Tatlı krizleri yanlış beslenme kaynaklı 2-3 haftada çözülebilecek bir sey..Ben böyle değildi. Gebeliğin ilk zamanı kilo takıntısı dikkat ettim sonra 18 kilo alarak doğuma gittim 7.ayda gelişi. Durunca habire yedim. Doğumdan sonra alerji çıktı herşey yasak yine diyet 17 kilo gitti amaaaa diyet bozulunca yasaklar bir bir yenilince kilo almaya başladım duramıyorum. Çocuk olunca denge altüst oluyor sevilmeyen bile sevilip yeniliyor. Tatlı krizleri gebelikten kalma
Kefir ceviz allahım çok mutluyum...5 şubat
Sabah 10.00
2 yumurtadan yağsız omlet
5 zeytin
Maydanoz
1 bardak süt
Ara 12.30
1 bardaktan biraz az kefir
2 tam ceviz
Öğlen 14.30
1 kase kinoalı kısır
Ara 17.00
1 duble sade kahve 1 kuş lokumu
Akşam 19.30
3 kaşık sulu köfte(pirinçsiz)
2 kaşık pilav
Bol salata
Bengi__
Su 2,5 litrephilosophergirl
Sporkeryneia
Şimdi çocukları uyuttum takıma baktıltan sonra leslie yapacağım yapınca onaylamak için tekrar yazarım
Ellerine sağlık dün ben eggfast olduğum icin menü paylaşmadım su yine 2 lt ben fix içiyorum zaten. Bu arada suyun kiloyla orantısız var. Aslında önemli olan o bulup paylaşayım.Kızlar yanlışlıklar olabilir tabloyu şimdi yapmaya çalıştım ama haftaya daha dikkatli olacağım
Canım bu konuda tecrübem yok ama bol bol yeşil yapraklı sebzeler yenmeli. Dereotu roka tere maydonoz.. ev yapımı yogurt kefir içilmeli senin dediğin gibi sık sık beslenilmeli. Süt yapsın diye size şekerli seyler yedirmeye çalışanlar olur ama bu tatlı krizlerine neden olur. Vücut şekere bağlanıyor sonra bu bagimliktan kurtulamıyor. Meyve 3 porsiyon yeterli hurmaya dikkat 1 tanesi 1 porsiyon meyve..Sık sık beslen canım mutlaka ara öğün yap
3 ana 3 ara öğün :)
Canım emzirenlere ilave tavsiyelerin ne olur
Mısır püskülü kiraz sapı al kaynamış suyun içine yeşil çayla beraber bunları koy. Şişkinliğine iyi gelir. Bu arada emziren anneler de rezene cayı içirsinler.Benim reglim 1 haftadır gecikti kızlar fena bi şişliğim var.yeni doğum yaptığım için düzenim değişiyor galiba
Yaa sıkıntısı neyse de karnım davul gibi göbek aldı başını gitti
İnşallah olurum biran önce
Tadım markasının çiğ ürünleri var. Üzerlerinde yazıyor. Kabuklu fındık ve kabuklu cevizde alabilirsin. Eğer tuzluysa yeme...Canım ara öğünde tek bir meyve ile doymayacağım süylendi onun için aldırdım. Marketten almış eşim fındık ve badem, paketli, umarım çiğdir
Benim reglim 1 haftadır gecikti kızlar fena bi şişliğim var.yeni doğum yaptığım için düzenim değişiyor galiba
Yaa sıkıntısı neyse de karnım davul gibi göbek aldı başını gitti
İnşallah olurum biran önce
Gunaydin canimGünaydın kızlar iyi bir gün olsun hepimiz için.. İnanılmaz uykum var hala ayılamadım, her sabah 6da kalkıyorum..
İnanılmaaaz uykum vvaaar
Canim doğum yapali daha 1 hafta bile olmamış.. Allah anali babali büyütsün saglikla büyüt bebegini ....sadece sut olsun diye tatli hamur isine yüklenme o kadar kendiliğinden gidecektir o kilo..Kullanıcı Adı :morsincap
İsim (İsteğe Bağlı )ilek
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:ısparta
Boyunuz :162
Kilonuz:65.5
Hedef kilonuz :ilk hedef 60
Kilo alma hikayeniz :hamileliğimde aldığım kiloları vermek istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bu perşembe Doğum yaptım ve çok sağlıksız besleniyorum sanırım duygusal açlık yaşıyorum ama bununla başetmem lazım çünkü zayıf hallerimi çookkk özledim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayır.
Hanımlar merhaba lütfen Benide aranıza alın burda kilo verebileceğime inanıyorum
Hosgeldin canim aramiza ... en sevdigim çiçektir krizantemMerhaba bende katılmak istiyorum
menün de 7 dilim ekmek var. yani sabah 2 dilim, patates yemeği 2 dilim makarna 1 dilim mercimek çorbası 2 dilim (1 kepçe =1 dilim) ama protein çok az...5 şubat
Sabah: 8.00
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 şekerli çay
1kibrit kutusu peynir
Saat:12.00
Bir elma
Saat:14.00
Öğlen yemeği 5 kaşık patates yemeği
1kase karışık salata
1 kase yoğurt
Saat: 15.0
1tane portakal
Akşam yemeği
Saat:19.00 2 kaşık makarna
1 kase mercimek çorbası
Brokoli salatası
Saat:21.30
Şekersiz çay
Bugün ki menü bu arkadaşlar
Ayrıca aralarda bol bol şu içtim
HosgeldınMerhaba bende katılmak istiyorum
Cumaya ıyı bırde eksı bırak fıstıgımIyi geceler canlar ben 6. Takıma ufak bir şey bırakıp yatıyorum kendinize iyi bakın sabah görüşürüz
Kılon bana göre yok bıleKullanıcı Adı :morsincap
İsim (İsteğe Bağlı )ilek
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:ısparta
Boyunuz :162
Kilonuz:65.5
Hedef kilonuz :ilk hedef 60
Kilo alma hikayeniz :hamileliğimde aldığım kiloları vermek istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bu perşembe Doğum yaptım ve çok sağlıksız besleniyorum sanırım duygusal açlık yaşıyorum ama bununla başetmem lazım çünkü zayıf hallerimi çookkk özledim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayır.
Hanımlar merhaba lütfen Benide aranıza alın burda kilo verebileceğime inanıyorum
Uykuyla cebellesmemız brezılya dızısı olur sanırımGünaydın kızlar iyi bir gün olsun hepimiz için.. İnanılmaz uykum var hala ayılamadım, her sabah 6da kalkıyorum..
İnanılmaaaz uykum vvaaar
Hosgeldın
Cumaya ıyı bırde eksı bırak fıstıgım
Kılon bana göre yok bıle
Lohusa sayılırsın be canım
Uykuyla cebellesmemız brezılya dızısı olur sanırım
Bugün ıcın haın planlarım var o gelemeyen uykuya
en geç 11de yataktayım 6da kalkarım. hafta sonu da en geç 8de kalkarım. ama sabah insanı değilim.Uyku gelmiyor değil de bendeki durum şöyle oluyor;
19-19:30 evde oluyorum eşi doyur kendini doyur, ortalığı toparlar. Dün sevdiğim dizi vardı onu izledik, biraz daha izleyelim dedik. Saat 01:30 olmuş, yetmedi uykuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?