Teşekkür ederim canım çok mutlu oldum :)tebrikler canım harikasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım çok mutlu oldum :)tebrikler canım harikasın
Teşekkür ederim kaptan. Senin şeker uyarın baya işe yaramış belli ki :)Harikasın canım maşallah![]()
ben genelde hergün yürüyorumHaftalık spor günleri için herkes fikrini söylesin lütfen ona göre gün ayarlayacağız
Sana farklı bişey bulalım o zamanben genelde hergün yürüyorum
ekstra birşey yapmak istiyorum ama tembellik işte
Teşekkür ederim kaptan. Senin şeker uyarın baya işe yaramış belli ki :)
Ayy umarım bir an önce. Senin fotoları gördüm bu arada kaptan harikasın o nasıl bir değişim. İlk diyet başlangıç kilosu neydi onu merak ettim.Canımsın daha güzel gidecek onlar inşallah burda hep beraber bütün fazlalıkları kovalayacağız![]()
canım benim önerim , hafta içinde günler ne getirir bilemiyoruz gün ayarlamak yerine herkes haftanın üçgünü spor yapma zorunluluğu getirsek .. atıyorum perşembe spor günü deriz ama o gün bi arkadaşın gelesi tutar spor yapamayız vs gibi ...Haftalık spor günleri için herkes fikrini söylesin lütfen ona göre gün ayarlayacağız
bende dün okudum çok beğenmiştimKadın var evdedir, kadın var gönülde. Kadın var görevdedir, kadın var eğitimde. Kadın var ilaç gibi her derde çaredir. Kadın var taç gibi, hep baş üstünde..
çok güzel değil mi sitedeki yazı
evet bencede. Herkes aynı gün uygun olmayabilir. Ama istediği gün dersek en azından herkes kendine göre ayarlayabilir.canım benim önerim , hafta içinde günler ne getirir bilemiyoruz gün ayarlamak yerine herkes haftanın üçgünü spor yapma zorunluluğu getirsek .. atıyorum perşembe spor günü deriz ama o gün bi arladaşın gelesi tutar spor yapamayız vs gibi ...
85.5 la başladım canım. En son 59 a kadar indim. Şuan da zaten 4 kilo var fazlalık yaklaşık 6 yıldır koruyorum kilomuAyy umarım bir an önce. Senin fotoları gördüm bu arada kaptan harikasın o nasıl bir değişim. İlk diyet başlangıç kilosu neydi onu merak ettim.
Çok iyi kilo vermişsin. Tebrikler kaptan. O kadar kilodan sonra sana 4 kiloyu vermek hiç birşey olsa gerek :)85.5 la başladım canım. En son 59 a kadar indim. Şuan da zaten 4 kilo var fazlalık yaklaşık 6 yıldır koruyorum kilomu
canım benim önerim , hafta içinde günler ne getirir bilemiyoruz gün ayarlamak yerine herkes haftanın üçgünü spor yapma zorunluluğu getirsek .. atıyorum perşembe spor günü deriz ama o gün bi arladaşın gelesi tutar spor yapamayız vs gibi ...
evet bencede. Herkes aynı gün uygun olmayabilir. Ama istediği gün dersek en azından herkes kendine göre ayarlayabilir.
nasil yani dur kiz daha oglen olmadi
Sorma canım onu vermek daha zor son kalan kilolar daha zor gidiyor. Ama bu hafta bana ders oldu biran önce mezun olup sizi terlikle kovalayacağım.Çok iyi kilo vermişsin. Tebrikler kaptan. O kadar kilodan sonra sana 4 kiloyu vermek hiç birşey olsa gerek :)
Menülerinde iyiydi sanki yanlışlığı nerde yaptın acaba Haftaya hedefin 1 kilo canım anlaştık mı09.03.18
gecen hafta: 73.5
bu hafta: 73.6
+100
cok utaniyorum![]()