Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nasılsın şimdiSu bile içemiyorum midem bulanıyor
afiyet olsun çorbayı iki kez yazınca liste kabarık görünmüş19 Mart menüm
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 bardak süt
Ara 10 buçukta
1 elma
Öğle yemeği saat 1 de
1 kase corba
Peynir
Salatalik 1 tane
Aksam saat 6 da
1 kase corba
1 tabak pırasa yemeği
1 tabak salata
1 kaşe corba
Cegrek tam buğday ekmeği aslında hiç yetmeyecektim ama pırasa sade gitmedi.
2 kaşık sütlaç tattım.
Saat 9 da karışık meyve
Çocuklara yedirmek için onlar bsna verdi ben onlara mecburen.
Şu 1 buçuk lt
Spor 30dk.yürüyüş
LAydLiNe
inşallah canım perşembe cuma daha iyi olurAllah kabul etsin canim.bende reglim.bugün Tutamadım. Belki perşembe tutabilirim ins.regaip kandili ni kaçırmak istemiyorum nasip bakalım.
canım geçmiş olsun daha çok küçükKızlar iyi akşamlar. Oğlum bir haftadır öksürüyordu, doktora gittik ama fayda etmedi. Son günlerde iyice arttı öksürüğü. Bugün gittik doktora, bronşit olmuş. Ben bu aralar buralarda pek olamayacağım
bizim evde ekmeksiz olmazEvet canım ben ekmek yemiyorum eve almıyoruz.
Spor olsaydı iyi olrıdu da bugun çıkamadık :)
Canim eşine hayirli teskereler... sıkma canını bizler üzülünce yiyenlerdeniz bize kötü yansıyor...tesekkur ederim canim. kendimi hic iyi hissetmiyorum. esimin askere gitmesi yakinlasti. hastaliginda verdigi duygularla. 3 gundur agliyorum. surekli yemek yemek istiyorum. duygusal olarak fenayim. icimden hic birsey gelmiyo![]()
Canim eşine hayirli teskereler... sıkma canını bizler üzülünce yiyenlerdeniz bize kötü yansıyor...tesekkur ederim canim. kendimi hic iyi hissetmiyorum. esimin askere gitmesi yakinlasti. hastaliginda verdigi duygularla. 3 gundur agliyorum. surekli yemek yemek istiyorum. duygusal olarak fenayim. icimden hic birsey gelmiyo![]()
Gunaydin canimGunaydin kizlat yogun birgun arada gelicm
afiyet osun canımGeçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşsin inşallah.
Benim bugünkü menüm
saat 09.00
beyaz peynir
domates
1 zeytin
salatalık
bir dilim tam buğday
saat 12.00
2-3 yemek kaşığı yoğurt
meyve
saat 14.30
filtre kahve sütlü
saat 19.30
bir kase tarhana çorbası
3 çiğ köfte
1 tane kıymalı börek küçük
annelerin kıymeti anne olunca anlaşılırGünaydın kızlar..
Nasıl uykum var
Kızım uyandı erkenden off off.. Ah annecim anlıyorum kıymetini.
hayırlıysıyla gidip gelir inşallahtesekkur ederim canim. kendimi hic iyi hissetmiyorum. esimin askere gitmesi yakinlasti. hastaliginda verdigi duygularla. 3 gundur agliyorum. surekli yemek yemek istiyorum. duygusal olarak fenayim. icimden hic birsey gelmiyo![]()
günaydın canımGunaydin kizlat yogun birgun arada gelicm
günaydın adacımGunaydin kizlarrrr
Kahvaltim bitti sizlere bakayim dedim..
ben yürüdüm geldimÖğle yemeği hazirlanacak offff esimim dolabini halledecem bugün ....yürüyebilirsem bi 45 dakika yürüyüş yapmak istiyorum disarda))
Canım üzme kendini benim eşim hergün asker sayılırtesekkur ederim canim. kendimi hic iyi hissetmiyorum. esimin askere gitmesi yakinlasti. hastaliginda verdigi duygularla. 3 gundur agliyorum. surekli yemek yemek istiyorum. duygusal olarak fenayim. icimden hic birsey gelmiyo![]()
Afiyet olsun canım benim kahvaltı hazırlamaya halim yokGunaydin kizlarrrr
Kahvaltim bitti sizlere bakayim dedim..
canım nasılsın şimdi
afiyet olsun çorbayı iki kez yazınca liste kabarık görünmüş
su az olmuş
inşallah canım perşembe cuma daha iyi olur
canım geçmiş olsun daha çok küçük
bizim evde ekmeksiz olmaz
Canım üzülme sayılı gün çabuk biter inşaallahtesekkur ederim canim. kendimi hic iyi hissetmiyorum. esimin askere gitmesi yakinlasti. hastaliginda verdigi duygularla. 3 gundur agliyorum. surekli yemek yemek istiyorum. duygusal olarak fenayim. icimden hic birsey gelmiyo![]()
tesekkur ederim canim. kendimi hic iyi hissetmiyorum. esimin askere gitmesi yakinlasti. hastaliginda verdigi duygularla. 3 gundur agliyorum. surekli yemek yemek istiyorum. duygusal olarak fenayim. icimden hic birsey gelmiyo![]()
canım nasılsın şimdi
afiyet olsun çorbayı iki kez yazınca liste kabarık görünmüş
su az olmuş
inşallah canım perşembe cuma daha iyi olur
canım geçmiş olsun daha çok küçük
bizim evde ekmeksiz olmaz
Canım aslında bir tahlil yaptırmalıyız şekerimiz mi düşüyor acaba tatlısızlıktanIyiyim cnn sağol biraz halsizlik var
Ben olsam yerdimKizlar yemekte balik var yiyim mi aksamada tavuk var
Ben olsam yerdim
Ekmek tüketme hiç bol salata
Afiyet olsun![]()
Kizlar yemekte balik var yiyim mi aksamada tavuk var