Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım güzel
Kahvaltida Portakal ilginç...portakal ve süt uyumu da öyle canım. Afiyet olsun yinede..8 buçukta hurma fazla olmuş sanki.bende çayın yanında içiyorum bazen malesef..ama şu ve sporun harika..
Muhtemelen canı birşey istemedi
En azından meyve yiyeyim dedi
Meyve yanında proteinle daha sağlıklı olduğu için öyle yedi
Diye bir senaryo yazdım
Emziriyor o hurmalar süt olur canım
Kızlarrr sizi çok seviyorum
Iyiki tanımışım sizleri

Benim uyku düzenim böyle canım alıştım artık
Oturuyoruz eşimle çocuklar ı yollayıp yatıyorum tekrar
Bizde gece uykusu zor problemli eşim de vardı bana geçti
Yani körle yatan şaşı kalkıyor
Eşinin işi yok mu nasıl kalkıyor
Bizim artık sabit hiç sevmiyordum zaten şu saatlerle oynamalarını
Hiç sevinme canım
Önümüzdeki ekim değişecek yine

Günaydın

Ben uyandım ama tekrar uyuyacağım, erkenden uyanır yürüyüş yaparım diyordum ama onu geç uyanır yürüyüş yaparım olarak değiştiriyorum şu dakika... bu uyku ne kadar tatlıymış

Günaydın canım
Ama sabah yürüyüşleri çok tatlıdır
Uykudan bile tadını alınca çekiyor insanı
Günaydın kızlar ben biraz gecikeceğim bu gün. Lazer epişasyona başlıyorum. Umarım çok acımaz
Günaydın canım cısmı yapacaklar sana

Ben emzirdim ini unutmuşum canım. Afiyet olsun ozman hurma sonuçta pasta değil. Takıldım zaten ben ona portakal süt ilginç diye..

bizim kızlar ev hanımı uyusunlar bakalım
Yaa ev hanımı değilim ben
Çok yoğun bir çalışma hayatım vardı sabah 6da uyanıp akşam 22.00 da 21:00 da girerdim eve. O işimiz azaldı ben de işten ayrıldım. Diğer işe kadar enerji toplamam lazım. O yüZden uyumanın, daha çok uyumanıN ve boş durmanın keyfini çıkarıyorum.
Ama tembelliğe alışmış olabilirim baksanıza hala yataktan çıkmadım ve yürüyüş yapmam lazım.
Sitede çok ufak bi salon var koşu bandında yürüyebilirim ama üşeniyor. El atın, gaz verin bana

Bilmece811 Canım nasıl oldu bebişin? İnşallah düzelmiştir biraz
Canım günaydın eve nebülizatör cihazı aldık. Devamlı evde hava verdik. Yeni hırıltı geçti, dün akciğer filmi temiz çıktı, hava vermeye bir hafta daha devam, hafif hırıltı kaldı ama çok huy değiştirdik. On gündür çok kötüydü hep ağladı, kucağımda gezidrerek sustu. Şimdi de Kucaktan inmek istemiyor. Sarılır pozisyonda ayakta yürümek istiyor. Kanguru aldım evde dolandırıyorum. Çok yıpratıcı süreç oldu. Yazamıyorum çünkü elime telefonu anca uyuyunca alabiliyorum, onu da uyuyunca yemek yiyorum, dinleniyorum. Umarım böyle kucakta gezmeye devam etmeyiz. Ben de eski düzenime devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…