Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım üzme kendini benim eşim hergün asker sayılır :KK43:

Afiyet olsun canım benim kahvaltı hazırlamaya halim yok

Bizim evde olmazdı hatta çöpe atardık küflenirdi şimdi eşim de diyette almıyoruz kıza da zaten vermiyorum
canım senin demir yada d vitamini düşüklüğü olabilir bi baktır .... hiç hali kalmaz insanın bilirim

Canım aslında bir tahlil yaptırmalıyız şekerimiz mi düşüyor acaba tatlısızlıktan:confused:
evet şeker düşünce el ayak titrer vuducu halsiz bırakır..... dün ablam anltattı bi diyetisyene sormuş mutlaka günlük 2 dilim ekmek tüketin yoksa çook halsiz düşersiniz mutluluk hormonu salğılanmaz demiş.... 2 dilim tam buğday ekmeği günlük yemelisiniz demiş .. ablamda 56 olmuşşş diyete başlamışşşş ideal kilosu 52 miş dedim ahhh ahhh sende mi diyete başladın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:hayatında diyet nedir bilmezdi...

canım halsizlik için biraz dinlen vucudu çok yorma

Nasıl dinleniyim cnm
Kızları almaya gidicem
Ödevini yaptırcam
Yemek yapicam
Benimki geç kalkicak o kalktıktan sonra temizlik yapicam
Cook isim var kızlar aradı bu hafta bana gelmek istiyorlarmış ne hazırlığın diye düsünüyorum

evet şeker düşünce el ayak titrer vuducu halsiz bırakır..... dün ablam anltattı bi diyetisyene sormuş mutlaka günlük 2 dilim ekmek tüketin yoksa çook halsiz düşersiniz mutluluk hormonu salğılanmaz demiş.... 2 dilim tam buğday ekmeği günlük yemelisiniz demiş .. ablamda 56 olmuşşş diyete başlamışşşş ideal kilosu 52 miş dedim ahhh ahhh sende mi diyete başladın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:hayatında diyet nedir bilmezdi...

Ay şimdi artık herkes öyle 50kiloluk kişiler bile diyete girmiş herkes yürüyüs fln yapiyor

Nasıl dinleniyim cnm
Kızları almaya gidicem
Ödevini yaptırcam
Yemek yapicam
Benimki geç kalkicak o kalktıktan sonra temizlik yapicam
Cook isim var kızlar aradı bu hafta bana gelmek istiyorlarmış ne hazırlığın diye düsünüyorum
kolay gelsin canım benimde bugün yerimden kalkasım yok yemek pişti gidip bi eşimin dolabını halledeyim duşa atacam kendimi ;)

Back
X