Cuma yaris var yaris katilirmisin canim kendi aramizda yapacagiz bi hareketlilik katalim
Tamam canim kilolari yakin olanlari eslestiririz rakiplerinide oyle seceriz kilolari asagi yukari ayni olanlari belirleriz... cuma gunu herkes bildirim yapsin bildirime göre seceriz.. yada ben sununla ol demiyeyim kim kiminle orti olmak isterse olsun ben listeyi olustururum canim
Kazanan gruba kupaaaaTmm kazanana 1dilim pasta verirsin
Şaka şaka
benim göbek bel ayni gibi sanki göbek hizasından ölçtüm amaCanım alabilirsen göbek ve üst bacak alabili rsen
Kazanan gruba kupaaaa
Tarhana corbasi 1 avuc kabak çekirdeği ve tam bugday ekmegi canimAfiyet olsun canım
Çorba ne çorbası
Kuruyemiş çığ mi yoksa kavrulmuş mu
Ekmek beyaz ekmek mi kepekli mi
Olur canım bana uyarCuma yaris var yaris katilirmisin canim kendi aramizda yapacagiz bi hareketlilik katalim
Oğlum bugün çok huysuzlandı canım, yemek yememe izin vermedi. Öğleden sonra da kayınvalid me gittim, günü vardı. Ordaki kalorili şeyleri yemek istemedim. Normalde ayaküstü atıştırırdım, onu yapmak da istemedim diyetten dolayı. Her zaman böyle olmuyor amaAfiyet olsun canım yemek araların fazla uzun değil mi? Özellikle sabah 9.00 da uyanmışsin ama kahvaltı 12.30 bu kadar beklemenin bir sebebi var mi? Ben de uyandığım gibi kahvaltı yapamıyorum ama en fazla 1 saat bekliyorum.
Tesekkur ederim canin
Anladım canım çocukla zor oluyordur tahmin edebiliyorum. Eşin ile de tartıştığını yazmissin umarım çabuk atlatılacak bir şeydirOğlum bugün çok huysuzlandı canım, yemek yememe izin vermedi. Öğleden sonra da kayınvalid me gittim, günü vardı. Ordaki kalorili şeyleri yemek istemedim. Normalde ayaküstü atıştırırdım, onu yapmak da istemedim diyetten dolayı. Her zaman böyle olmuyor ama
1 kepçe tarhana çorbası 1 dilim ekmeğe eş değer canım unutma ama sen öğlen de yemişsin eminim yakmıssindirTarhana corbasi 1 avuc kabak çekirdeği ve tam bugday ekmegi canim
Burada kalıcısı ve istikrarlı olacaksan menülerini yorum kapsamına alacağım. Yoksa iki menü yazıp kaçacaksan olmaz bu iş. Bak bütün kızlar emek veriyor.
Karatay diyeti daha önce yaptın mi dusuk karbonhidratlı beslenme sana göre olmayabilir bu yüzden canin meyve istiyor olabilir. Zaafın olan seyleri ne kadar kısarsan o kadar krizi geçirip fazla fazla yeme ihtimalin var. Ayrıca iki öğün içinde geçerli bu. Daha önce demedin mi sana uygun mu yoksa ara öğün olmadığı icin ana öğünlerde yemeklere saldırıyormusun. Diyet kişisel olmalı. İnsan kendini tartmalı. Tamam Karatay diyeti güzel bir diyet ama herkes icin iyi olacak diye bir sey yok.
Burdayım canım.msjlari Nizı okuyup çıkıyorum. Tatilden döndüm evle uğraşıyorum. Bir yandan da çocukları tuvalete alıştırmaya çalışıyorum yoğunluk bitmiyor malesef.burası epey canlanmiş ama maşallah.
Valla beni farkettiniz için çok saolun kızlar dedin kimse beni farketmiyor galiba.diyete devam ins.bi değişiklik yokBen de farkettim inşallah önemli bir şey yoktur.
Ev temposundan ziyade gezme temposuna alışkınım. Eve tıkılınca daral geliyorAnladım canım çocukla zor oluyordur tahmin edebiliyorum. Eşin ile de tartıştığını yazmissin umarım çabuk atlatılacak bir şeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?