benim eğer karnım ağrımıyorsa yürüyüş yapıyorum canım faydası oluyor çünkü regli dönemlerinde metabolizma daha bi hızlanıyor...Bişey aklıma takiliyo regl olunca spor yapilmiyo mu ? komsum dedi bunu vücut su tutuyomus çok sasirdim
ben etinin flavanol bunu keşfettim.. her markette yok büyük marketler de var canım .. bazen türk kahvesinin yanında iki parça yiyorum veee bende wc çook iyi çalıştırıyor... içeriğinde lif kaynağı olduğu yazıyor... zaten tadı çook acı böyle bildiğimiz çikolata gibi değil 2 parçası kesiyor ....bitter çikolata önerir misiniz ? mesela haftada 2 dilim ?
çok sık yapmamak lazım metabolizmayı yavaşlatır. perşembe yapma ama karbonhidrat alımına dikkat et.Kızlar sabah tartıldım 66.900
Cuma 67. 600 idi
- 700 gr tabi bengi arkadaşımın sayesinde yardımların için teşekkür ederimBengi__
Eggfast Perşembe de denesemmi acaba
yaa onda da palm yağı var..ben etinin flavanol bunu keşfettim.. her markette yok büyük marketler de var canım .. bazen türk kahvesinin yanında iki parça yiyorum veee bende wc çook iyi çalıştırıyor... içeriğinde lif kaynağı olduğu yazıyor... zaten tadı çook acı böyle bildiğimiz çikolata gibi değil 2 parçası kesiyor ....
bende iki gün deniyecem çarşamba ve perşembeKızlar sabah tartıldım 66.900
Cuma 67. 600 idi
- 700 gr tabi bengi arkadaşımın sayesinde yardımların için teşekkür ederimBengi__
Eggfast Perşembe de denesemmi acaba
yaa onda da palm yağı var..
glikoz şurubu da vardır
Geçen ay Ocağın ilk haftasında yapmıştık. Dedik yine Şubattin ilk haftasinda yaparız diye canımMasallah arkadasim tebrikler.
Bir tarih belirleyelim canim o tarihte duzenli paylasim yapalim hem senin de takibin kolay olur. Olmazsa 1 gun onceden bir hatirlatma yaparsin.
iki gün ağır gelebilir önce 1 gün yap sadece perşembe..bende iki gün deniyecem çarşamba ve perşembe
Kolay gelsin balim.Kızlar bugün proje teslimim var. Bir o yana bir bu yana koşuşturup duruyorum. Şimdi geçmişi okudumBengi__ cim belirttiğin konuyla alakalı en kısa sürede bir paylaşım yapacağım. Zen71 canım geçen paylaştığım makale için sen teşekkür etmişsin sanırım. Rica ederim. İşe yarar birşeyler paylaşabiliyorsam ne mutlu bana :)
Selam kizlar nasilsiniz benim oglum hasta pek keyifsiz dun gece nobet tuttum. gecmis de baya birikmis masallah soyle bi goz gezdireyim cok uykum var.
Olculerimi aldim bende yazayim canimGeçen ay Ocağın ilk haftasında yapmıştık. Dedik yine Şubattin ilk haftasinda yaparız diye canım
Inssllah canim burnu tikali ve atesi vardi insallah ilerlemeden atlatir.Çok geçmiş olsun yavrum. İnşallah önemli birşeyi yoktur. Hemencecik iyileşir :)
Oyy kuzum kıyamam ben ona. Allahım en kısa sürede şifa versin yaramazlıklarına devam etsin :)Inssllah canim burnu tikali ve atesi vardi insallah ilerlemeden atlatir.
Evet canim cok dogru corba da ekmek yerine geciyor zaten. Dunku menuye ragmen sabit ciktim bu sabahAslında herşey güzel gitmiş sadece akşam 1 dilim ekmek olmasaymış iyi olurmuş canım. Çorba ve ekmek aynı anda yememek gerekiyor diye biliyorum ben
Evet seni hatirliyorum ada cok eskiden yani 2014 de ben ayca kaya ile sayarak diyet yaparken sende aksam 17 den sonra yememe topigindeydin uzaktan takipteydim :)))Kiz burada master yaptim diyet konusunda ama hala kilo veremedimne neye yarıyor cogunu biliyorum ama hala siskoyum...torun sahibi olurum hala buralarda olurum guya dogum kilolarimi verecemmm
Cukur dusen bir daha cikamiyo bu sene hic dizi ye baslamadim ben survivor u bekliyorum :))Cukur dizisi baslamadan ada cukura dusmeden menuuuu gelsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?