Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi olur canim. polislik neden olmasin ki dene bence. gayet de guzel meslek. bi kac ay egitim aliyosun zaten.
ben de uzun suredik calismiyorum. tekrar baslocam. bu kacinci baslayisim Allah bilir. eğitimi halledim diyorum. tarih zaten mafediyor insani.
nasil calisicaksin planin var mi?
ben 2 yil dershaneye gittim ilcede oldugumdan mi cok kotuydu. simdi youtube dan video izliyorum. ramazan yetgin turkiyede ki alaninda iyi hocalari bir araya getirmis. ben boyle anlatim gormedim. her biri super anlatiyo. kafamda soru isareti olmuyo ve ogrendiklerim daha iyi oturuyo.

Canım şuan hiç bir planım yok dershane ye gitme ihtimalim de sıfır.
Vakit buldukça bildiğim konulardan test çözcem bilmediğim konuya bakmcam bile.
Çünkü çalışmadan 68 aldım 70 alsam yeter

Bugünkü menü
Kahvaltı 09:00
7 zeytin
İki kuru incir
Ara 11:30
1 elma
1 kase yoğurt
Öğle 14:30
Yarım çay bardağından kısır
Ara 17:00
2 kuru incir
Ara 20:00
1 elma
1 b süt

Spor yok
1 buçuk lt su
Yine akşam yemeğimi yiyemedim, tam yemek hazırlarken kendime kaynanam görümceme gitmiş çağırdılar. Görümcem de pasta börek yapınca yemedim tabi

Ne demek canım hepimiz böyle zamanlardan geçiyoruz

O kadarda kötü değil canım
Kaldığımız yerden devam

Afiyet olsun canım
Kahvaltı çok az değilmi
Yoksa benmi çok yiyorum bilemedim
Kahvaltı ya yumurta da hasliyorum canım ama vakit yoktu hemen sütü içtim peynir dende bikac parça aldım çıktım. Çocuklar hasta evde uyaniyorlar onlarla ilgilenirken işte dediğim gibi vakit kalmıyor bende kahvaltısız çıkmak istemiyorum. Ekmeği zaten kestim bu hafta bakalım.

Canım şuan hiç bir planım yok dershane ye gitme ihtimalim de sıfır.
Vakit buldukça bildiğim konulardan test çözcem bilmediğim konuya bakmcam bile.
Çünkü çalışmadan 68 aldım 70 alsam yeter
anladım canım en iyisi test çözmek tabi konu bilgisinden ziyade, ben ne yazık ki mükemmeliyetci bi yapıda oldugumdan hç bir zaman içime sinmiyo calısmalarım. bu da hedefe varmadan pes etmemi saglıyo. bu yıl en azından konuları tamamen bitirip seneye sürekli test cözmeyi planlıyorum. Allah kerim hayırlısı olsun.
istediğin puanı alırsın canım rahat, senin bölüm kimyaydı degil mı? matematik de var zaten. hayırlısı olsun canım.

Çıldıracam yaa tam mutfağı heryeri döktüm komşum geliyormus kahve içmeye 5dk kadar
Heryer dağınık ya bugün gece ancak biterim
bitti mi temizlik canım?
başladın mı ek gıdaya canım?
Kızlar moralim sıfır eşimle yarın göl kısyısna gidecektik Ankara yağmurlu gözüküyor :KK43:
Ve önümüzdeki pazar dahil hergün çalışıyor :mad:
hayal kırıklığı oluyor insanda böyle olunca kıyamam canım. Kapalı mekanda yapılacak bişeyler bulsanız en azından yine beraber vakit geçirmiş olursunuz
Kizlar ben bugün kacamak yaptim ayyy zor dayaniyorum birakmak istiyorum canim sıkıldi regli olacam acayip tatli istegim var izine mi ayrilsam düşünüyorummm:işsiz:
canım ayrılma bence daha kötü olur

1.59 boy canim hedef 58 gerci 60 ta olsam iyi derim ama uzun suredir diyetteyim yoruldum sanirim...
uzun zaman olunca yorulmuşsundur canım kolay değil ama bence izne ayrılmak daha kötü olur bence birkaç gün rahatlat kendini biraz ara ver kaptanımız ne der bilmiyorum ama hesap vermek ağır geliyor menü yazma birkaç gün ama 2 gün sonra toparlanmış şekilde dön yine aramıza

Bugun menu
Sabah 10.00
1 yağda yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
8 badem
2 kuru kayisi
Salata

Aksam
Yesil fasulye 1 tabak
Salata
Yogurt

Ara
Bi çikolata
Sonra arkasindan bir dilim ekmek peynir yedim ;((

2 lt su icildi LAydLiNe LAydLiNe

45 dakika tempolu yürüyüş yapildi ...

Kaptanim sopaya hazirim :KK43:(
sadece sonda sıkıntı olmuş çikolata var canım çok da büyütme kendini üzme

Dünden beri yazamıyorum oğlumdan dolayı kimse de beni merak etmemiş :KK43:
hayırdır canım hasta mı yoksa oğlun?

anladım canım en iyisi test çözmek tabi konu bilgisinden ziyade, ben ne yazık ki mükemmeliyetci bi yapıda oldugumdan hç bir zaman içime sinmiyo calısmalarım. bu da hedefe varmadan pes etmemi saglıyo. bu yıl en azından konuları tamamen bitirip seneye sürekli test cözmeyi planlıyorum. Allah kerim hayırlısı olsun.
istediğin puanı alırsın canım rahat, senin bölüm kimyaydı degil mı? matematik de var zaten. hayırlısı olsun canım.
Allah kolaylık versin canım

13 mart EA
Sabahtan kızımın idrarını alıcam diye uğraşırken kahvaltı saçma sapan oldu malesef
10.00
7 zeytin 1 incir

10.50
1 buçuk dilim ekmek üzerine tereyağ
Maydonoz

12.00
1 elma
1 bardak kefir

14.00
1 buçuk tabak keşkek

16.00
Bir avuç iğde

19.30
Yarım kase yoğurtlu çorba
3 adet tavuk pirzola
Yeşillik
1 dilim ekmek

2 buçuk litre su

bitti mi temizlik canım?

başladın mı ek gıdaya canım?

hayal kırıklığı oluyor insanda böyle olunca kıyamam canım. Kapalı mekanda yapılacak bişeyler bulsanız en azından yine beraber vakit geçirmiş olursunuz
canım ayrılma bence daha kötü olur

Öyle yapcaz canım artık inşallah
uzun zaman olunca yorulmuşsundur canım kolay değil ama bence izne ayrılmak daha kötü olur bence birkaç gün rahatlat kendini biraz ara ver kaptanımız ne der bilmiyorum ama hesap vermek ağır geliyor menü yazma birkaç gün ama 2 gün sonra toparlanmış şekilde dön yine aramıza

sadece sonda sıkıntı olmuş çikolata var canım çok da büyütme kendini üzme

hayırdır canım hasta mı yoksa oğlun?

Allah kolaylık versin canım

İnşallah canım bebekle zor gibi ama bakalım.

Bugünkü menüm
7:30
1 yumurta 1 dilim köy peyniri tavada
3 zeytin
Domates salatalık
1 dilim tb ekmek
Yeşil çay

11:00
Sade Türk kahvesi

13:00
6-7 yk pırasa az bulgurlu

17:00
1 portakal
1 avuç beyaz leblebi

18:30
Tavuk pirzola
Bol salata

3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
150 ip

Afiyet olsun menünde sporunda çok iyi

13 mart listem

Kahvaltı 8.30
Yarim dilim ekmek
1 yk pekmez
Sekersiz cay

16.45
1 tabak yesil mercimek yemeği
17.45
2 tabak marul cacigi
2 tane cok ufak pogaca

1 bucuk litre su
Yarim saat farkli sporlar
200 ip atlama
100 bisiklet çevirme
20 tane mekik
40 saniye plank

Afiyet olsun cnm
Sporun süperrr

aylahl aylahl sadece tattiriyorum canim ama öğün olarak vermiyorum çünkü 1 yasa kadar ek gida adi ustunde ek. O yüzden anne sutu ağırlıklı gidicem insallh canim. Hem kemik gelisimi hem bagisiklik sistemi açısından cok faydali. Hem biliyonmu anne sutu gibi diger gidalar kilo aldirmazlar kesinlikle

Back
X