Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar :KK200:

Bir kaç gündür eve gidince gitar çalışıyorum. Sonrasında yemekti, çocuklardı bir bakıyorum saat geç olmuş o yüzden dün gece gelemedim. Gözlerim kapanıyordu. En son bir kaç sayfa okuyup uyumuşum.

Bu hafta hepimiz için berbattı. Bugünden itibaren herkes toparlanıyor. Kimseye göz açtırmayacağım ona göre. Geçen hafta mesajlarımızı da saymadık. Mesajlarınızı sayıp her akşama bana özelden yazın lütfen. Mesaj sayma işini ben alıyorum üzerime. Düşünsenize 100 gr 200 gr koca bir haftamız boşa gitti. Yazık oldu zamana. :işsiz:

Haftaya cumaya ilk üçe gireceğiz hedefimiz bu tamam mı?

günaydın canım
benim için gerçekten berbattı salı akşamına kadar
yediğim cıssların hepsini yazmadım
menü paylaştıktan sonra yedim ve saçmaladım
yeme arzusu acayipti
ama iki gündür iyiyim rahatladım
beni o dürten şey neyse bıraktı gitti beni
haftaya iyi olmayı umut ediyorum
hedefim 62 leri görmek

Günaydın kızlar :KK200:

Bir kaç gündür eve gidince gitar çalışıyorum. Sonrasında yemekti, çocuklardı bir bakıyorum saat geç olmuş o yüzden dün gece gelemedim. Gözlerim kapanıyordu. En son bir kaç sayfa okuyup uyumuşum.

Bu hafta hepimiz için berbattı. Bugünden itibaren herkes toparlanıyor. Kimseye göz açtırmayacağım ona göre. Geçen hafta mesajlarımızı da saymadık. Mesajlarınızı sayıp her akşama bana özelden yazın lütfen. Mesaj sayma işini ben alıyorum üzerime. Düşünsenize 100 gr 200 gr koca bir haftamız boşa gitti. Yazık oldu zamana. :işsiz:

Haftaya cumaya ilk üçe gireceğiz hedefimiz bu tamam mı?
haklısın kaptanım bu hafta kötü geçti inşallah haftaya daha güzel olur:KK200:.... ilk üçe gireriz çoook çalışalaım kızlarrrr:KK73:

kızlar üzülerek söylüyorum sabitim 68.400 bu hafta hastalıktan dolayı hiç hareket edemedim .... ama artık haftaya bu 68lerden kurtulmak istiyorum.... hareket katacam kendime benim bünye hareket etmeyince yakmıyor ....
en azından sabitsin canım
hastalık etkiliyor
ama dediğin gibi hareket şart
benim yürüyüşler olmasa veremezdim bu yemeyle

haklısın kaptanım bu hafta kötü geçti inşallah haftaya daha güzel olur:KK200:.... ilk üçe gireriz çoook çalışalaım kızlarrrr:KK73:
Valla bu kez gözüm üzerinizde. Haftanın 3 günü toplu şekilde spor yapacağız. Geri kalan günler isteyen fazla yapabilir. Ama en az 3 gün spor yapacağız. Kaçamak yapana da spor cezası vereceğim. Kötü kaptan olacağım yoksa yerimizde sayıp duracağız :KK53::sinirli:

Yaz da geliyor tatillere de gidilecek hemencik vermeli fazlalıkları dimii hep beraber yaza fit girelim inşallah

Ben 122 idim eaki kıyafetler olmuodu ama şimdi 110 la oluyor yeni kıyafet almak istiyorum bende :KK43:

Ah bnmde babam kızım kilo mu versen dedi yüzüme tokat gibi geldi babam hiç kiloma takılmazdı bi baktım 122 olmuşum babam haklı dedim başladım arada direncim düşüyor bi el atın bana :)

Cnm ben evlendiğim kilodayım şimdi boy da olunca çok kilomu göstermiyorum eşim hiç sıkıntı etmezdi kilomu diyete başlayınca anladım ki oda istiyormuş onun için vermek istiyorum bende.

İnşallah cnm bende hiç bişey almadım 2 yıldır yaza yeni ciciler almak istiyorum ama kilo vermem gerek ve hep beraber veririz inşallah
İnşallah canım hep beraber vereceğiz bu kiloları. Yaza mutlu gireceğiz.

Back
X