- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
en geç 11de yataktayım 6da kalkarım. hafta sonu da en geç 8de kalkarım. ama sabah insanı değilim.
Gunaydin arkadaslar. Dun menu paylasmadigimi farkettim oysa gece yarilarina kadar buralardaydim.
05.02. 2018 tarihli menumBengi__
9 00 KAHVALTI
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
2 dl. Ekmek tam bugday
4 zeytin
Ceri Domates yesillik
12 00 ARA
1 elma 8 badem
13 30 OGLE YEMEGI
8 adet yaprak sarma (z.yagli bulgur ve yesil mercimekli)
4 yemek kasigi yogurt
Salata
16 00 ARA
1/2 etiform 1 su bard. Ayran
18 00 ARA
1 mandalin 1 cay bard. Sut
19 30 AKSAM YEMEGI
2 adet opsie li lahmahcun (tam diyet bol protein)
4 y.kasigi yogurt
Salata
22 00 ARA
1 bard. Sut
SU 3 lt.philosophergirl
SPOR 1 saat yuruyus tempolu ama gun icersinde kosusturdum ki 17100 adim atmisim. @keryneia
philosophergirl canim sabahtan beri deli gibi mezura ariyorum oysa yeri sabit mumkun degil bulamiyorum. Bir de olcu verilecegini atlamisim canim ozur. Kizim bu gun tam gun iste gece 11 e kadar. O bir yere koyduysa verir yoksa yarin soz evde oldugu saatte bir kosu mezura alip olcumu vericem arkadasim.
bayılırımCanım menün güzel afiyet olsun bir de teşekkürü borç bilirim bugün oopsie ekmeği tarifi vereyimm bendeee :)
Sagol canim. Ben normalde opsie ekmegini cok kullaniyorum.Canım menün güzel afiyet olsun bir de teşekkürü borç bilirim bugün oopsie ekmeği tarifi vereyimm bendeee :)
hadi ya sinamekilik oldun mu çok fenaaa.Bu arad
Vallahi bengi ben hafta sonu affedersiniz ama camış gibi uyuyorum 11-12 allah ne verdiyseYoksa mümkünatı yok hafta içi toparlayamam kendimi..
Bu arada benim bağırsaklarım son 3 gündür çalışmıyor, dün 1 bardak sinameki yaptım ancak hala birşey yok.
İnşallah toparlarım ya şişim çok fazla..
sonra çay günü diye geldin börekler kekler..Keşke yakın yerlerde otursak birbirimize ayda bir çay günü yapardık, tartılar kolumuz altında herkes o gün ölçüm yapardı.
Birinci olana da bir şey alırdık
Benimde öyle hala biduzene giremedi dogum sonrası. Davul gibi hissediyorum kendimiBenim reglim 1 haftadır gecikti kızlar fena bi şişliğim var.yeni doğum yaptığım için düzenim değişiyor galiba
Yaa sıkıntısı neyse de karnım davul gibi göbek aldı başını gitti
İnşallah olurum biran önce
hadi ya sinamekilik oldun mu çok fenaaa.
1 tatlı kaşığı keten tohumu yağı veya zeytin yağı iç.
sonra çay günü diye geldin börekler kekler..
Günaydın canlar biliyorsunuz geçen ay bir kaç arkadaşla vücut ölçüleri almıştık. Ben bu sabah tekrar aldım ve karşılaştırma yaptım ve inanılmaz sonuçlar aldım. Tüm vücut olarak 31 cm incelme olmuş. Benim en büyük sorunum üst vücudumdu. Göbek bölgem de 10cm göğüs bölgem de ise 6 cm gibi bir incelme olmuş.
Çok iyi tebrik ederim sporun faydalarıGünaydın canlar biliyorsunuz geçen ay bir kaç arkadaşla vücut ölçüleri almıştık. Ben bu sabah tekrar aldım ve karşılaştırma yaptım ve inanılmaz sonuçlar aldım. Tüm vücut olarak 31 cm incelme olmuş. Benim en büyük sorunum üst vücudumdu. Göbek bölgem de 10cm göğüs bölgem de ise 6 cm gibi bir incelme olmuş.
Afiyet olsunCanım ara öğünde tek bir meyve ile doymayacağım süylendi onun için aldırdım. Marketten almış eşim fındık ve badem, paketli, umarım çiğdir
Teşekkür ederim canım bilgiler için.bi ara dengesiz beslendim hem tatlı krizim oldu hem sütüm azaldı.Canım bu konuda tecrübem yok ama bol bol yeşil yapraklı sebzeler yenmeli. Dereotu roka tere maydonoz.. ev yapımı yogurt kefir içilmeli senin dediğin gibi sık sık beslenilmeli. Süt yapsın diye size şekerli seyler yedirmeye çalışanlar olur ama bu tatlı krizlerine neden olur. Vücut şekere bağlanıyor sonra bu bagimliktan kurtulamıyor. Meyve 3 porsiyon yeterli hurmaya dikkat 1 tanesi 1 porsiyon meyve..
Siz sağlıklı beslenin ki bebeğinizde sağlıklı süt alsın. Paketli gıdalardan uzak durun.. etiketleri okuyun. Sadece kalorilerine degil karbonhidrat bazılarında yazıyor şeker oranı ve içindekilere de bakın.
Yeşil çayı kullanabilirmiyim emzirirkenMısır püskülü kiraz sapı al kaynamış suyun içine yeşil çayla beraber bunları koy. Şişkinliğine iyi gelir. Bu arada emziren anneler de rezene cayı içirsinler.
Ayy inşallah canım yaa tam da yarış haftası nasıl şiştim anlatamam kilo da fark etti tabiiBana mesela adaçayı çok iyi geliyor dönemde, bir de sıcak su torbası ayaklarımın altına aldım mı gelir hemen..
Olursuun canım inşallah
Günaydın canımm bende çok zorlandım kalkarkenGünaydın kızlar iyi bir gün olsun hepimiz için.. İnanılmaz uykum var hala ayılamadım, her sabah 6da kalkıyorum..
İnanılmaaaz uykum vvaaar
Günaysın canımmGunaydinnnnnnn
Afiyet olsunn lahmacununu nasıl yaptın canım fırında mı o daGunaydin arkadaslar. Dun menu paylasmadigimi farkettim oysa gece yarilarina kadar buralardaydim.
05.02. 2018 tarihli menumBengi__
9 00 KAHVALTI
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
2 dl. Ekmek tam bugday
4 zeytin
Ceri Domates yesillik
12 00 ARA
1 elma 8 badem
13 30 OGLE YEMEGI
8 adet yaprak sarma (z.yagli bulgur ve yesil mercimekli)
4 yemek kasigi yogurt
Salata
16 00 ARA
1/2 etiform 1 su bard. Ayran
18 00 ARA
1 mandalin 1 cay bard. Sut
19 30 AKSAM YEMEGI
2 adet opsie li lahmahcun (tam diyet bol protein)
4 y.kasigi yogurt
Salata
22 00 ARA
1 bard. Sut
SU 3 lt.philosophergirl
SPOR 1 saat yuruyus tempolu ama gun icersinde kosusturdum ki 17100 adim atmisim. @keryneia
Aramıza hoşgeldin canımKullanıcı Adı :morsincap
İsim (İsteğe Bağlı )ilek
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:ısparta
Boyunuz :162
Kilonuz:65.5
Hedef kilonuz :ilk hedef 60
Kilo alma hikayeniz :hamileliğimde aldığım kiloları vermek istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bu perşembe Doğum yaptım ve çok sağlıksız besleniyorum sanırım duygusal açlık yaşıyorum ama bununla başetmem lazım çünkü zayıf hallerimi çookkk özledim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayır.
Hanımlar merhaba lütfen Benide aranıza alın burda kilo verebileceğime inanıyorum
Afiyet olsun
Yeşil çayı kullanabilirmiyim emzirirken
Hııı sen uyku gelınce naz edensınUyku gelmiyor değil de bendeki durum şöyle oluyor;
19-19:30 evde oluyorum eşi doyur kendini doyur, ortalığı toparlar. Dün sevdiğim dizi vardı onu izledik, biraz daha izleyelim dedik. Saat 01:30 olmuş, yetmedi uykuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?