Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar sabah tartıldım 66.900
Cuma 67. 600 idi
- 700 gr tabi bengi arkadaşımın sayesinde yardımların için teşekkür ederim Bengi__
Eggfast Perşembe de denesemmi acaba

bitter çikolata önerir misiniz ? mesela haftada 2 dilim ?
ben etinin flavanol bunu keşfettim.. her markette yok büyük marketler de var canım .. bazen türk kahvesinin yanında iki parça yiyorum veee bende wc çook iyi çalıştırıyor... içeriğinde lif kaynağı olduğu yazıyor... zaten tadı çook acı böyle bildiğimiz çikolata gibi değil 2 parçası kesiyor ....

Kızlar sabah tartıldım 66.900
Cuma 67. 600 idi
- 700 gr tabi bengi arkadaşımın sayesinde yardımların için teşekkür ederim Bengi__
Eggfast Perşembe de denesemmi acaba
çok sık yapmamak lazım metabolizmayı yavaşlatır. perşembe yapma ama karbonhidrat alımına dikkat et.

yaa onda da palm yağı var..
glikoz şurubu da vardır

Masallah arkadasim tebrikler.
Bir tarih belirleyelim canim o tarihte duzenli paylasim yapalim hem senin de takibin kolay olur. Olmazsa 1 gun onceden bir hatirlatma yaparsin.
Geçen ay Ocağın ilk haftasında yapmıştık. Dedik yine Şubattin ilk haftasinda yaparız diye canım

Kızlar bugün proje teslimim var. Bir o yana bir bu yana koşuşturup duruyorum. Şimdi geçmişi okudum Bengi__ cim belirttiğin konuyla alakalı en kısa sürede bir paylaşım yapacağım. Zen71 canım geçen paylaştığım makale için sen teşekkür etmişsin sanırım. Rica ederim. İşe yarar birşeyler paylaşabiliyorsam ne mutlu bana :)

Selam kizlar nasilsiniz benim oglum hasta pek keyifsiz dun gece nobet tuttum. gecmis de baya birikmis masallah soyle bi goz gezdireyim cok uykum var.

Kolay gelsin balim.

Arkadaşlar ben bugün dukan express diyetine başladım. 1. Gün protein günü acaba akşam için için de un ya da sehriye içermeyen bir tavuk suyu çorba tarifiniz var mi

Aslında herşey güzel gitmiş sadece akşam 1 dilim ekmek olmasaymış iyi olurmuş canım. Çorba ve ekmek aynı anda yememek gerekiyor diye biliyorum ben
Evet canim cok dogru corba da ekmek yerine geciyor zaten. Dunku menuye ragmen sabit ciktim bu sabah )

Kiz burada master yaptim diyet konusunda ama hala kilo veremedimne neye yarıyor cogunu biliyorum ama hala siskoyum...torun sahibi olurum hala buralarda olurum guya dogum kilolarimi verecemmm
Evet seni hatirliyorum ada cok eskiden yani 2014 de ben ayca kaya ile sayarak diyet yaparken sende aksam 17 den sonra yememe topigindeydin uzaktan takipteydim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…