Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sinemaki çok içmem zaten en son 2 sene önce içmiştim, durumum o kadar kötü ki son çare içtim..
Bu tarifini de favoriye attım, teşşekür ederim canım

Bende gördüm o sayfayı, baya güzel tarifler mevcut.

canım hoş geldin inşallah burda hep beraber iyi sonuçlar elde edeceğiiiiz :)

En guzeli benim evimmis 2 oda 1 salon kutu gibi. Ise basliyorsun ne ara bitiyor anlamiyorsun oh mis.

Sende bendesin azıcık aşım kaygısız başım :) Ev temizliği çok uzun sürmüyor şahane birşeeey :)

Arkadaslar ben ciktim. En guzel gunler biz 13. Takimin olsun ki huzurla kilo verelim.

Gitsiiin kilolaaaar, çatlasın düşmanlaaaar

Bişey aklıma takiliyo regl olunca spor yapilmiyo mu ? komsum dedi bunu vücut su tutuyomus çok sasirdim

Elbetteki vücut ödem topluyor ama spor yapılmaz diye bir kaide yok.

Bengi maşallah döktürmüşsüün yinee

Bende çikolata canavarıydım, inan zamanla alışıyor insann :)

Kızlar metformın kullanan tanıdıklarınız varmı
Yada hıc kullandınızmı
Bıllgılerınızı paylasırmısınız benımle
Benim annem kullanmisti metabolizmayi hizlandiriyo her sabah kahvaltidan sonra wc ziyareti olur :))) ve insulini dengeye sokuyor tatli krizlerini azaltiyo diye biliyorum. Ama mutlaka yan etkisi vardir 1 kutu bitince tekrar tahlil yaptirmanda fayda var canim

5m lerde vardır dimi ?

Cok gecmis olsun canim.

Tatlim daha yeni dogum yapmissin yasinda cok genc kirk in cikana kadar odemin iner zaten sıkı diyet yapma sutunu etkileyebilir. Zararli seyleri azalt zaten emzirmek 500 gr kalori yaktiriyor. Kendiliginden gider insallah fazlaliklarin.

Masallah canim cok guzel incelmissin bende platese baslamam lazim en azin kardiyo sonrasi 10 dk. Vakit ayirip bacak hareketleri fln yapmam gerek.

Ahh biz kadinlar hep mucize pesindeyiz. Malesef bogazi tutmadan olmuyor

Teşekkür ederim canımm o zaman bol bol rezenee :)

Selam kizlar nasilsiniz benim oglum hasta pek keyifsiz dun gece nobet tuttum. gecmis de baya birikmis masallah soyle bi goz gezdireyim cok uykum var.
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar biciriğe

Arkadaşlar ben bugün dukan express diyetine başladım. 1. Gün protein günü acaba akşam için için de un ya da sehriye içermeyen bir tavuk suyu çorba tarifiniz var mi
Canım ben öyle bi durumda şunu yapardım galiba tavuğu haşlayıp parçalar suyuyla birlikte kinoa pişirir içine koyardım bol baharat ve limon da yakışır

Canim hepimiz oyleyiz hic utanma fazla kilolarimiz olmasa burada olmayiz zaten hem yeni dogum yaptin sayilir adetinde duzene girmedigi icin sislik de olabiliyor. Sabir la kuculecegiz insallah.
Ayy canım çok sağol yaa hiç fark yok resmen 1 aydır buradayım ama incelmedim.dediklerin büyük etken tabii.
Aynen inşallah hepbirlikte üstesinden geleceğiz :))

Yok canım artık düşünmüyorum 43 yaşındayım
Eşim sadece imalat aşamasında bulunuyor
İş ev çocuk hepsinin yükü bende
Ama küçük oğlumdan sonra(7 yaş profilimde resmi var)bir tane olaydı iyi olurdu
Artık şu vakitten sonra olmasın rabbim bütün evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…