@zerra canım bebeğim 3 aylık, maşşallah diyin oğluşuma biraz iştahlı :) hurma evet mantıklı ve çok lezzetli. Onu da aldırayım eşime
Yuruyus bandinda mi yuruyorsun canim.. ben ilk 5 dakika 5.5 ile yuruyorum sonra 5.8 cikariyorum hizini en son 6.5 ile tamamliyorum yuruyusumu. Bazen aralarda 7 ve ustu yapip kosmayi deniyorum sanirim o zaman interval yapmis oluyorum...
Gecmis olsun canim. Metformin kilo vermene yardimci olacaktir insilun dengeni sagliyacagi icin. Hormon testlerinde hayirlisi ile ciksin da. Evet canim stres uyku duzensizligi de cok buyuk faktor bu yasadiklarina. Iyi ol kardesim yaza bekliyorum bak.Kızlar ben geldım
Cok kotuydu ya
10 saat açlık uzerıne kan verdım
Sonra bır tatlı su verdıler 1 saat sonra tekrar kan aldılar ama ben baygınlık gecırdım öyle kötü ot tat sonra tatlı yeyınce kötü oldum
Sonra ıkı saat sonra kan aldılarEki Görüntüle 2106422 sonuclarım böyle kızlar
Dr metformın yazdı bu değerler Türkçede hızlı şekeri ıfade edıyormus
Ama stresten de olabılırmıs
Şeker hastalığı olabılmemı kontrol ıcın ıyı olmuş
Ama benım tatlı kh yetınceki üşüme uyku basması halsızlık
Arada basan doymama ataklarım bununla ilgili degılmış
Onlar ıcınde hormon testlerı
Troıd testlerı yaptı
13 ünde bellı olacak
Şimdilik metformin benı bıraz rahatlatırmış
Kızlar benı anladınız aylardır dıyet ve delı sporlara rağmen yol alamıyorum
Ben boşluğa kürek çekmektense bır sorun varsa onu öğrenmeye uğraşmak ıcın bırsey varsada çıksın dedım
Kadın şeker bır tıp
Güven zayıflıyaz sağlığında yerınde olacak dedı
Uyku bozukluğum ıcın tedavı olmalısın dedı
Uykusuzluk sekerı ve kıloyu etkılıyormus
Şimdilik liste vs vermedı
1600 cal yemeye çalış dedı
Özellikle sordum öğün sayısını
Yenı tıp a göre 3 yada 6 öğün hatta ıkı öğün onemlı degıl
Kişi kendını nasıl hıssederse öyle yemelı dedı
Kızlar şimdik böyle
Gecmişe gidem ben
Canım şu an aşırı tokluk hissi var yumurta ve lor tok tutuyor sanırım yarın tartı da değişiklik olursa paylaşırımKuzum dikkat et iyice direncini düşürme
İlk defa duydum güzel mi
Benim 1 aydır kilo hemen hemen aynı olunca almadım canım
Sonucu merak ediyorum canım
Metformin çok kullanılan bir ilaç
Bir çok kişide iştahı baskılıyor insülin direncini kıran bu şekilde kilo vermeye yardımcı ilaç
Bir tanıdığım 55 yaşlarında 2x1 gr kullandı şekeri yüksekti
1 ayda yediklerine dikkat ederek ve yürüyüş yaparak 6 kilo verdi
Şekeri de bu arada 220 den 100 e düştü
Aynen canim. Tam da oyle oldu yoksa beril i anlamadigimizdan degildi.Ben var seni anlamak tatlim :))) ama sen yanlis ifade ediyor bizi uzuyor
Kolay gelsin canim. Diyet olduktan sekersiz olduktan sonra tatli da kabulumuzSabahtan beri yazamadım kızlaar, kaldıramadım kafamı bilgisayardan.. Malum maaş dönemi geliyor, harıl harıl bordro vs ile uğraşıyorum. Bir kaç gün daha böyle yoğunluğum sürecek gibi fırsat buldukça yazmaya çalışacağımmm..
Bu arada bugün kü tarifimiz tatlı mı olsun yemek mi olsuuun? Tatlı derken öyle şeker falan yok şimdiden söyleyeyiiim :)
Sabah aç karnına inş tarılup geliyorumYenı gelen arkadaşlar
Gelıs tarıhı
Gelıs kılo
Hedef kılo yazıp benı etıketlermısın
Merhaba bende katılmak istiyorum
İyi geceler görüşürüzIyi geceler canlar ben 6. Takıma ufak bir şey bırakıp yatıyorum kendinize iyi bakın sabah görüşürüz
Canım ara öğünde tek bir meyve ile doymayacağım süylendi onun için aldırdım. Marketten almış eşim fındık ve badem, paketli, umarım çiğdirmasallah canim . Sutu arttiran en guzel su arkadasim hurma kuruyemis aldirayim demissin olculu tuketmen lazim onlari aman dikkat. Bir de kuruyemisi illa ki cig tuket kavrulmus olmasin kavrulmus olanin faydasindan cok zarari var canim.
Kavrulmus kuruyemis ile bir sey okumustum denedim de. kuslara ayri ayri gunlerde cig ve kavrulmus kuruyemisi koy kesinlikle ac olsalar bile kavrulmusunu yemiyorlar ki cig olan daha sert normalde onu degil oburunu secmeleri lazimken. Kuslar bile sagliklisini seciyor yani.
Tatlı isteğinin nedeni dengesiz beslenme düzenin..5 şubat
11.30
1 dilim börek
Yarım porsiyon lor
Yarım porsiyon kaşar
3 tane zeytin
1 kaşık sarella kahvaltılık bitter çikolata
Yarım domates
Ara öğün saatini hatırlamıyorum
3 yk ağız sütü
Akşam 6.30
1 dilim börek
1 yk sebze
1 küçük kase mercimek çorbası
Çeyrek porsiyon yoğurt
Bol tere
Yarım domates.
9.00
2 gün kurusu
5 kuru üzüm
Kesmedi film seyrederken sarelladan nır kaşık alayım dedim dalıp şişeyi bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?