Masallah arkadasim tebrikler.Günaydın canlar biliyorsunuz geçen ay bir kaç arkadaşla vücut ölçüleri almıştık. Ben bu sabah tekrar aldım ve karşılaştırma yaptım ve inanılmaz sonuçlar aldım. Tüm vücut olarak 31 cm incelme olmuş. Benim en büyük sorunum üst vücudumdu. Göbek bölgem de 10cm göğüs bölgem de ise 6 cm gibi bir incelme olmuş.
Evet canim once opsie ekmegini yaptim firinda bu arada sogan kiyma domates sosu az suyla kavurur gibi yaptim pissin diye bol yesillik dogradim sonra pisen opsie lerin ustune kasik kasik koyup tekrar firina verdim. Harika oluyor ben kuzenlerimle ayda bir gun gibi yapiyorum 15 inde gun bende ikramligimin bir cesidi bu digeri ispanak koftesi tatli olarakta meyveli unsuz sekersiz kek yapicam. Kuzenlerim sana gelen gunu hep heyacanla bekliyoruz hem saglikli hem degisik seyler yiyoruz digerleri hep ayni kek borek bogaca herzaman yediklerimiz diyorlar.Afiyet olsun
Teşekkür ederim canım bilgiler için.bi ara dengesiz beslendim hem tatlı krizim oldu hem sütüm azaldı.
Artık dengelediğimi. Düşünüyorum inşallah kaliteli olur sütlerimiz
Yeşil çayı kullanabilirmiyim emzirirken
Ayy inşallah canım yaa tam da yarış haftası nasıl şiştim anlatamam kilo da fark etti tabii
Günaydın canımm bende çok zorlandım kalkarken
Günaysın canımm
Afiyet olsunn lahmacununu nasıl yaptın canım fırında mı o da
Kuzum utanacak bir sey yok. Olculerimizden memnun olsak zayiflama takiminda olmazdik amaaa tanisamazdik ta. Bak iyi ki kilo almisiz ki yollarimiz cakisti. Hem birbirimizi taniyoruz hem de faydali bilgiler ogrenip paylasiyoruz. Hepimiz istedigimiz olculere gelelim sonra fit kadinlar takimi acar sohbete orada devam ederiz belkim bir gun insallah.@philosophergirl
Bel:88
Göğüs:100
Göbek:105
Kalça:115
Bacak:72
Ayuyy yazarken utandım yaaa ölçülere bak
Hos geldin arkadasim bebisin hayirli saglik uzun omurlu olsun anali babali buyusun canim. 1 sayfada ki formu doldurup paylasir misin. Insallah canim burda birbirimize destek olup zevkle kilo veriyoruz.Merhaba kızlar bu sabah tartıldm 81.9 um boyum 170
Hedef kilom 70..
Bebeğim bir yaşında.
Bebeğim 5 aylıkken diyete başladım 94 ten 79 kadar indim üç aydır yapmıyorum şuan dediğim gibi 81.9 um..
İnşallah başarırım
benimki 4+1 200 m temizletyene kadar canım çıkıyorYukariyi cok kullanmiyorum canim 20 gunde bir temizliyorum kapilarini kapatiyorum.. aşağıda yasiyoruz onun temizligi bile bitmiyor
afiyet olsun güzel5.02.2018
Sabah 11.30 da
1dilim ekmek
1dilim kasar
1dilim beyaz peynir
2tane minik domates
2tane yumurta
5dilim salatalık
6tane zeytin
Ara kahve
Öğlen 3de
1kase meyveli yoğurt
Akşam 6da
Balık salata ve brokoliBengi__
2bucuk litre su @philosophergirl
1saat hızlı tempoda yürüyüs
6dk karin sıkılaştırma
10dk kol sıkılaştırma
10dk bacak kalça sıkılaştırma @keryneia
su miktarını da toplam olarak ortalama belirtirsen daha iyi olur canım5 şubat
Sabah: 8.00
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 şekerli çay
1kibrit kutusu peynir
Saat:12.00
Bir elma
Saat:14.00
Öğlen yemeği 5 kaşık patates yemeği
1kase karışık salata
1 kase yoğurt
Saat: 15.0
1tane portakal
Akşam yemeği
Saat:19.00 2 kaşık makarna
1 kase mercimek çorbası
Brokoli salatası
Saat:21.30
Şekersiz çay
Bugün ki menü bu arkadaşlar
Ayrıca aralarda bol bol şu içtim
güzel canım afiyet olsunIyi geceler kızlar bugün gün bana yetmedi menümu paylasayim hemen sonra gecmiş yaoarim:)
05.02.2018 menü
Kahvaltı 10.00
2 yumurtadan otlu omlet
1 minik kasar
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara
13.00
Turk kahvesi
2 tane form bisküvi
Öğle iste oldugum icin yemek yiyemedi 20.00da eve geldim.
Akşam 20.15
7 yk kuru fasülye
2 yk pilav
Bol yesillikli salata
Bengi__
Boğazlarim ağriyor sürekli su ictim 3lt oldu su ana kadar @philosophergirl
7 saat dersim vardı @keryneia cok yorgunum sadece az önce 15 dk karın calistim
o kavanozu eline hiç almıcaktın canım..yediğin her kaşık yağ olarak biryere yapışıyor5 şubat
11.30
1 dilim börek
Yarım porsiyon lor
Yarım porsiyon kaşar
3 tane zeytin
1 kaşık sarella kahvaltılık bitter çikolata
Yarım domates
Ara öğün saatini hatırlamıyorum
3 yk ağız sütü
Akşam 6.30
1 dilim börek
1 yk sebze
1 küçük kase mercimek çorbası
Çeyrek porsiyon yoğurt
Bol tere
Yarım domates.
9.00
2 gün kurusu
5 kuru üzüm
Kesmedi film seyrederken sarelladan nır kaşık alayım dedim dalıp şişeyi bitirdim
afiyet olsun5 şubat
Kahvaltı 12.00
7 zeytin 1 incir
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
Yarim dilim ekmek
Bol maydonoz
16.30
1 portakal
3 yk yoğurt
10 çiğ badem
Aksam 20.00
2 kase brokoli çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Bengi__
3 litre su @philosophergirl
Paylasim da ust sınır var mimerhaba kızlar..
henüz geçmişi okuyamadım yoğundum yne
dünde erken yattım döktürmüşsünüz..
adayların mesaj sayılarına baktım sıkıntı yok görünüyor
hergün en az 5 mesaj paylaşmayı unutmayın kızlar
senin işin zor canım destek olabilecek başka kimse yok muYeni girebildim beril im hemen bulur okurum. Benimde bugun iki ayri hastane de isim vardi. Sabahtan dis doktoruna gittim geldim ogleden sonra da ellerim icin ortepediye canim. Alcimi cikardi ama alcidan beter atel takti. Hic korumamissin 1 ay gecti bilegim duzelmemis dedi simdi gunde iki kere ateli cikartip sicak suda 20 dk.bekletip ilac surucem.3 hafta da boyle duracak sonra duzelme varsa fizik tedaviye gidecem. Annem boyle ev tekke gibi gecmis olsuna gelen giden eksik degil nasil korucam ki.
afiyet olsun5 şubat
Sabah 10.00
2 yumurtadan yağsız omlet
5 zeytin
Maydanoz
1 bardak süt
Ara 12.30
1 bardaktan biraz az kefir
2 tam ceviz
Öğlen 14.30
1 kase kinoalı kısır
Ara 17.00
1 duble sade kahve 1 kuş lokumu
Akşam 19.30
3 kaşık sulu köfte(pirinçsiz)
2 kaşık pilav
Bol salata
Bengi__
Su 2,5 litre @philosophergirl
Spor @keryneia
Şimdi çocukları uyuttum takıma baktıltan sonra leslie yapacağım yapınca onaylamak için tekrar yazarım
bebeğin nasıl oldu canımArkadaşlar menümü yazdım
Kızımı oğlumu uyuttum
Spora başlamadan geçmişi okuyup dönüyorum
Bugün spora başlayacaktım ama bebiş durmayınca hiç gidemedim sıkıntısını anlayamadım maalesef şimdi uyuyor inşallah uykusunu alınca rahatlar :)
ne bıraktınIyi geceler canlar ben 6. Takıma ufak bir şey bırakıp yatıyorum kendinize iyi bakın sabah görüşürüz
Kullanıcı Adı :morsincap
İsim (İsteğe Bağlı )ilek
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:ısparta
Boyunuz :162
Kilonuz:65.5
Hedef kilonuz :ilk hedef 60
Kilo alma hikayeniz :hamileliğimde aldığım kiloları vermek istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bu perşembe Doğum yaptım ve çok sağlıksız besleniyorum sanırım duygusal açlık yaşıyorum ama bununla başetmem lazım çünkü zayıf hallerimi çookkk özledim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayır.
Hanımlar merhaba lütfen Benide aranıza alın burda kilo verebileceğime inanıyorum
En guzeli benim evimmis 2 oda 1 salon kutu gibi. Ise basliyorsun ne ara bitiyor anlamiyorsun oh mis.benimki 4+1 200 m temizletyene kadar canım çıkıyor
afiyet olsun güzel
su miktarını da toplam olarak ortalama belirtirsen daha iyi olur canım
güzel canım afiyet olsun
o kavanozu eline hiç almıcaktın canım..yediğin her kaşık yağ olarak biryere yapışıyor
afiyet olsun
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
13. TAKIM KAPTANI: berilceee* Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.Gerekirse bu süre uzayacaktır.
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: Kitkurdu & anderes
13.TAKIM KURALLARI:
*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .
*Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.(yalnızca kendi menümüzü yazıp çıkmamalıyız yoksa takım ruhu oluşmamış demektir)
* Takımın motivasyonu için günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılacaktır(en az)
Az katılım yapan üyeler önce uyarılacaktır (sarı kart)
aynı durum 2.kez olursa uyarıya rağmen üye diskalifiye edilecektir.
*Listede olan olmayan herkes takimdadir,takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:30a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..
* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...[genel kural.)
*Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilecektir.
*Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :kriziantentemcicegi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğretmen ama şimdilik ev hanımı
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1.70
Kilonuz:81.9
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :doğuma 103 ile giden bir kadınım doğum dan sonra hem vucudum hem ben mahvoldum öncesinde de zayıf değildim ama bu kadar hiç olmadım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Görünüş ve saglık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi? Hatırlamıyorum
KİŞİ GÖREV AÇIKLAMA
@Allonsy---- makale paylaşma--- günlük olarak diyet haberleri motivasyon sağlıklı bilgiler ile ilgi paylaşım yapmak
@philosophergirl-----su ve vücut ölçüleri takibi----günlük içilen su miktarını pazartesi günleri yayınlama 15 günde bir üyelerin ölçülerinin alınıp yayınlanması
@sevimlimmm ----cuma yüzde hesaplama---@berilceee ile koordineli olarak cuma sonuç paylaşımını yapma ve hesaplama ayrıca pazartesi kilo takibi
@ada81------ eski kayıtları tutma ----paylaşılan güzel öneri tarif vs. bunların kaydını tutup istenildiğinde yayınlamak
zerra ----- mesaj takibi ----üyelerin günlük mesaj sayılarının takibi ve pazartesi günü yayınlanması girmeyen üyelerin uyarılması
@Behmen---- adaylar ---- yeni üyelerin takibi listeye ne zaman gireceklerinin takibi adayların adaptasyonu
@herderdedeva----- tarif paylaşımı ------günlük olarak en yeni şaşırtıcı tarifleri bulup paylaşmak
@NEHIR34 ve @Zen71 ----- arabulucu---- üyeler arasında gerçekleşebilecek problemlerin orta yolu bulunarak çözüme ulaştırılması
@Bademellaa----- Moral motivasyon----- özel hayatında problem yaşayan üyelere moral motivasyon sağlamak. destek olmak. bir nevi güzin abla.
@keryneia---- spor takibi----- günlük üyelerin yaptığı sporların takibini yapıp kaydını tutmak ve bu kayıtları pazartesi günü yayınlamak spor önerilerinde bulunmak. değişik spor videoları paylaşmak
@Bengi__----- menü takibi -----menülerin yorumlanması menü takibi. pazartesi günleri menü paylaşımı yapanların listesinin yayınlanması
@aylahl ------izinlerin takibi
Var sayilir canim ama evin hanimi gibi olmuyor ki herkesin kendince isi gucu evi yogunlugu var. Ilk annem taburcu olunca dayimin kizi halamin kizi bir kac kere donusumlu geldi. Ablam var il disindan misafiri geldi kah onlari birakip geliyor kah gelemiyor. Yengem calisiyor. Kizim calisiyor hafta sonu formasyona gidiyor. Yani is yine ben de donuyor.senin işin zor canım destek olabilecek başka kimse yok mu
afiyet olsun
bebeğin nasıl oldu canım
ne bıraktın
yeni doğum yapmışsın çok erken canım
3. çocuğumda emzirdiğim dönem boyu rezene içmiştim bende 17 ayMısır püskülü kiraz sapı al kaynamış suyun içine yeşil çayla beraber bunları koy. Şişkinliğine iyi gelir. Bu arada emziren anneler de rezene cayı içirsinler.
işe erken mi gidiyorsun canım 6 çok erkenmişGünaydın kızlar iyi bir gün olsun hepimiz için.. İnanılmaz uykum var hala ayılamadım, her sabah 6da kalkıyorum..
İnanılmaaaz uykum vvaaar
günaydınGunaydinnnnnnn
bende alıştım hafta sonuda gözüm açılıyoren geç 11de yataktayım 6da kalkarım. hafta sonu da en geç 8de kalkarım. ama sabah insanı değilim.
günaydın canımGunaydin arkadaslar. Dun menu paylasmadigimi farkettim oysa gece yarilarina kadar buralardaydim.
05.02. 2018 tarihli menumBengi__
9 00 KAHVALTI
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
2 dl. Ekmek tam bugday
4 zeytin
Ceri Domates yesillik
12 00 ARA
1 elma 8 badem
13 30 OGLE YEMEGI
8 adet yaprak sarma (z.yagli bulgur ve yesil mercimekli)
4 yemek kasigi yogurt
Salata
16 00 ARA
1/2 etiform 1 su bard. Ayran
18 00 ARA
1 mandalin 1 cay bard. Sut
19 30 AKSAM YEMEGI
2 adet opsie li lahmahcun (tam diyet bol protein)
4 y.kasigi yogurt
Salata
22 00 ARA
1 bard. Sut
SU 3 lt. @philosophergirl
SPOR 1 saat yuruyus tempolu ama gun icersinde kosusturdum ki 17100 adim atmisim. @keryneia
az kalmış listeye girmene@bengi_ cim kilom 89.4 canim.
he ya iyi olurduKeşke yakın yerlerde otursak birbirimize ayda bir çay günü yapardık, tartılar kolumuz altında herkes o gün ölçüm yapardı.
Birinci olana da bir şey alırdık
harika canımGünaydın canlar biliyorsunuz geçen ay bir kaç arkadaşla vücut ölçüleri almıştık. Ben bu sabah tekrar aldım ve karşılaştırma yaptım ve inanılmaz sonuçlar aldım. Tüm vücut olarak 31 cm incelme olmuş. Benim en büyük sorunum üst vücudumdu. Göbek bölgem de 10cm göğüs bölgem de ise 6 cm gibi bir incelme olmuş.
güzel lezzetli bir kek tarifin varmı canım..Hemde ne olmak bir bardak içtim, ama bana mısın demiyor hiç birşeyim yok hala..
Keten tohumu yağı bugün aktar açık olursa alayım.
Yok canımm öyle demek istemedim
Kek olursa da unsuz şekersiz kek olur, oopsie ekmekli olur o kadar yani ötesi yok
Amin inşallahArkadaslar ben ciktim. En guzel gunler biz 13. Takimin olsun ki huzurla kilo verelim.
inşallah hedefine ulaşırsın canım sağlıklı bir şekildeMerhaba kızlar bu sabah tartıldm 81.9 um boyum 170
Hedef kilom 70..
Bebeğim bir yaşında.
Bebeğim 5 aylıkken diyete başladım 94 ten 79 kadar indim üç aydır yapmıyorum şuan dediğim gibi 81.9 um..
İnşallah başarırım
günlük menü spor su mesaj paylaşımına dikkat edelim canımCuma dan cumaya kilomu yazarım artık kızlar
üst sınır koysakmı kiPaylasim da ust sınır var mi
çocuklar büyüsün ayrılsın evden ben de heralde küçük bir eve çıkarım..onların rahatı için büyük evde otutuyorumEn guzeli benim evimmis 2 oda 1 salon kutu gibi. Ise basliyorsun ne ara bitiyor anlamiyorsun oh mis.
tek sen olunca zor tabiVar sayilir canim ama evin hanimi gibi olmuyor ki herkesin kendince isi gucu evi yogunlugu var. Ilk annem taburcu olunca dayimin kizi halamin kizi bir kac kere donusumlu geldi. Ablam var il disindan misafiri geldi kah onlari birakip geliyor kah gelemiyor. Yengem calisiyor. Kizim calisiyor hafta sonu formasyona gidiyor. Yani is yine ben de donuyor.
kolay gelsin canımArkadaslar ben ciktim. En guzel gunler biz 13. Takimin olsun ki huzurla kilo verelim.
bitter çikolata önerir misiniz ? mesela haftada 2 dilim ?söyle düşün o sarella cidden zehir. ne sana faydalı ne bebeğine içinde palm yağı glikoz şurubu berbat şeyler var. sarelladan mahrum kalmıyorsun sağlığın için yememeyi tercih ediyorsun..
yetersiz beslenme sadece doğru şeyleri yemen lazım.
seni yanıltmak istemem doktora sormak lazım yeşil çay olayını.. benim ki varsayım..Evet rezene gaza da süte de iyi geliyor.
Yeşil çaylı bi karışım vardı doğumdan önce yaptığım soda yeşil çay ve limonlu.
O bana çok iyi geliyor şişliğimi indiriyor
Onu yapsam sence günlük kafein başka almasam etkiler mi acaba ne dersin
Evet emzirirken gecikmeler oluyormuş.
İlk bebeğimde hiç olmamıştı ondan şaşkınım
Sorma yaa dikkat etsem de kardeş olma ihtimali beni strese soktu zaten test bile yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?