Yap valla, emzirirken verirain. Kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyor, onu kesin anladım.
O poğaçanın sebebi sensin canım, biliyorsun değil mi
Temizlik yapamadım kpss falan diye şikayet etmiştim.
İki gündür şunu anladım ki herşryin başı sağlık..
Sağlık varsa temizlik yapılır sağlık varsa diyet yapılır sağlık varsa ders çalışılır yoksa hiç bir i yok.
Diş ağrısı mahvetti beni.
Doktr antibiyotik verdi enfeksiyon geçince amaliyat olcam
Tabi enfeksiyon geçince agrı geçince cesaret edip o koltuğa oturursam..
Şimdi amaliyat deseler dk Ka durmam hemen olurum ama agrı acı azalınca nasıl olacak bilmiyorum.
Dua edin lütfen.
Antibiyotik fayda etsin geçsin şu ağrılar
Bebeğim de hasta oldu.
Zor bir gündü.
Bol bol yumuşak şeyler yedim.
Maalesef biraz kaçırdım.
İnşaAllah yarın agrısız bir güne başlarım.
Allahım tüm hastalara şifa versin.
Kimseyi sağlık ile imtihan etmesin.
16 mart
saat 08.30
Peynir
tam buğday ekmeği
domates 2tane küçük
salatalık maydonoz
yeşil çay
saat 11.00
bir avuç kuruyemiş badem fındık fıstık
saat 13.30
bir kase tarhana çorbası
saat 16.30
bir elma
2-3 çilek
saat 19.30
salata
bezelye yemeği
saat 20.00
küçük bir dilim bisküvili pasta
çay
2.5 litre su
15 dakika pilates
Arkadaşlar mesaj sayısını yazmak ne demek bilmiyorum da napcaz.
Pasta evet biraz kaçamak oldu ama cidden çok küçüktü. Teşekkür ederim dur sayıp yazayım.Afiyet olsun cnm ama pasta olmamış
Günlük kactane yazi yazdıysan sayıp yazıcaksın
Gerçekten teşekkürler, bunu bilmiyordum. Çoğu zaman sayamıyordumMesaj sayma işi çok kolay
Sayfanın en üstünde profile tıklıyorum (sağ üstteki mesaj kutusunun solunda insan resmî)
Profil sayfamız açılıyor
Sol altta tüm mesajlarım diye bir sekme var
Oraya tıkladığınızda tarihleriyle beraber mesajlarınızı görürsünüz. Dünkü mesaj sayılarını bugün içinde yazarsanız sevinirim
İnanın 2 dakika sürmüyor
Rica ederim canımGerçekten teşekkürler, bunu bilmiyordum. Çoğu zaman sayamıyordum
Günaydın canım...bizimde buaksam kınamiz yarın düğünümüz var bakalım inş.yoğunuz epey..Günaydın kızlar
Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize
Aldır daha iyi ben iki tane aldırdımKızlar 20 lik dişim için doktra gideceğim bana dua edin acıdan ağzımı açamıyorum doğum sancımn ilk 4-5 saati kadar acı çekiyorm nerdeyse ne zormuş
İyi eğlenceler hem spor yapmış olursun hem de kurtlarını dökersin tabii oynarsanGünaydın canım...bizimde buaksam kınamiz yarın düğünümüz var bakalım inş.yoğunuz epey..
Benim yerimede gez canım ben evde temizlik çamaşır vs.Merhaba kızlar
Hafta sonu kosusturmasi icindeyim) carsi park gezecem yürüyüş yaparim parkta
Kizim ilk 3 yaşına kadar bende oyleydim... evde duvarlar ustume ustume gelirdi.. a sosyal biri olmustum... simdi tekrar gezmelere basladik... seninde bebegin var diye biliyorum bebekle gezme zor oluyor..Benim yerimede gez canım ben evde temizlik çamaşır vs.
Ben evlendikten bir buçuk ay sonra hamile kaldım. Hamileliğim zor geçtiğinden evden pek çıkamadım, arkasından çocuk ve yine evden çıkamadım. Şimdi bana evlilik =eve tıkılmak geliyor. Eşimle devamlı tartışıyorum, evde bunalıyorum. 3 yıl beklemem mi lazım şimdiKizim ilk 3 yaşına kadar bende oyleydim... evde duvarlar ustume ustume gelirdi.. a sosyal biri olmustum... simdi tekrar gezmelere basladik... seninde bebegin var diye biliyorum bebekle gezme zor oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?