• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Su bile içemiyorum midem bulanıyor
canım nasılsın şimdi
19 Mart menüm
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 bardak süt

Ara 10 buçukta
1 elma

Öğle yemeği saat 1 de
1 kase corba
Peynir
Salatalik 1 tane

Aksam saat 6 da
1 kase corba
1 tabak pırasa yemeği
1 tabak salata
1 kaşe corba
Cegrek tam buğday ekmeği aslında hiç yetmeyecektim ama pırasa sade gitmedi.
2 kaşık sütlaç tattım.

Saat 9 da karışık meyve
Çocuklara yedirmek için onlar bsna verdi ben onlara mecburen.

Şu 1 buçuk lt
Spor 30dk.yürüyüş

LAydLiNe LAydLiNe
afiyet olsun çorbayı iki kez yazınca liste kabarık görünmüş
su az olmuş
Allah kabul etsin canim.bende reglim.bugün Tutamadım. Belki perşembe tutabilirim ins.regaip kandili ni kaçırmak istemiyorum nasip bakalım.
inşallah canım perşembe cuma daha iyi olur
Kızlar iyi akşamlar. Oğlum bir haftadır öksürüyordu, doktora gittik ama fayda etmedi. Son günlerde iyice arttı öksürüğü. Bugün gittik doktora, bronşit olmuş. Ben bu aralar buralarda pek olamayacağım
canım geçmiş olsun daha çok küçük
Evet canım ben ekmek yemiyorum eve almıyoruz.
Spor olsaydı iyi olrıdu da bugun çıkamadık :)
bizim evde ekmeksiz olmaz

tesekkur ederim canim. kendimi hic iyi hissetmiyorum. esimin askere gitmesi yakinlasti. hastaliginda verdigi duygularla. 3 gundur agliyorum. surekli yemek yemek istiyorum. duygusal olarak fenayim. icimden hic birsey gelmiyo :KK42:
Canim eşine hayirli teskereler... sıkma canını bizler üzülünce yiyenlerdeniz bize kötü yansıyor...

tesekkur ederim canim. kendimi hic iyi hissetmiyorum. esimin askere gitmesi yakinlasti. hastaliginda verdigi duygularla. 3 gundur agliyorum. surekli yemek yemek istiyorum. duygusal olarak fenayim. icimden hic birsey gelmiyo :KK42:
Canim eşine hayirli teskereler... sıkma canını bizler üzülünce yiyenlerdeniz bize kötü yansıyor...

Öğle yemeği hazirlanacak offff esimim dolabini halledecem bugün ....yürüyebilirsem bi 45 dakika yürüyüş yapmak istiyorum disarda ;)))

Geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşsin inşallah.

Benim bugünkü menüm
saat 09.00
beyaz peynir
domates
1 zeytin
salatalık
bir dilim tam buğday

saat 12.00
2-3 yemek kaşığı yoğurt
meyve

saat 14.30
filtre kahve sütlü

saat 19.30
bir kase tarhana çorbası
3 çiğ köfte
1 tane kıymalı börek küçük
afiyet osun canım
Günaydın kızlar..
Nasıl uykum var :KK43:
Kızım uyandı erkenden off off.. Ah annecim anlıyorum kıymetini.
annelerin kıymeti anne olunca anlaşılır

hayırlıysıyla gidip gelir inşallah
bende 2 çocukla( 1.5 ve 3 yaş)15 ay asker yolu bekledim
zaman çok hızlı geçiyor
Gunaydin kizlat yogun birgun arada gelicm
günaydın canım
Gunaydin kizlarrrr :KK200::KK200:
Kahvaltim bitti sizlere bakayim dedim..
günaydın adacım

Canım üzme kendini benim eşim hergün asker sayılır :(
Gunaydin kizlarrrr :KK200::KK200:
Kahvaltim bitti sizlere bakayim dedim..
Afiyet olsun canım benim kahvaltı hazırlamaya halim yok
canım nasılsın şimdi

afiyet olsun çorbayı iki kez yazınca liste kabarık görünmüş
su az olmuş

inşallah canım perşembe cuma daha iyi olur

canım geçmiş olsun daha çok küçük

bizim evde ekmeksiz olmaz

Bizim evde olmazdı hatta çöpe atardık küflenirdi şimdi eşim de diyette almıyoruz kıza da zaten vermiyorum

Ayy askere mi gidicek eşin
Üzülme cnm cabuk biter ins

Back
X