Canim acika ne ki ilk defa duydum hangi yöreye ait bi yemek07.02.2018 menüBengi__
Kahvaltı 09.30
2 haslanmis yumurta
1 salatalik
1 minik kasar
1 dilim tam bugday ekmegi
Cay
Öğle 13.20
1 dilim kepek ekmeğı
1 tatlı kasigı ev yapimı acika
Cay
Akşam
Salata
Yesil mercimek
2 lt suphilosophergirl
Spor yok bugün 10 saat dersim vardi 2 kez bebisi emzirmeye geldim eve tekrar gittim programda dinlenme gunümdü zaten @keryneia
Canim 2 hafta deneme suresi var daha sonra kaptanimiz karar veriyor... katilim nazil duzenli menu veriliyor mu bunlara dikkat ediliyor..Kızlar biz de cuma günü yarışmaya katılacak mıyız, 2 hafta deneme süresi oluyor yaa
Canim bu herbulayf iyi arastir derim Allah korusun sonra kalici rahatsizliklar birakmasin...Kızlar ben herbulayf diye bi ürüne başladım şimdi sabah kahvaltı yerine onu içiyorum. Bazen öğlen de içip akşam normal yemek yiyecegim. Bazen öğlen normal yemek yiyip akşam ürünü içecegim.iki gün oldu daha başlayalı bir de çayı var istediğim zamanlarda içiyorum. Bakalim faydası olacakmı.bu arada ben tatilde biraz kaçırdım diyeti umarım toparlarim. Su ev işlerini de bu toparlayayim da daha fazla aranıza katılmaya çalışacağım şimdi çocukları uyuttum banyoyu yikayacagim mesela akşamdan beri mutfaktaydim. Dolap içleri falan bitmedi bile.malum yarın ders var çalışıyorum...
Eğer çok katılamıyorum diye bana kızıyorsaniz gruptan çıkarabilirsiniz sorun yok.inanın yoğunluktan vakit bulup yazamıyorum. Ama uzak kalmayayım diğer mutlaka girip okuyorum beğeniyorum. Kilo bildirimlerini kaçırıyormiyorum. Kararı size bırakıyorum artık canlar.
Sogan suyu yap canim regliyi hemen getirir..Simdi bebisi uyuttum gecmisi okuyacağim hemen hala da şişkinlik var bi türlu regl olamadım cuma da geldi
Emzirirken oluyor muSogan suyu yap canim regliyi hemen getirir..
Bebekte gaz yapabilir canim bilemedimEmzirirken oluyor mu
Olsun grubu canlı tutuyorsunAyyyy biri beni durdursun cenem düştü yine
Tamam araştırayım hemen:)Bebekte gaz yapabilir canim bilemedimbi arastir netten istersen.. sutu çoğaltıyor onu biliyorum
Ayyyy biri beni durdursun cenem düştü yine
Ayyy bu sogan suyu zayiflatiyormuş ya birde. Gunde 2 kez ac karna icince 2 kg verenler varTamam araştırayım hemen:)
Aşk olsun canim tabi ki farkettik. Bir ara acaba sende mi bizi sessiz sedasız terk ettin diye düşünmedim değilValla beni farkettiniz için çok saolun kızlar dedin kimse beni farketmiyor galiba.diyete devam ins.bi değişiklik yok
Olur mu öyle şey canım sakin düşünme birbirimizi motive etmek için biz burdayız zatenEv temposundan ziyade gezme temposuna alışkınım. Eve tıkılınca daral geliyorondan herhalde gergindim. Bi sıkıntıyla yazdım ama burayı bir derdim var forumuna çevirmiş gibi oldum
Ve kistlere cok iyi geliyor ben polikistik over hastasiyim kistlerimi sogan suyu ile erittim...Ayyy bu sogan suyu zayiflatiyormuş ya birde. Gunde 2 kez ac karna icince 2 kg verenler var
Canim oyle dusunme biz burada sadece ne yedigimizi ne ictigimizi paylasmiyoruz sıkıntılarimizida paylasip farkli bakis acilarin fikrini aliyoruz... 3 yil kv konusmuyorum yoksa bende oooo ne malzeme olur anlatirdim.. konusmayinca 3 yildir derdimde bitmis oldu..Ev temposundan ziyade gezme temposuna alışkınım. Eve tıkılınca daral geliyorondan herhalde gergindim. Bi sıkıntıyla yazdım ama burayı bir derdim var forumuna çevirmiş gibi oldum
Canım öyle şeylere pek inanma guvenmede ne kadar sağlıklı onu düşün. Hepimiz zayıf olalım istiyoruz ama sağlıklı olmalı. Keşke gece yatıp 10 kilo zayıf uyansak ama öyle bir şey yok malesef. Sağlıklı olsun ama 2 ay geç olsunKızlar ben herbulayf diye bi ürüne başladım şimdi sabah kahvaltı yerine onu içiyorum. Bazen öğlen de içip akşam normal yemek yiyecegim. Bazen öğlen normal yemek yiyip akşam ürünü içecegim.iki gün oldu daha başlayalı bir de çayı var istediğim zamanlarda içiyorum. Bakalim faydası olacakmı.bu arada ben tatilde biraz kaçırdım diyeti umarım toparlarim. Su ev işlerini de bu toparlayayim da daha fazla aranıza katılmaya çalışacağım şimdi çocukları uyuttum banyoyu yikayacagim mesela akşamdan beri mutfaktaydim. Dolap içleri falan bitmedi bile.malum yarın ders var çalışıyorum...
Eğer çok katılamıyorum diye bana kızıyorsaniz gruptan çıkarabilirsiniz sorun yok.inanın yoğunluktan vakit bulup yazamıyorum. Ama uzak kalmayayım diğer mutlaka girip okuyorum beğeniyorum. Kilo bildirimlerini kaçırıyormiyorum. Kararı size bırakıyorum artık canlar.
Uzak dur derim canım kilo problemi çeken kuzenim vardı yapmıştı bayildigıni biliyorumAyyy bu sogan suyu zayiflatiyormuş ya birde. Gunde 2 kez ac karna icince 2 kg verenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?