıklı beslenin ki bebeğinizde sağlıklı süt alsın. Paketli gıdalardan uzak durun.. etiketleri okuyun. Sadece kalorilerine degil karbonhidrat bazılarında yazıyor şeker oranı ve içindekilere de bakın.

Mısır püskülü kiraz sapı al kaynamış suyun içine yeşil çayla beraber bunları koy. Şişkinliğine iyi gelir. Bu arada emziren anneler de rezene cayı içirsinler.

Canım ara öğünde tek bir meyve ile doymayacağım süylendi onun için aldırdım. Marketten almış eşim fındık ve badem, paketli, umarım çiğdir
Tadım markasının çiğ ürünleri var. Üzerlerinde yazıyor. Kabuklu fındık ve kabuklu cevizde alabilirsin. Eğer tuzluysa yeme...
Zen71 dogru yazmış herşey ölçülü yenmeli. Kuruyemişler de.. ve çiğ olmalı..

Bana mesela adaçayı çok iyi geliyor dönemde, bir de sıcak su torbası ayaklarımın altına aldım mı gelir hemen..
Olursuun canım inşallah

Canim doğum yapali daha 1 hafta bile olmamış.. Allah anali babali büyütsün saglikla büyüt bebegini ....sadece sut olsun diye tatli hamur isine yüklenme o kadar kendiliğinden gidecektir o kilo..

menün de 7 dilim ekmek var. yani sabah 2 dilim, patates yemeği 2 dilim makarna 1 dilim mercimek çorbası 2 dilim (1 kepçe =1 dilim) ama protein çok az...

Merhaba bende katılmak istiyorum
Hosgeldın
Iyi geceler canlar ben 6. Takıma ufak bir şey bırakıp yatıyorum kendinize iyi bakın sabah görüşürüz
Cumaya ıyı bırde eksı bırak fıstıgım
Kılon bana göre yok bıle
Lohusa sayılırsın be canım
Günaydın kızlar iyi bir gün olsun hepimiz için.. İnanılmaz uykum var hala ayılamadım, her sabah 6da kalkıyorum..
İnanılmaaaz uykum vvaaar
Uykuyla cebellesmemız brezılya dızısı olur sanırım
Bugün ıcın haın planlarım var o gelemeyen uykuya

Uyku gelmiyor değil de bendeki durum şöyle oluyor;
19-19:30 evde oluyorum eşi doyur kendini doyur, ortalığı toparlar. Dün sevdiğim dizi vardı onu izledik, biraz daha izleyelim dedik. Saat 01:30 olmuş, yetmedi uykuu

Uyku gelmiyor değil de bendeki durum şöyle oluyor;
19-19:30 evde oluyorum eşi doyur kendini doyur, ortalığı toparlar. Dün sevdiğim dizi vardı onu izledik, biraz daha izleyelim dedik. Saat 01:30 olmuş, yetmedi uykuu
en geç 11de yataktayım 6da kalkarım. hafta sonu da en geç 8de kalkarım. ama sabah insanı değilim.

Gunaydin arkadaslar. Dun menu paylasmadigimi farkettim oysa gece yarilarina kadar buralardaydim.
05.02. 2018 tarihli menum Bengi__

9 00 KAHVALTI
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
2 dl. Ekmek tam bugday
4 zeytin
Ceri Domates yesillik

12 00 ARA
1 elma 8 badem

13 30 OGLE YEMEGI
8 adet yaprak sarma (z.yagli bulgur ve yesil mercimekli)
4 yemek kasigi yogurt
Salata

16 00 ARA
1/2 etiform 1 su bard. Ayran

18 00 ARA
1 mandalin 1 cay bard. Sut

19 30 AKSAM YEMEGI
2 adet opsie li lahmahcun (tam diyet bol protein)
4 y.kasigi yogurt
Salata

22 00 ARA
1 bard. Sut

SU 3 lt. philosophergirl

SPOR 1 saat yuruyus tempolu ama gun icersinde kosusturdum ki 17100 adim atmisim. keryneia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…