Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar herbulayf iyi değil mi diyorsunuz yani.ben pek güvenmem böyle şeylere ama kullanan arkadaşlar var çok memnunlar oyuzden deneyeyim dedim bende kapsül falan almadım. Sadece shek içecek ve cay
Çay da sinameki var mi canım. Sağlıklı olduğuna inanmıyorum ben. Öyle şeyler kullanıp hayatını kaybeden insanlar bile var. Biz beslenmemize dikkat edelim spor yapalım bence daha iyi. Illa bir sey içeceğim dersen ben sabahları aç karnına beyaz çay gece de yatmadan önce yeşil çay içiyorum. Elimden geldiği kadar da dikkatli beslenip spor yapıyorum. 3 ya da 4 kilo gitti ve tüm vücut olarak 31 cm incelme oldu.

Bıraktıklarında diyete devam mı ettiler yoksa direk normal yemeye mi başladılar. Ya ben bi aylık bi alıp deneyeyim dedim işte başka da almam şimdi elindekini atamam mecbur.bırakınca da diyete devam hedefe ulaşana kadar.

Sinamaki yok canım. Diğer zayıflama caylarindan falan hiç almadım zaten korkuyorum kullanmaya.bu dediğimi bikac arkadaş kullanıyor kaç aydır bi sıkıntı olmadığı için bende bi ay bi deneyeyim dedim zaten bana göre değil bu tarz şeyler aç kaldığımı düşünerek daha çok yemek yemek istiyorum.pek beğenmedim anlayacağın ama elimdeki bitene kadar kullanicam artık.

Kimi normal yemeye devam etti kimi diyetine devam etti ama sonuç aynıydı
Istersen bi arkadaşına fln ver
Ama denicem diyorsan sen bilirsin cnm

okudum evet ama nasil doldurucagimi bilemedim. yeni katıldığım icin tam bilmiyorum buralari format felan. yardimci olursaniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar yogunluktan pek bakamadım bugün .
7 Şubat
kahvaltı 12.30:
1 adet haşlanmış kabakla yapılmış 2 yumurta
1 çay kaşığı zeytinyağı

16.00
2 si bir arada Nescafe
2 adet gün kurusu

19.00
4 adet ızgara köfte
4 adet tavuk göğsü
7-8 adet ciğer
lavas ekmek ((((

2 lt su
3 mil Leslie 30 dk kardio.

Afiyet olsun cnm
Cnm youtube leslie yapan çok var sen hangisini yapıyorsun bende yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisin

Afiyet olsun cnm
Cnm youtube leslie yapan çok var sen hangisini yapıyorsun bende yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisin
teşekkür ederim.
Tabii ki yardimci olurum youtube den giriyorsunuz.leslie 3 mil yazıyorsunuz.
Kırmızı bodyli bir kadın var tek başına çalışıyor benim yaptığım o.
Çok işe yarıyor tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…