Hemen paylaşayim canımphilosophergirl seninle kilolarimiz yakin ya ben senin ölçülerini merak ediyorum. Belki daha cok spora asilirim
Ayyy duygularıma tercüme olmuşsun. Mesela ben sık sık az az yersem asla kilo veremiyorum. Ve gerçekten tutmaya çalıştığım şeylere aşırı iştahlandığımı hissediyorum. Önceden düzenim belliydi kilo vermek istediğinde iş kolaydı bebekten sonra değişti
Canim oyle dusunme biz burada sadece ne yedigimizi ne ictigimizi paylasmiyoruz sıkıntılarimizida paylasip farkli bakis acilarin fikrini aliyoruz... 3 yil kv konusmuyorum yoksa bende oooo ne malzeme olur anlatirdim.. konusmayinca 3 yildir derdimde bitmis oldu..
Bende aynen az sık yiyinxe asla veremiyorum bebek olduktan sonra Karatay ile tanıştım on kg verip bırakınca almadım alsam da iki kg aldım dört beş ay hunharca yememe ragmen onun için iki öğün bana göreymş
Kızlar size doyum olmaz ama ben azıcık kaçayim ilerleyen saatlerde uğrarım. Biraz ders çalışayım yeşil çay eşliğinde bir de instagram da takıntılı biri var sürekli yazıp duruyor onun icabına bakayım
Cok farketmiş ne güzelHemen paylaşayim canım
Ocak ayında
Basen: 100
Bacak: 61
Bel: 83
Göbek: 93
Göğüs: 103
Şubat ayında
Basen: 97
Bacak:56
Bel:77
Göbek: 83
Göğüş: 96
Bende varımmKim kiminle orti olmak isterse bana bildirsin ben listeyi olustururum ... evet kirilmaca yok takilalim ki birbirimize hirsalanalimkiz cankiz sen ben gibisin orti mi olsak
Maşallah çok fark var darısı bizim başımızaHemen paylaşayim canım
Ocak ayında
Basen: 100
Bacak: 61
Bel: 83
Göbek: 93
Göğüs: 103
Şubat ayında
Basen: 97
Bacak:56
Bel:77
Göbek: 83
Göğüş: 96
Aynisi banada oluyor cnm ya
Az az sık sık yediğimde kilo veremiyorum
Akşam yatarken ac olmam gerekiyor ki sabah kilo veriyim
Emziren anneler tatlı isteği nasıl bastırıyorsunz?
Kızlar herbulayf iyi değil mi diyorsunuz yani.ben pek güvenmem böyle şeylere ama kullanan arkadaşlar var çok memnunlar oyuzden deneyeyim dedim bende kapsül falan almadım. Sadece shek içecek ve cay
Aynen canım genel de güç toplama günlerinde de karın çalıştım.Cok farketmiş ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?