- 15 Ocak 2014
- 5.979
- 5.186
- 398
Bi kareyi aşmamaya çalış canım
Bir karecik iyidir
Kızlar kandilimiz mübarek olsun..
Allahım hayırlısı ile tüm dualarımızı kabul etsin önce sağlık versin sonra huzur inşaAllah.
Askerimizi polisimizi korusun.
Vatanımızı korusun yüce Rabbim..
Aaa kötü olmuş canım ya. Çok geçmiş olsun. Çocuğun hasta olması herşeyden kötü oluyor. Umarım bir an önce iyileşir.
Afiyet olsun canım. Ama sabah aç kalmak iyi değil. Çok uzun süre aç kalınca vücut kilo veremiyor. Bence kahvaltını yapmaya çalış. Bir öğün atlayacaksan akşamı atla.
Bencede bir parça yemek sıkıntı olmayabilir. Hem nefsini de köreltmiş olursun.
Kızlar @favorite vardı nerde bilen varmı?
Amin canım inşallahKandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
Bu gecenin hürmetine gönlünüzden geçen bütün hayırlı dilekleri Rabbim kabul etsin
Konuşuyorduk ya sürekli canım.Tanımıyorum ben cnm
ben hafif olsun diye menemen yapacam ama ben oruç değilim ....Kızlar iftara ne yapsam bilemiyorum düne göre bugun tartıda fazla çıktım sahur yaptığım için mi acaba yarın herkesi çok merak ediyorum
Kızlar iftara ne yapsam bilemiyorum düne göre bugun tartıda fazla çıktım sahur yaptığım için mi acaba yarın herkesi çok merak ediyorum
yürüyüş bandımla buluştum geldim 1 saat tempolu yürüyüş yapıldı kendimi çok iyi hissediyorum spor gibisi yok
Kızlar iftara ne yapsam bilemiyorum düne göre bugun tartıda fazla çıktım sahur yaptığım için mi acaba yarın herkesi çok merak ediyorum
Yarın oruç tutanlar mu canım
ben bu hafta tuttumYarın oruç tutanlar mu canım
amin canımKızlar kandilimiz mübarek olsun..
Allahım hayırlısı ile tüm dualarımızı kabul etsin önce sağlık versin sonra huzur inşaAllah.
Askerimizi polisimizi korusun.
Vatanımızı korusun yüce Rabbim..
sağol canımHerkese iyi kandiller kızlar.
o foreverlife değilmiydiKonuşuyorduk ya sürekli canım.
110 kiloydu belki kilosun dan hatırlarsın yoksa arkadaş okursa yanlış anlamasın sakın bende doğuma giderken o kiloya yakın dm
sahur sonrası fazla çıkarsın sahur öncesi tartılmak daha doğru geliyor banaKızlar iftara ne yapsam bilemiyorum düne göre bugun tartıda fazla çıktım sahur yaptığım için mi acaba yarın herkesi çok merak ediyorum
evet ya nasıl bir huzur veriyor sporyürüyüş bandımla buluştum geldim 1 saat tempolu yürüyüş yapıldı kendimi çok iyi hissediyorum spor gibisi yok
ismini tam yazılmamış ondan tanıdık gelmemiş cankıza foreverlife idiKonuşuyorduk ya sürekli canım.
110 kiloydu belki kilosun dan hatırlarsın yoksa arkadaş okursa yanlış anlamasın sakın bende doğuma giderken o kiloya yakın dm
ben bu hafta tuttum
sahur öncesi tartılmayı düşünüyorum..iftar öncesi çok düşük çıkıyor kilom
amin canım
sağol canım
o foreverlife değilmiydi
sahur sonrası fazla çıkarsın sahur öncesi tartılmak daha doğru geliyor bana
evet ya nasıl bir huzur veriyor spor
Ben yarın oruç tutmucam galiba yarın sabah tartılrm dimi canımiftar öncesi tartılıyorsunuz canlarzerra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?