Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yenı gelen arkadaşlar
Gelıs tarıhı
Gelıs kılo
Hedef kılo yazıp benı etıketlermısın

Ilk sayfaya gelıs kılo
Gelıs tarıhı
Hedef kılo
Kaç kılo kaldı gıbı bır lıste eklıyorum bır ıkı güne kızlar

@zerra canım bebeğim 3 aylık, maşşallah diyin oğluşuma biraz iştahlı :) hurma evet mantıklı ve çok lezzetli. Onu da aldırayım eşime
masallah canim . Sutu arttiran en guzel su arkadasim hurma kuruyemis aldirayim demissin olculu tuketmen lazim onlari aman dikkat. Bir de kuruyemisi illa ki cig tuket kavrulmus olmasin kavrulmus olanin faydasindan cok zarari var canim.
Kavrulmus kuruyemis ile bir sey okumustum denedim de. kuslara ayri ayri gunlerde cig ve kavrulmus kuruyemisi koy kesinlikle ac olsalar bile kavrulmusunu yemiyorlar ki cig olan daha sert normalde onu degil oburunu secmeleri lazimken. Kuslar bile sagliklisini seciyor yani.

Yuruyus bandinda mi yuruyorsun canim.. ben ilk 5 dakika 5.5 ile yuruyorum sonra 5.8 cikariyorum hizini en son 6.5 ile tamamliyorum yuruyusumu. Bazen aralarda 7 ve ustu yapip kosmayi deniyorum sanirim o zaman interval yapmis oluyorum...

Gecmis olsun canim. Metformin kilo vermene yardimci olacaktir insilun dengeni sagliyacagi icin. Hormon testlerinde hayirlisi ile ciksin da. Evet canim stres uyku duzensizligi de cok buyuk faktor bu yasadiklarina. Iyi ol kardesim yaza bekliyorum bak.

Canım şu an aşırı tokluk hissi var yumurta ve lor tok tutuyor sanırım yarın tartı da değişiklik olursa paylaşırım

Kolay gelsin canim. Diyet olduktan sekersiz olduktan sonra tatli da kabulumuz

Benim reglim 1 haftadır gecikti kızlar fena bi şişliğim var.yeni doğum yaptığım için düzenim değişiyor galiba
Yaa sıkıntısı neyse de karnım davul gibi göbek aldı başını gitti
İnşallah olurum biran önce

Kullanıcı Adı :morsincap
İsim (İsteğe Bağlı )ilek
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:ısparta
Boyunuz :162
Kilonuz:65.5
Hedef kilonuz :ilk hedef 60
Kilo alma hikayeniz :hamileliğimde aldığım kiloları vermek istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bu perşembe Doğum yaptım ve çok sağlıksız besleniyorum sanırım duygusal açlık yaşıyorum ama bununla başetmem lazım çünkü zayıf hallerimi çookkk özledim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayır.

Hanımlar merhaba lütfen Benide aranıza alın burda kilo verebileceğime inanıyorum

Canım ara öğünde tek bir meyve ile doymayacağım süylendi onun için aldırdım. Marketten almış eşim fındık ve badem, paketli, umarım çiğdir

Tatlı isteğinin nedeni dengesiz beslenme düzenin..
Gunkurusunun yanında ceviz yemelisin.
Dün uzun uzun yazmıştım o yüzden başka bir sey demiyorum şimdilik. Düzeltmen gereken çok şey var. Böyle olmayacağını geceki tatlı krizinden anlamış olman lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…