Canım aslında bir tahlil yaptırmalıyız şekerimiz mi düşüyor acaba tatlısızlıktan![]()
Evet olabilir :)
Rüyamda bugün milka çikolatası yiyordum
Dün çocuklar ve eşim yemişti ondan rüyama girmiş:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aslında bir tahlil yaptırmalıyız şekerimiz mi düşüyor acaba tatlısızlıktan![]()
Vazgectim yemicem kizlar ya
ben balığa hayır demez teklifini kabul ederdimKizlar yemekte balik var yiyim mi aksamada tavuk var
canım benimmmmEvet olabilir :)
Rüyamda bugün milka çikolatası yiyordum
Dün çocuklar ve eşim yemişti ondan rüyama girmiş:)
'ye cnm ikiside protein
canım senin demir yada d vitamini düşüklüğü olabilir bi baktır .... hiç hali kalmaz insanın bilirimCanım üzme kendini benim eşim hergün asker sayılır
Afiyet olsun canım benim kahvaltı hazırlamaya halim yok
Bizim evde olmazdı hatta çöpe atardık küflenirdi şimdi eşim de diyette almıyoruz kıza da zaten vermiyorum
canım halsizlik için biraz dinlen vucudu çok yormaIyiyim cnn sağol biraz halsizlik var
evet şeker düşünce el ayak titrer vuducu halsiz bırakır..... dün ablam anltattı bi diyetisyene sormuş mutlaka günlük 2 dilim ekmek tüketin yoksa çook halsiz düşersiniz mutluluk hormonu salğılanmaz demiş.... 2 dilim tam buğday ekmeği günlük yemelisiniz demiş .. ablamda 56 olmuşşş diyete başlamışşşş ideal kilosu 52 miş dedim ahhh ahhh sende mi diyete başladınCanım aslında bir tahlil yaptırmalıyız şekerimiz mi düşüyor acaba tatlısızlıktan![]()
canım halsizlik için biraz dinlen vucudu çok yorma
evet şeker düşünce el ayak titrer vuducu halsiz bırakır..... dün ablam anltattı bi diyetisyene sormuş mutlaka günlük 2 dilim ekmek tüketin yoksa çook halsiz düşersiniz mutluluk hormonu salğılanmaz demiş.... 2 dilim tam buğday ekmeği günlük yemelisiniz demiş .. ablamda 56 olmuşşş diyete başlamışşşş ideal kilosu 52 miş dedim ahhh ahhh sende mi diyete başladınhayatında diyet nedir bilmezdi...
kolay gelsin canım benimde bugün yerimden kalkasım yok yemek pişti gidip bi eşimin dolabını halledeyim duşa atacam kendimiNasıl dinleniyim cnm
Kızları almaya gidicem
Ödevini yaptırcam
Yemek yapicam
Benimki geç kalkicak o kalktıktan sonra temizlik yapicam
Cook isim var kızlar aradı bu hafta bana gelmek istiyorlarmış ne hazırlığın diye düsünüyorum
sagol canim. uzuntumun yerini yemekler aliyomus gibi. 3 gun baya kacamak yaptim insallah tekrar patlama yasamam.Canim eşine hayirli teskereler... sıkma canını bizler üzülünce yiyenlerdeniz bize kötü yansıyor...
sagol canim benim.hayırlıysıyla gidip gelir inşallah
bende 2 çocukla( 1.5 ve 3 yaş)15 ay asker yolu bekledim
zaman çok hızlı geçiyor
Allah yardimcin olsun canim. ne biliyim istemsiz agliyorum öyleCanım üzme kendini benim eşim hergün asker sayılır![]()
insallah oyle olur canimCanım üzülme sayılı gün çabuk biter inşaallah
kolay gelsin canım benimde bugün yerimden kalkasım yok yemek pişti gidip bi eşimin dolabını halledeyim duşa atacam kendimi![]()
insallah canim. Zaten o gidince memlekete donucem ailemin yanina. hayirlisiAyy askere mi gidicek eşin
Üzülme cnm cabuk biter ins
insallah canim. Zaten o gidince memlekete donucem ailemin yanina. hayirlisi
lisans mezunu olanlar 6 ay. normalde 12 ay. yanlis bilmiyorsam.Nekadar oluyorki askerlik tr de
lisans mezunu olanlar 6 ay. normalde 12 ay. yanlis bilmiyorsam.