Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Önce menümü yazayım sonra kilomu bildireyim

8 Mart

Kahvaltı (09:00)
Çeyrek simit
1 tane üçgen peynir
5 tane zeytin
Yeşillik

Öğle (12:15)

1 küçük kase buğdaylı yayla çorbası
4 tane köfte

14:00
1 tane küçük muz

Ara (17:00)
1 avuç evde kurutulmuş kuru kayısı

Akşam (18:00)
4 yk tavuk sote
1 bardak ayran

Canımsın daha güzel gidecek onlar inşallah burda hep beraber bütün fazlalıkları kovalayacağız :KK200:
Ayy umarım bir an önce. Senin fotoları gördüm bu arada kaptan harikasın o nasıl bir değişim. İlk diyet başlangıç kilosu neydi onu merak ettim.

Haftalık spor günleri için herkes fikrini söylesin lütfen ona göre gün ayarlayacağız
canım benim önerim , hafta içinde günler ne getirir bilemiyoruz gün ayarlamak yerine herkes haftanın üçgünü spor yapma zorunluluğu getirsek .. atıyorum perşembe spor günü deriz ama o gün bi arkadaşın gelesi tutar spor yapamayız vs gibi ...

canım benim önerim , hafta içinde günler ne getirir bilemiyoruz gün ayarlamak yerine herkes haftanın üçgünü spor yapma zorunluluğu getirsek .. atıyorum perşembe spor günü deriz ama o gün bi arladaşın gelesi tutar spor yapamayız vs gibi ...
evet bencede. Herkes aynı gün uygun olmayabilir. Ama istediği gün dersek en azından herkes kendine göre ayarlayabilir.

Ayy umarım bir an önce. Senin fotoları gördüm bu arada kaptan harikasın o nasıl bir değişim. İlk diyet başlangıç kilosu neydi onu merak ettim.
85.5 la başladım canım. En son 59 a kadar indim. Şuan da zaten 4 kilo var fazlalık yaklaşık 6 yıldır koruyorum kilomu

85.5 la başladım canım. En son 59 a kadar indim. Şuan da zaten 4 kilo var fazlalık yaklaşık 6 yıldır koruyorum kilomu
Çok iyi kilo vermişsin. Tebrikler kaptan. O kadar kilodan sonra sana 4 kiloyu vermek hiç birşey olsa gerek :)

canım benim önerim , hafta içinde günler ne getirir bilemiyoruz gün ayarlamak yerine herkes haftanın üçgünü spor yapma zorunluluğu getirsek .. atıyorum perşembe spor günü deriz ama o gün bi arladaşın gelesi tutar spor yapamayız vs gibi ...
evet bencede. Herkes aynı gün uygun olmayabilir. Ama istediği gün dersek en azından herkes kendine göre ayarlayabilir.

Biz gün belirleyelim eğer yapamayan olursa ertesi gün yapar. Ama aynı gün yaparsak ödev gibi olur kendimizi mecbur hissederiz. Ben Cumartesi, pazartesi ve çarşamba olsun diyorum. Hep birlikte yapmamız motive eder bizi.

Çok iyi kilo vermişsin. Tebrikler kaptan. O kadar kilodan sonra sana 4 kiloyu vermek hiç birşey olsa gerek :)
Sorma canım onu vermek daha zor son kalan kilolar daha zor gidiyor. Ama bu hafta bana ders oldu biran önce mezun olup sizi terlikle kovalayacağım.:KK70::KK70:

Back
X