Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tmm kazanana 1dilim pasta verirsin
Şaka şaka

Oğlum bugün çok huysuzlandı canım, yemek yememe izin vermedi. Öğleden sonra da kayınvalid me gittim, günü vardı. Ordaki kalorili şeyleri yemek istemedim. Normalde ayaküstü atıştırırdım, onu yapmak da istemedim diyetten dolayı. Her zaman böyle olmuyor ama

Anladım canım çocukla zor oluyordur tahmin edebiliyorum. Eşin ile de tartıştığını yazmissin umarım çabuk atlatılacak bir şeydir

Temmuzdan Ekim e kadar yaptım 10 kg verdim o nedenle şimdi de Karatay devam ediyorum..
Yazmaya çalışıyorm mümkün mertebe.
Kalıcı ve istikrarlı olmak tabi istiyoröim

7 şubat Menüm bengi_

Kahvaltı 12.00
1 yumurta
4 zeytin
2 dilim kaşar
1 muz
1 bardak süt

Ara 14.00
1 bardak kefir
1 avuç leblebi

Ara 16.00
2 kepekli galeta
Kk kaşar peynir

Akşam 18.00
2 kabak 1 kapya biber dolması (kinoalı)
1 kase yoğurt
1 yarım dilim köy ekmeği

Ara 21.00
2 dilim şekersiz kabak üzerine tahin şekersiz fındık ezmesi

Su: 3 litre philosophergirl

Spor:1 saat zumba+plates bacak çalışması keryneia

Kızlar umudum2 epeydir görünmüyor
3oglanannesi neredesin iyimisin canım
Burdayım canım.msjlari Nizı okuyup çıkıyorum. Tatilden döndüm evle uğraşıyorum. Bir yandan da çocukları tuvalete alıştırmaya çalışıyorum yoğunluk bitmiyor malesef.burası epey canlanmiş ama maşallah.

07.02.2018 menü Bengi__

Kahvaltı 09.30
2 haslanmis yumurta
1 salatalik
1 minik kasar
1 dilim tam bugday ekmegi
Cay

Öğle 13.20
1 dilim kepek ekmeğı
1 tatlı kasigı ev yapimı acika
Cay

Akşam
Salata
Yesil mercimek

2 lt su philosophergirl
Spor yok bugün 10 saat dersim vardi 2 kez bebisi emzirmeye geldim eve tekrar gittim programda dinlenme gunümdü zaten keryneia

Anladım canım çocukla zor oluyordur tahmin edebiliyorum. Eşin ile de tartıştığını yazmissin umarım çabuk atlatılacak bir şeydir
Ev temposundan ziyade gezme temposuna alışkınım. Eve tıkılınca daral geliyor ondan herhalde gergindim. Bi sıkıntıyla yazdım ama burayı bir derdim var forumuna çevirmiş gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…