Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kizlar tukkani ben acayim bubsabah dedim
Kilo bildirimi yapiyorum
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 68
Fark 300 gram
Yuzde 0.44
Kacamaksiz bir haftayi takipleyen sislik karin agrisi bugun bi doktora goruncem artik bakalim ne dicek gun icinde ugrarim opuyorum hepinizi![]()
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
geçen hataki kilom 75.3
Bu haftaki kilom 75.1
Bana göre hiç iç açıcı değil
Kilo bildirimi
Geçen hafta 64
Bu gün 63.5
Giden 500 gr
%0,78
Bu hafta kötü geçti
O yüzden sonuçtan memnunum
Yaz da geliyor tatillere de gidilecek hemencik vermeli fazlalıkları dimii hep beraber yaza fit girelim inşallahÖnceliğim kesinlikle sağlık vucudum sagliksiz seylerden arinsin istiyoru... sonraki tek sebebim guzel guzel ciciler giymek salina salina gezmekkkk))
Ben 122 idim eaki kıyafetler olmuodu ama şimdi 110 la oluyor yeni kıyafet almak istiyorum bendeEski koyafetlerime sığmak, daha genç görünmek, daha sağlıklı olmak![]()
Ah bnmde babam kızım kilo mu versen dedi yüzüme tokat gibi geldi babam hiç kiloma takılmazdı bi baktım 122 olmuşum babam haklı dedim başladım arada direncim düşüyor bi el atın bana :)Bana da öyle geldi canım.
Yarını iple çekiyorum acaba kim ne kadar verdi
Benim kzenlerim benimle dalga geçtiler 94 kiloydum çünkü..
Diyetin kaç gün VS kimse inanmıyordu.
Hırs yaptım biraz..
Ama en önemlisi güzelliğim ve saglıgım için
Cnm ben evlendiğim kilodayım şimdi boy da olunca çok kilomu göstermiyorum eşim hiç sıkıntı etmezdi kilomu diyete başlayınca anladım ki oda istiyormuş onun için vermek istiyorum bende.1 kendim için herkezden utanıyorum
2esim için ondanda çok utanıyorum
3kendimi fil gibi hissediyorum
4güzel giyinsemde yakışmadığını biliyorum
İnşallah cnm bende hiç bişey almadım 2 yıldır yaza yeni ciciler almak istiyorum ama kilo vermem gerek ve hep beraber veririz inşallahBir an önce kilo verip, daha genç, daha güzel görünmek istiyorum. Yaklaşık 1 senedir kendime kıyafet almıyorum ki sırf aman kilo vereceğim diye. Çünkü şu andaki kilom ile ne giysem yakışmıyor. Ama vereceğim ve istediğim kıyafetlerin içine istediğim şekilde gireceğim.
Sağol canımTebriklerrr![]()
İnşallah zamanla daha güzel eksiler olur canım tebriklerPazartesi 111 idim
Cuma 110.7
Fark -300. Önümüzdeki hafta inşallah daha fazla gider hep ilk haftamda gram olarak veriyorum.
Çok güzel tebrikler canımGünaydın kızlar
Geçen cuma :60,1
Bu cuma: 59,5
Fark:600 g
Kişisel bilgilere tıklıyorumAynen en alta indirip sayfayı kaydet yazıyor tıklıyorum olmuyor
Tebrikler canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar
geçen hataki kilom 75.3
Bu haftaki kilom 75.1
Bana göre hiç iç açıcı değil
Pazartesi 111 idim
Cuma 110.7
Fark -300. Önümüzdeki hafta inşallah daha fazla gider hep ilk haftamda gram olarak veriyorum.
Günaydın kızlar
Tebrikler canimGünaydın kızlar
Insallah haftaya daha cok gider canim eksi olmak guzel tebrikler :)Pazartesi 111 idim
Cuma 110.7
TeşekkürlerSüperrr cnm![]()
Teşekkür ederimTebrikler canim![]()
Korkunun ecele faydası yok canımGunaydin herkeseee tartilmaya korkan ada![]()