Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Masallah arkadasim tebrikler.
Bir tarih belirleyelim canim o tarihte duzenli paylasim yapalim hem senin de takibin kolay olur. Olmazsa 1 gun onceden bir hatirlatma yaparsin.

merhaba kızlar..
henüz geçmişi okuyamadım yoğundum yne
dünde erken yattım döktürmüşsünüz..

adayların mesaj sayılarına baktım sıkıntı yok görünüyor
hergün en az 5 mesaj paylaşmayı unutmayın kızlar

Evet canim once opsie ekmegini yaptim firinda bu arada sogan kiyma domates sosu az suyla kavurur gibi yaptim pissin diye bol yesillik dogradim sonra pisen opsie lerin ustune kasik kasik koyup tekrar firina verdim. Harika oluyor ben kuzenlerimle ayda bir gun gibi yapiyorum 15 inde gun bende ikramligimin bir cesidi bu digeri ispanak koftesi tatli olarakta meyveli unsuz sekersiz kek yapicam. Kuzenlerim sana gelen gunu hep heyacanla bekliyoruz hem saglikli hem degisik seyler yiyoruz digerleri hep ayni kek borek bogaca herzaman yediklerimiz diyorlar.

@philosophergirl

Bel:88
Göğüs:100
Göbek:105
Kalça:115
Bacak:72

Ayuyy yazarken utandım yaaa ölçülere bak
Kuzum utanacak bir sey yok. Olculerimizden memnun olsak zayiflama takiminda olmazdik amaaa tanisamazdik ta. Bak iyi ki kilo almisiz ki yollarimiz cakisti. Hem birbirimizi taniyoruz hem de faydali bilgiler ogrenip paylasiyoruz. Hepimiz istedigimiz olculere gelelim sonra fit kadinlar takimi acar sohbete orada devam ederiz belkim bir gun insallah.

Hos geldin arkadasim bebisin hayirli saglik uzun omurlu olsun anali babali buyusun canim. 1 sayfada ki formu doldurup paylasir misin. Insallah canim burda birbirimize destek olup zevkle kilo veriyoruz.

Son düzenleme:
Yukariyi cok kullanmiyorum canim 20 gunde bir temizliyorum kapilarini kapatiyorum.. aşağıda yasiyoruz onun temizligi bile bitmiyor
benimki 4+1 200 m temizletyene kadar canım çıkıyor

afiyet olsun güzel
su miktarını da toplam olarak ortalama belirtirsen daha iyi olur canım

güzel canım afiyet olsun
o kavanozu eline hiç almıcaktın canım..yediğin her kaşık yağ olarak biryere yapışıyor
afiyet olsun

Paylasim da ust sınır var mi

senin işin zor canım destek olabilecek başka kimse yok mu
afiyet olsun
bebeğin nasıl oldu canım
Iyi geceler canlar ben 6. Takıma ufak bir şey bırakıp yatıyorum kendinize iyi bakın sabah görüşürüz
ne bıraktın

yeni doğum yapmışsın çok erken canım

En guzeli benim evimmis 2 oda 1 salon kutu gibi. Ise basliyorsun ne ara bitiyor anlamiyorsun oh mis.

senin işin zor canım destek olabilecek başka kimse yok mu

afiyet olsun

bebeğin nasıl oldu canım

ne bıraktın

yeni doğum yapmışsın çok erken canım
Var sayilir canim ama evin hanimi gibi olmuyor ki herkesin kendince isi gucu evi yogunlugu var. Ilk annem taburcu olunca dayimin kizi halamin kizi bir kac kere donusumlu geldi. Ablam var il disindan misafiri geldi kah onlari birakip geliyor kah gelemiyor. Yengem calisiyor. Kizim calisiyor hafta sonu formasyona gidiyor. Yani is yine ben de donuyor.

Mısır püskülü kiraz sapı al kaynamış suyun içine yeşil çayla beraber bunları koy. Şişkinliğine iyi gelir. Bu arada emziren anneler de rezene cayı içirsinler.
3. çocuğumda emzirdiğim dönem boyu rezene içmiştim bende 17 ay
Günaydın kızlar iyi bir gün olsun hepimiz için.. İnanılmaz uykum var hala ayılamadım, her sabah 6da kalkıyorum..
İnanılmaaaz uykum vvaaar
işe erken mi gidiyorsun canım 6 çok erkenmiş
günaydın
en geç 11de yataktayım 6da kalkarım. hafta sonu da en geç 8de kalkarım. ama sabah insanı değilim.
bende alıştım hafta sonuda gözüm açılıyor
günaydın canım
opsieli lahmacun ilk kez duydum valla
@bengi_ cim kilom 89.4 canim.
az kalmış listeye girmene
Keşke yakın yerlerde otursak birbirimize ayda bir çay günü yapardık, tartılar kolumuz altında herkes o gün ölçüm yapardı.
Birinci olana da bir şey alırdık
he ya iyi olurdu

harika canım
güzel lezzetli bir kek tarifin varmı canım..
en son ağlayan pasta yaptım yiyemedim

inşallah hedefine ulaşırsın canım sağlıklı bir şekilde
Cuma dan cumaya kilomu yazarım artık kızlar
günlük menü spor su mesaj paylaşımına dikkat edelim canım
Paylasim da ust sınır var mi
üst sınır koysakmı ki
bazen okumak ço zaman alıyor
En guzeli benim evimmis 2 oda 1 salon kutu gibi. Ise basliyorsun ne ara bitiyor anlamiyorsun oh mis.
çocuklar büyüsün ayrılsın evden ben de heralde küçük bir eve çıkarım..onların rahatı için büyük evde otutuyorum
tek sen olunca zor tabi
Arkadaslar ben ciktim. En guzel gunler biz 13. Takimin olsun ki huzurla kilo verelim.
kolay gelsin canım

bitter çikolata önerir misiniz ? mesela haftada 2 dilim ?

seni yanıltmak istemem doktora sormak lazım yeşil çay olayını.. benim ki varsayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…