- 15 Ocak 2014
- 5.979
- 5.185
- 398
Bende öyle düşünüyorum halden düştüm ya pek ii değilimCnm protein ye ekmeksiz yanina salata ve 1kase corba
profilde resim olmayınca ben etiketlerken zorlanıyorum o yüzden profilinde resim olmayanı çok etiketleyemiyorum foreverlife profil resmi yok ..Evet evet Foreverlife ydi..
Karıştırdm kızlary
profilde resim olmayınca ben etiketlerken zorlanıyorum o yüzden profilinde resim olmayanı çok etiketleyemiyorum foreverlife profil resmi yok ..
sen yinede bu akşam iftara doğru tartıl mutlaka canım sabah bidaha tartıl kaptanımıza sorBen yarın oruç tutmucam galiba yarın sabah tartılrm dimi canım
iyi olur canım etiketlerken şıp diye çabuk bulunuyor yoksa bir harfle bir sürü üye çıkıyor ayy neydi ismi diyor insan sonra ben vazgeçiyorum etiketlemekten...Benimde resim yok güzel bir resim bulup ekleyim
ismini tam yazılmamış ondan tanıdık gelmemiş cankıza foreverlife idicankizzzz
sen yinede bu akşam iftara doğru tartıl mutlaka canım sabah bidaha tartıl kaptanımıza sor) ben ezana 5 dakika kala tartılırdım
Evet canim bu aksam iftara doğru tartil.... sabah kilo bildirimi icinEvet öyle yapayım az mutlu oluyum :) ama yarın ki kilo bildirimi için de mi bugun tartılcm onu anlamadım.
Evet canim bu aksam iftara doğru tartil.... sabah kilo bildirimi icin
Tamam canımiftar öncesi tartılıyorsunuz canlarzerra
Seni gidi senisen yinede bu akşam iftara doğru tartıl mutlaka canım sabah bidaha tartıl kaptanımıza sor) ben ezana 5 dakika kala tartılırdım
Çok merak ediyorum bakalım kim ne kadar kilo vermiş yarın
Ya bende çok merak ediyorum. Been çok yemek yemedim aslında bir tek haftasonu biraz kaçamak yaptım . ama kilo vermişim gibi de gelmiyor bana. Daha tartılmadım tabi. Yarın tartılıcam süpriz.
Inş 8li rakamı görebilirim yarin
İnş canım. Bende senin kilonu merak ediyorum.
Kızlar iftar için kendime süper bir tatlı yaptım.
Yarım muz
İki ceviz üç fındık
Bol kakao
Yarım ç bardağı süt
Hepsini karıştırdm inşallah güzel olmuştur.
O kadar aç kaldım bu kadar olsun dimi
Iyi yapmissin cnm afiyet olsun bence ye bişey olmaz bunlardan
Yicem inş canım son 1-2 dk var..
Ramazan da napcm bilmiyorum ilk gün diye zorlandım sanırım..
Emzirmnnde etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?