Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arad
en geç 11de yataktayım 6da kalkarım. hafta sonu da en geç 8de kalkarım. ama sabah insanı değilim.

Vallahi bengi ben hafta sonu affedersiniz ama camış gibi uyuyorum 11-12 allah ne verdiyse Yoksa mümkünatı yok hafta içi toparlayamam kendimi..

Bu arada benim bağırsaklarım son 3 gündür çalışmıyor, dün 1 bardak sinameki yaptım ancak hala birşey yok.
İnşallah toparlarım ya şişim çok fazla..

Canım menün güzel afiyet olsun bir de teşekkürü borç bilirim bugün oopsie ekmeği tarifi vereyimm bendeee :)

philosophergirl canim sabahtan beri deli gibi mezura ariyorum oysa yeri sabit mumkun degil bulamiyorum. Bir de olcu verilecegini atlamisim canim ozur. Kizim bu gun tam gun iste gece 11 e kadar. O bir yere koyduysa verir yoksa yarin soz evde oldugu saatte bir kosu mezura alip olcumu vericem arkadasim.

philosophergirl Bende çok özür dilerim ama mezure bulamadım, mahçup hissediyorum kendimi ya..

hadi ya sinamekilik oldun mu çok fenaaa.
1 tatlı kaşığı keten tohumu yağı veya zeytin yağı iç.

Günaydın canlar biliyorsunuz geçen ay bir kaç arkadaşla vücut ölçüleri almıştık. Ben bu sabah tekrar aldım ve karşılaştırma yaptım ve inanılmaz sonuçlar aldım. Tüm vücut olarak 31 cm incelme olmuş. Benim en büyük sorunum üst vücudumdu. Göbek bölgem de 10cm göğüs bölgem de ise 6 cm gibi bir incelme olmuş.

Benimde öyle hala biduzene giremedi dogum sonrası. Davul gibi hissediyorum kendimi

hadi ya sinamekilik oldun mu çok fenaaa.
1 tatlı kaşığı keten tohumu yağı veya zeytin yağı iç.

Hemde ne olmak bir bardak içtim, ama bana mısın demiyor hiç birşeyim yok hala..
Keten tohumu yağı bugün aktar açık olursa alayım.

sonra çay günü diye geldin börekler kekler..

Yok canımm öyle demek istemedim
Kek olursa da unsuz şekersiz kek olur, oopsie ekmekli olur o kadar yani ötesi yok

Hey maşallaaah süpersiiiiiiin imrendim doğrusu..

Çok iyi tebrik ederim sporun faydaları

Canım ara öğünde tek bir meyve ile doymayacağım süylendi onun için aldırdım. Marketten almış eşim fındık ve badem, paketli, umarım çiğdir
Afiyet olsun
Teşekkür ederim canım bilgiler için.bi ara dengesiz beslendim hem tatlı krizim oldu hem sütüm azaldı.
Artık dengelediğimi. Düşünüyorum inşallah kaliteli olur sütlerimiz
Mısır püskülü kiraz sapı al kaynamış suyun içine yeşil çayla beraber bunları koy. Şişkinliğine iyi gelir. Bu arada emziren anneler de rezene cayı içirsinler.
Yeşil çayı kullanabilirmiyim emzirirken

Bana mesela adaçayı çok iyi geliyor dönemde, bir de sıcak su torbası ayaklarımın altına aldım mı gelir hemen..
Olursuun canım inşallah
Ayy inşallah canım yaa tam da yarış haftası nasıl şiştim anlatamam kilo da fark etti tabii
Günaydın kızlar iyi bir gün olsun hepimiz için.. İnanılmaz uykum var hala ayılamadım, her sabah 6da kalkıyorum..
İnanılmaaaz uykum vvaaar
Günaydın canımm bende çok zorlandım kalkarken

Günaysın canımm
Afiyet olsunn lahmacununu nasıl yaptın canım fırında mı o da

Aramıza hoşgeldin canım
Bebeğin hayırlı olsun
Henüz lohusalık devam ettiği için kısa sürede kilolarını verirsin canım
Sık sık beslen ve suyu çok iç

Afiyet olsun

Yeşil çayı kullanabilirmiyim emzirirken

bak bunu bilmiyorum?
ama bir kaç sayfaya baktım günde 1 fincandan fazla olmamak kaydıyla içilebilir deniliyor. günlük aldığınız kafein miktarıyla alakalı yani. bol bol siyah çay kahve vs içiyorsanız birde yeşil çay içerseniz fazla kafein almış olursunuz buda bebişin uykusuz kalmasına neden olur.
yinede doktora sormak lazım.
ama rezene çayı için.

Uyku gelmiyor değil de bendeki durum şöyle oluyor;
19-19:30 evde oluyorum eşi doyur kendini doyur, ortalığı toparlar. Dün sevdiğim dizi vardı onu izledik, biraz daha izleyelim dedik. Saat 01:30 olmuş, yetmedi uykuu
Hııı sen uyku gelınce naz edensın
Ben bekledıgım halde gelısını goremeyenım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…