Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

philosophergirl seninle kilolarimiz yakin ya ben senin ölçülerini merak ediyorum. Belki daha cok spora asilirim
Hemen paylaşayim canım
Ocak ayında
Basen: 100
Bacak: 61
Bel: 83
Göbek: 93
Göğüs: 103
Şubat ayında
Basen: 97
Bacak:56
Bel:77
Göbek: 83
Göğüş: 96

Bende aynen az sık yiyinxe asla veremiyorum bebek olduktan sonra Karatay ile tanıştım on kg verip bırakınca almadım alsam da iki kg aldım dört beş ay hunharca yememe ragmen onun için iki öğün bana göreymş

Kızlar size doyum olmaz ama ben azıcık kaçayim ilerleyen saatlerde uğrarım. Biraz ders çalışayım yeşil çay eşliğinde bir de instagram da takıntılı biri var sürekli yazıp duruyor onun icabına bakayım

Aynisi banada oluyor cnm ya
Az az sık sık yediğimde kilo veremiyorum
Akşam yatarken ac olmam gerekiyor ki sabah kilo veriyim

kızlar geçmişi anca okudum yarın eggfast te bende varım nasipse bu arada menümü yazayım

Kahvaltı
10. 00
Yarım k elma
Yarım portakal

Öğlen
13.00
1 kase Kereviz salatası
1 kase tarhana çorbası
İki Galeta
Bir kupa yeşil çay

Akşam
20.00
1 tabak pırasa yeneği
Üç y k bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Ara
İki ceviz
4 kayısı
1 avuç leblebi

3 litre su

Kızlar herbulayf iyi değil mi diyorsunuz yani.ben pek güvenmem böyle şeylere ama kullanan arkadaşlar var çok memnunlar oyuzden deneyeyim dedim bende kapsül falan almadım. Sadece shek içecek ve cay

Kızlar herbulayf iyi değil mi diyorsunuz yani.ben pek güvenmem böyle şeylere ama kullanan arkadaşlar var çok memnunlar oyuzden deneyeyim dedim bende kapsül falan almadım. Sadece shek içecek ve cay

Cnm sana yemin ederim benim annemin 3tane arkadaşı aldı kullandılar kilo verdiler
Ama bıraktıkları an hepsi geri kilo aldı
Yağ yakmıyor sadece su atiyormus
Benim bi arkadaş aldı oda verdi kilo sonradan alamadı devam şimdi kadın gene bütün kiloları aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…