Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Önceliğim kesinlikle sağlık vucudum sagliksiz seylerden arinsin istiyoru... sonraki tek sebebim guzel guzel ciciler giymek salina salina gezmekkkk :KK66:))
Yaz da geliyor tatillere de gidilecek hemencik vermeli fazlalıkları dimii hep beraber yaza fit girelim inşallah
Eski koyafetlerime sığmak, daha genç görünmek, daha sağlıklı olmakEn Büyük KK
Ben 122 idim eaki kıyafetler olmuodu ama şimdi 110 la oluyor yeni kıyafet almak istiyorum bende :(

Bana da öyle geldi canım.
Yarını iple çekiyorum acaba kim ne kadar verdi :KK15:
Benim kzenlerim benimle dalga geçtiler 94 kiloydum çünkü..
Diyetin kaç gün VS kimse inanmıyordu.
Hırs yaptım biraz..
Ama en önemlisi güzelliğim ve saglıgım için
Ah bnmde babam kızım kilo mu versen dedi yüzüme tokat gibi geldi babam hiç kiloma takılmazdı bi baktım 122 olmuşum babam haklı dedim başladım arada direncim düşüyor bi el atın bana :)
1 kendim için herkezden utanıyorum
2esim için ondanda çok utanıyorum
3kendimi fil gibi hissediyorum
4güzel giyinsemde yakışmadığını biliyorum
Cnm ben evlendiğim kilodayım şimdi boy da olunca çok kilomu göstermiyorum eşim hiç sıkıntı etmezdi kilomu diyete başlayınca anladım ki oda istiyormuş onun için vermek istiyorum bende.
Bir an önce kilo verip, daha genç, daha güzel görünmek istiyorum. Yaklaşık 1 senedir kendime kıyafet almıyorum ki sırf aman kilo vereceğim diye. Çünkü şu andaki kilom ile ne giysem yakışmıyor. Ama vereceğim ve istediğim kıyafetlerin içine istediğim şekilde gireceğim.
İnşallah cnm bende hiç bişey almadım 2 yıldır yaza yeni ciciler almak istiyorum ama kilo vermem gerek ve hep beraber veririz inşallah

Aynen en alta indirip sayfayı kaydet yazıyor tıklıyorum olmuyor
Kişisel bilgilere tıklıyorum
Özel başlık yazan yere istediğimizi yazıyorum
En altta değişiklikleri kaydet diyorsun oluyor
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
geçen hataki kilom 75.3
Bu haftaki kilom 75.1
Bana göre hiç iç açıcı değil
Tebrikler canım
Haftaya daha daha güzel olur inşallah

Günaydın kızlar :KK200:

Bir kaç gündür eve gidince gitar çalışıyorum. Sonrasında yemekti, çocuklardı bir bakıyorum saat geç olmuş o yüzden dün gece gelemedim. Gözlerim kapanıyordu. En son bir kaç sayfa okuyup uyumuşum.

Bu hafta hepimiz için berbattı. Bugünden itibaren herkes toparlanıyor. Kimseye göz açtırmayacağım ona göre. Geçen hafta mesajlarımızı da saymadık. Mesajlarınızı sayıp her akşama bana özelden yazın lütfen. Mesaj sayma işini ben alıyorum üzerime. Düşünsenize 100 gr 200 gr koca bir haftamız boşa gitti. Yazık oldu zamana. :işsiz:

Haftaya cumaya ilk üçe gireceğiz hedefimiz bu tamam mı?

Back
X