- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Var ElhamdülillahAfiyet olsun canım güzel
Muhtemelen canı birşey istemedi
En azından meyve yiyeyim dedi
Meyve yanında proteinle daha sağlıklı olduğu için öyle yedi
Diye bir senaryo yazdım
Emziriyor o hurmalar süt olur canım
Eşinin işi yok mu nasıl kalkıyor
Hiç sevinme canım
Önümüzdeki ekim değişecek yine
Allah kolaylık versin canımCanım günaydın eve nebülizatör cihazı aldık. Devamlı evde hava verdik. Yeni hırıltı geçti, dün akciğer filmi temiz çıktı, hava vermeye bir hafta daha devam, hafif hırıltı kaldı ama çok huy değiştirdik. On gündür çok kötüydü hep ağladı, kucağımda gezidrerek sustu. Şimdi de Kucaktan inmek istemiyor. Sarılır pozisyonda ayakta yürümek istiyor. Kanguru aldım evde dolandırıyorum. Çok yıpratıcı süreç oldu. Yazamıyorum çünkü elime telefonu anca uyuyunca alabiliyorum, onu da uyuyunca yemek yiyorum, dinleniyorum. Umarım böyle kucakta gezmeye devam etmeyiz. Ben de eski düzenime devam ederim
Yandın desene tecrübeye sabittirGünaydın kızlar ben biraz gecikeceğim bu gün. Lazer epişasyona başlıyorum. Umarım çok acımaz
SaatlermiAfiyet olsun canım güzel
Muhtemelen canı birşey istemedi
En azından meyve yiyeyim dedi
Meyve yanında proteinle daha sağlıklı olduğu için öyle yedi
Diye bir senaryo yazdım
Emziriyor o hurmalar süt olur canım
Eşinin işi yok mu nasıl kalkıyor
Hiç sevinme canım
Önümüzdeki ekim değişecek yine
Faranjit dedi canım doktrGeçmiş olsun canım, boğazındaki sorun neydiki
Yandın desene tecrübeye sabittirama çok memnun kalıcaksın emin ol
Allah şifa versin canım tedaviye başladımıFaranjit dedi canım doktr
Canım günaydın eve nebülizatör cihazı aldık. Devamlı evde hava verdik. Yeni hırıltı geçti, dün akciğer filmi temiz çıktı, hava vermeye bir hafta daha devam, hafif hırıltı kaldı ama çok huy değiştirdik. On gündür çok kötüydü hep ağladı, kucağımda gezidrerek sustu. Şimdi de Kucaktan inmek istemiyor. Sarılır pozisyonda ayakta yürümek istiyor. Kanguru aldım evde dolandırıyorum. Çok yıpratıcı süreç oldu. Yazamıyorum çünkü elime telefonu anca uyuyunca alabiliyorum, onu da uyuyunca yemek yiyorum, dinleniyorum. Umarım böyle kucakta gezmeye devam etmeyiz. Ben de eski düzenime devam ederim
Allah şifa versin canım tedaviye başladımı
Nereye canım?Günaydın kızlar ben biraz gecikeceğim bu gün. Lazer epişasyona başlıyorum. Umarım çok acımaz
bizim kızlar ev hanımı uyusunlar bakalım
Çok acıyor mu ki bende düşünüyorum
Çok şükürEvet canım antibiyotik ve fıs fıs verdi inşaAllah düzelir 10 gündür vardır geçer diye gitmedim boşuna çekmişim.
İlaçları alır almaz biraz hafifledim
Günaydın kızlar hastaneye gittim kanımı verdim dört tüp kan aldılar.
Boğazım içinde fıs fıs ve antibiyotik verdi doktr..
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar hastaneye gittim kanımı verdim dört tüp kan aldılar.
Katılıyorum size kızlarEpilasyon icin bende oyle dusunuyorum rabbim verdiyse var bir hikmeti diye ama yaptirmak da buyuk bir kolaylikdir eminim
Gecmis olsun canimGünaydın kızlar hastaneye gittim kanımı verdim dört tüp kan aldılar.
Cok gecmis olsun cocuklar hasta olun hayat duruyor sanki onlarin hasta olmasi daha zor rabbim sifasini versinCanım günaydın eve nebülizatör cihazı aldık. Devamlı evde hava verdik. Yeni hırıltı geçti, dün akciğer filmi temiz çıktı, hava vermeye bir hafta daha devam, hafif hırıltı kaldı ama çok huy değiştirdik. On gündür çok kötüydü hep ağladı, kucağımda gezidrerek sustu. Şimdi de Kucaktan inmek istemiyor. Sarılır pozisyonda ayakta yürümek istiyor. Kanguru aldım evde dolandırıyorum. Çok yıpratıcı süreç oldu. Yazamıyorum çünkü elime telefonu anca uyuyunca alabiliyorum, onu da uyuyunca yemek yiyorum, dinleniyorum. Umarım böyle kucakta gezmeye devam etmeyiz. Ben de eski düzenime devam ederim
Kıyamam yaSlm kızlar
Sabah sabah bi baktımki benimkiler playdoh dökmüşler hemde heryere ne hali kalmış ne koltuk kalmış savaş yapmışlar evin içinde
Ellerini yıkamışlar orayı da tıkamışlar
Ya heryere yapışmış bu
Benimki işe giderken 50tane kıyafet denemiş onları dolaba tıkmış ayy çıldıracam ya
Bu nedemek oluyor temizlik beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?