Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim acika ne ki ilk defa duydum hangi yöreye ait bi yemek

Kızlar ben herbulayf diye bi ürüne başladım şimdi sabah kahvaltı yerine onu içiyorum. Bazen öğlen de içip akşam normal yemek yiyecegim. Bazen öğlen normal yemek yiyip akşam ürünü içecegim.iki gün oldu daha başlayalı bir de çayı var istediğim zamanlarda içiyorum. Bakalim faydası olacakmı.bu arada ben tatilde biraz kaçırdım diyeti umarım toparlarim. Su ev işlerini de bu toparlayayim da daha fazla aranıza katılmaya çalışacağım şimdi çocukları uyuttum banyoyu yikayacagim mesela akşamdan beri mutfaktaydim. Dolap içleri falan bitmedi bile.malum yarın ders var çalışıyorum...
Eğer çok katılamıyorum diye bana kızıyorsaniz gruptan çıkarabilirsiniz sorun yok.inanın yoğunluktan vakit bulup yazamıyorum. Ama uzak kalmayayım diğer mutlaka girip okuyorum beğeniyorum. Kilo bildirimlerini kaçırıyormiyorum. Kararı size bırakıyorum artık canlar.

Canim bu herbulayf iyi arastir derim Allah korusun sonra kalici rahatsizliklar birakmasin...

Ev temposundan ziyade gezme temposuna alışkınım. Eve tıkılınca daral geliyor ondan herhalde gergindim. Bi sıkıntıyla yazdım ama burayı bir derdim var forumuna çevirmiş gibi oldum
Olur mu öyle şey canım sakin düşünme birbirimizi motive etmek için biz burdayız zaten

Ev temposundan ziyade gezme temposuna alışkınım. Eve tıkılınca daral geliyor ondan herhalde gergindim. Bi sıkıntıyla yazdım ama burayı bir derdim var forumuna çevirmiş gibi oldum
Canim oyle dusunme biz burada sadece ne yedigimizi ne ictigimizi paylasmiyoruz sıkıntılarimizida paylasip farkli bakis acilarin fikrini aliyoruz... 3 yil kv konusmuyorum yoksa bende oooo ne malzeme olur anlatirdim.. konusmayinca 3 yildir derdimde bitmis oldu..

Canım öyle şeylere pek inanma guvenmede ne kadar sağlıklı onu düşün. Hepimiz zayıf olalım istiyoruz ama sağlıklı olmalı. Keşke gece yatıp 10 kilo zayıf uyansak ama öyle bir şey yok malesef. Sağlıklı olsun ama 2 ay geç olsun
Ayyy bu sogan suyu zayiflatiyormuş ya birde. Gunde 2 kez ac karna icince 2 kg verenler var
Uzak dur derim canım kilo problemi çeken kuzenim vardı yapmıştı bayildigıni biliyorum Bengi__ nin dediği gibi hiç bir şey tek başına zayıflatmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…