16 MART MENÜM
7.00 sabah
1 sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
11.00 chia tohumlu yoğurt
14.30 öğlen
Dünden 5 kaşık etli nohut
17.00 1 elma
20.00 akşam
Kardeşimin doğum günüydü
1 dlm pasta
5 kaşık makarna salatası
1 kurabiye
Bayağı kaçırdım bugün çok az yemem
Lazım
2.5 lt su yarım saat yürüyüş
Bende bebekten önce çalışıyordum, çok da yoğun şekilde. Şimdi eve bağlı kalmak çok zor oluyor. Yazın yine iyiydik de, kış iyice bunalttı evde.Bir an önce yaz gelse artık.Ben evlendikten bir buçuk ay sonra hamile kaldım. Hamileliğim zor geçtiğinden evden pek çıkamadım, arkasından çocuk ve yine evden çıkamadım. Şimdi bana evlilik =eve tıkılmak geliyor. Eşimle devamlı tartışıyorum, evde bunalıyorum. 3 yıl beklemem mi lazım şimdi
Ben burdayım :)Kızlar nerdesiniz
Bende bebekten önce çalışıyordum, çok da yoğun şekilde. Şimdi eve bağlı kalmak çok zor oluyor. Yazın yine iyiydik de, kış iyice bunalttı evde.Bir an önce yaz gelse artık.
Ben burdayım :)
Neresi orası öyle kar yağan. Ankara bugün gayet iyi. Bahar havası var hatta.Haftasonu ya herkes biryerlere gitti galiba
Bizim burda karla birlikte yağmur yağıyor hava çok soğuk hiçbiryere çıkmadım
Niye 3 yıl bekleyeceksin kiBen evlendikten bir buçuk ay sonra hamile kaldım. Hamileliğim zor geçtiğinden evden pek çıkamadım, arkasından çocuk ve yine evden çıkamadım. Şimdi bana evlilik =eve tıkılmak geliyor. Eşimle devamlı tartışıyorum, evde bunalıyorum. 3 yıl beklemem mi lazım şimdi
Bugün hiç keyfim yokKızlar nerdesiniz
Hava burada çok güzel bugünHaftasonu ya herkes biryerlere gitti galiba
Neresi orası öyle kar yağan. Ankara bugün gayet iyi. Bahar havası var hatta.
Niye 3 yıl bekleyeceksin ki
Çocuğunla da birçok yere gidebilirsiniz canım
Bugün hiç keyfim yok
Temizlik yapmaya başladım hafiften
Dün için kendime kızgınım çok abarttım
Gece rahatsız etti
Hava burada çok güzel bugün
Ama evde işim çok
Yapacak enerjim yok
Buzdolabını temizledim ancak
Aldır daha iyi ben iki tane aldırdım
Çekimi diğer dişlerden daha kolay geldi sadece iğne vurulurken ağrı hissettim bir de dok
Ben evlendikten bir buçuk ay sonra hamile kaldım. Hamileliğim zor geçtiğinden evden pek çıkamadım, arkasından çocuk ve yine evden çıkamadım. Şimdi bana evlilik =eve tıkılmak geliyor. Eşimle devamlı tartışıyorum, evde bunalıyorum. 3 yıl beklemem mi lazım şimdi
Geldim canım burdayımKızlar nerdesiniz
Haftasonu ya herkes biryerlere gitti galiba
Bende bebekten önce çalışıyordum, çok da yoğun şekilde. Şimdi eve bağlı kalmak çok zor oluyor. Yazın yine iyiydik de, kış iyice bunalttı evde.Bir an önce yaz gelse artık.
Ben burdayım :)
Yürüyüş e çıkmak istiyorum hiç halim yok kızlar
Ben aşırı koekıuurm ama korkunun ecele faydası yok maalesef enfeksiyon bitince alınacak
Canım evliliğin ilk yılları kavga oluyor hele hele bebek olıncakavga gerçekten kaçınılmaz.
Benim bebeğim 3 sene sonra oldu cocuk tan sonra Bizde çok gerildik bende çalışan biriydim şimdi evdeyim senin birde işin var çıkıyorsun.
Biz ama gezdik bebeğim uysaldı ama şuan delirdi 13 aylık ele avuca sığmıyor yinede çok şükür.
Geldim canım burdayım
Herkes bir yerde benim eşim iki günde çalışacak ben eve tıkıldm moralim sıfır
Daha takımda yeni sayılırım canım, geçen haftada hastaydım çok aktif giremedim gruba ondandır hatırlayamaman. Ankara'dan bir buçuk aylık bir bebek annesi olan, doğum kilosu ile savaşan, bebekten önce öğretmenlik yapan, şimdi diyetle yaşayan biriyim işte :)Canım ben seni hatırlayamadım biraz kendinnden bahsedermsiin :)
Bende koşu bandında yürücem ama benimde hiç halim yok sabahtan beri oturuyorum
Daha takımda yeni sayılırım canım, geçen haftada hastaydım çok aktif giremedim gruba ondandır hatırlayamaman. Ankara'dan bir buçuk aylık bir bebek annesi olan, doğum kilosu ile savaşan, bebekten önce öğretmenlik yapan, şimdi diyetle yaşayan biriyim işte :)
Bugun yine durgın buralar.
Benim gibi tek olanlar napıyor :)
Eşim hiç bir hafta sonu evde olamıyor nerdeyse..
Ahh diyorum keşke normal memur olsaydın.
Cuma gunu pek bi gelisme yok be canim sadece bi tip öğrencisi kaybolmus onu ariyolar.Valla ben tarif defterimi düzenledim
Şimdi müge anlı ya bakıcam cuma ki bölümü izlememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?