Inşallah canım vaktin varsa dediğim programı kullan ve yap. NTC programMaşallah çok fark var darısı bizim başımıza
Çay da sinameki var mi canım. Sağlıklı olduğuna inanmıyorum ben. Öyle şeyler kullanıp hayatını kaybeden insanlar bile var. Biz beslenmemize dikkat edelim spor yapalım bence daha iyi. Illa bir sey içeceğim dersen ben sabahları aç karnına beyaz çay gece de yatmadan önce yeşil çay içiyorum. Elimden geldiği kadar da dikkatli beslenip spor yapıyorum. 3 ya da 4 kilo gitti ve tüm vücut olarak 31 cm incelme oldu.Kızlar herbulayf iyi değil mi diyorsunuz yani.ben pek güvenmem böyle şeylere ama kullanan arkadaşlar var çok memnunlar oyuzden deneyeyim dedim bende kapsül falan almadım. Sadece shek içecek ve cay
Bende öyle yapayım o zaman bakayım 1 ayda ne kadar fark edecek:)Aynen canım genel de güç toplama günlerinde de karın çalıştım.
Bıraktıklarında diyete devam mı ettiler yoksa direk normal yemeye mi başladılar. Ya ben bi aylık bi alıp deneyeyim dedim işte başka da almam şimdi elindekini atamam mecbur.bırakınca da diyete devam hedefe ulaşana kadar.Cnm sana yemin ederim benim annemin 3tane arkadaşı aldı kullandılar kilo verdiler
Ama bıraktıkları an hepsi geri kilo aldı
Yağ yakmıyor sadece su atiyormus
Benim bi arkadaş aldı oda verdi kilo sonradan alamadı devam şimdi kadın gene bütün kiloları aldı
Sinamaki yok canım. Diğer zayıflama caylarindan falan hiç almadım zaten korkuyorum kullanmaya.bu dediğimi bikac arkadaş kullanıyor kaç aydır bi sıkıntı olmadığı için bende bi ay bi deneyeyim dedim zaten bana göre değil bu tarz şeyler aç kaldığımı düşünerek daha çok yemek yemek istiyorum.pek beğenmedim anlayacağın ama elimdeki bitene kadar kullanicam artık.Çay da sinameki var mi canım. Sağlıklı olduğuna inanmıyorum ben. Öyle şeyler kullanıp hayatını kaybeden insanlar bile var. Biz beslenmemize dikkat edelim spor yapalım bence daha iyi. Illa bir sey içeceğim dersen ben sabahları aç karnına beyaz çay gece de yatmadan önce yeşil çay içiyorum. Elimden geldiği kadar da dikkatli beslenip spor yapıyorum. 3 ya da 4 kilo gitti ve tüm vücut olarak 31 cm incelme oldu.
Bıraktıklarında diyete devam mı ettiler yoksa direk normal yemeye mi başladılar. Ya ben bi aylık bi alıp deneyeyim dedim işte başka da almam şimdi elindekini atamam mecbur.bırakınca da diyete devam hedefe ulaşana kadar.
okudum evet ama nasil doldurucagimi bilemedim. yeni katıldığım icin tam bilmiyorum buralari format felan. yardimci olursaniz sevinirim.İlk sayfadaki formu doldurmuşmuydun.
Ya kusura bakma 2 yazıp sonra kayboluyorlar bende kafa kalmadı.
Seninde iki yazıp kaybolma ihtimalin yok degil degil mi?
MENÜ PAYLAŞIMI YAPILIRKEN DİKKAT EDİLECEKLER
1-menülerin başında tarih yazacak
2-öğünlerin saatleri belirtilecek
3-sohbet şeklinde değil de alt alta yazılacak
4-miktarlar mutlaka yazılacak
yardımlarınız için teşekkürler..
haklisiniz biraz fazla kacti ama hemen toparliycam. teşekkür ederim. kh acilimi nedir?Hos geldin oncelikle
Canım fazla kh olmuş özellikle akşam yemeğin de 4 dilim beyaz ekmek çok sanki 1 ya da iki dilim tam buğday ya da kepek ekmeği olabilirdi
evet yaa moralim bozuldu zaten. kesinlikle daha dikkatli olucam yeni baslayinca tutamadim kendimiKız sen naptin sucuk yasak yasak
Ekmek olmamış
Suyu az içmişsin
Cupkek ve kurabiye de olmamış
Yarın daha dikkat edersin cnm
okudum evet ama nasil doldurucagimi bilemedim. yeni katıldığım icin tam bilmiyorum buralari format felan. yardimci olursaniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar yogunluktan pek bakamadım bugün .
7 Şubat
kahvaltı 12.30:
1 adet haşlanmış kabakla yapılmış 2 yumurta
1 çay kaşığı zeytinyağı
16.00
2 si bir arada Nescafe
2 adet gün kurusu
19.00
4 adet ızgara köfte
4 adet tavuk göğsü
7-8 adet ciğer
lavas ekmek((((
2 lt su
3 mil Leslie 30 dk kardio.
direk sayfaya yorum atar gibi mi? arsivlenmiyo mu yani.Cnm seni tanımamız için
Yaşın kaç evlimizin fln yazıcaksın
1sayfada sorulanlari cevapla
güç toplama günü nedir ? biraz açıklar misiniz ?Aynen canım genel de güç toplama günlerinde de karın çalıştım.
evet yaa moralim bozuldu zaten. kesinlikle daha dikkatli olucam yeni baslayinca tutamadim kendimi
direk sayfaya yorum atar gibi mi? arsivlenmiyo mu yani.
teşekkür ederim.Afiyet olsun cnm
Cnm youtube leslie yapan çok var sen hangisini yapıyorsun bende yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisin
tamam canım tesekkur ederimCnm bence bekle bi arkadaş yardımcı olur sana
Yanlış bişey yaptirmiyim şimdi sana
teşekkür ederim.
Tabii ki yardimci olurum youtube den giriyorsunuz.leslie 3 mil yazıyorsunuz.
Kırmızı bodyli bir kadın var tek başına çalışıyor benim yaptığım o.
Çok işe yarıyor tavsiye ediyorum.
evet aynen o :)46 dk olan mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?