Afiyet olsun canım güzel28 mart
09.30
1 bardak süt
1 portakal
13.00
1 kase tarhana
3 parca fırında tavuk
Biraz turşu
20.00
1 kase tarhana
3 parca tavuk
Birkaç tane haşlanmış brüksel lahanası
20.30
3 tane hurma
Yatana kadar 3 litre su hedefim var. Olmasa da 2.5 litre olur
Muhtemelen canı birşey istemediKahvaltida Portakal ilginç...portakal ve süt uyumu da öyle canım. Afiyet olsun yinede..8 buçukta hurma fazla olmuş sanki.bende çayın yanında içiyorum bazen malesef..ama şu ve sporun harika..
Kızlarrr sizi çok seviyorum
Iyiki tanımışım sizleri
Eşinin işi yok mu nasıl kalkıyorBenim uyku düzenim böyle canım alıştım artık
Oturuyoruz eşimle çocuklar ı yollayıp yatıyorum tekrar
Bizde gece uykusu zor problemli eşim de vardı bana geçti
Yani körle yatan şaşı kalkıyor
Hiç sevinme canımBizim artık sabit hiç sevmiyordum zaten şu saatlerle oynamalarını
GünaydınHayırlı sabahlar Kızlar
Dükkanı açtım
Sabah bereketi olsun
İş öncesi yürüyüş vardı planımda ama dışarda o kadar rüzgar varki
Hava iyi olursa öğlen arası
Yoksa bugün kalacak napalım
Günaydın canımGünaydın
Ben uyandım ama tekrar uyuyacağım, erkenden uyanır yürüyüş yaparım diyordum ama onu geç uyanır yürüyüş yaparım olarak değiştiriyorum şu dakika...bu uyku ne kadar tatlıymış
Günaydın canım cısmı yapacaklar sanaGünaydın kızlar ben biraz gecikeceğim bu gün. Lazer epişasyona başlıyorum. Umarım çok acımaz
Estagfurullah seni utandirmak için sormadım canım. Sadece pirinç diyette hiç olmamalı. Oyuzden sordum.Öğlen hariç akşamki menülerimiz çok benzer :)))
yaa pirinç pilavıçok utandım şu an
Ben emzirdim ini unutmuşum canım. Afiyet olsun ozman hurma sonuçta pasta değil. Takıldım zaten ben ona portakal süt ilginç diye..Hayırlı sabahlar Kızlar
Dükkanı açtım
Sabah bereketi olsun
İş öncesi yürüyüş vardı planımda ama dışarda o kadar rüzgar varki
Hava iyi olursa öğlen arası
Yoksa bugün kalacak napalım
pirinç pilavını sverim en son iki ay önce yemiştimEstagfurullah seni utandirmak için sormadım canım. Sadece pirinç diyette hiç olmamalı. Oyuzden sordum.
Hayırlı sabahlar uykucu bayanlar...
Gunaydin canimmmbizim kızlar ev hanımı uyusunlar bakalım
Ben diyet yapmasamda yemiyorum cook seviyorum ama kabızlık yapiyor bende...pirinç pilavını sverim en son iki ay önce yemiştim
Bende yaptirmak istedim bi ara ama killar cikiyorsa bi hikmeti vardir diye vazgectimGünaydın kızlar ben biraz gecikeceğim bu gün. Lazer epişasyona başlıyorum. Umarım çok acımaz
Epilasyon icin bende oyle dusunuyorum rabbim verdiyse var bir hikmeti diye ama yaptirmak da buyuk bir kolaylikdir eminimBende yaptirmak istedim bi ara ama killar cikiyorsa bi hikmeti vardir diye vazgectim
Yaa ev hanımı değilim benbizim kızlar ev hanımı uyusunlar bakalım
Geçmiş olsun canım, boğazındaki sorun neydikiGünaydın kızlar hastaneye gittim kanımı verdim dört tüp kan aldılar.
Boğazım içinde fıs fıs ve antibiyotik verdi doktr..
Canım günaydın eve nebülizatör cihazı aldık. Devamlı evde hava verdik. Yeni hırıltı geçti, dün akciğer filmi temiz çıktı, hava vermeye bir hafta daha devam, hafif hırıltı kaldı ama çok huy değiştirdik. On gündür çok kötüydü hep ağladı, kucağımda gezidrerek sustu. Şimdi de Kucaktan inmek istemiyor. Sarılır pozisyonda ayakta yürümek istiyor. Kanguru aldım evde dolandırıyorum. Çok yıpratıcı süreç oldu. Yazamıyorum çünkü elime telefonu anca uyuyunca alabiliyorum, onu da uyuyunca yemek yiyorum, dinleniyorum. Umarım böyle kucakta gezmeye devam etmeyiz. Ben de eski düzenime devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?