Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben temizlik hastasi oldummm cocukla zor canim iyi yapmissin ablalarda iyide cok detaya girmiyorlar )
kaç kez kadın degistirdim bu sonuncu yine fena değil. kimse zaten kendi yaptığımız gibi yapmıyor onu kabullendim canım

Kahvaltida Portakal ilginç...portakal ve süt uyumu da öyle canım. Afiyet olsun yinede..8 buçukta hurma fazla olmuş sanki.bende çayın yanında içiyorum bazen malesef..ama şu ve sporun harika..
canım sabah kalkınca boğazımda hafiften ağrı vardı temizlikçi kadın da gelince ayrıntılı kahvaltı yapamadim yani en pratiğinden sut ve c vitamini için portakal uyumu güzel sen de denemelisin

Öğlen hariç akşamki menülerimiz çok benzer :)))

yaa pirinç pilavı çok utandım şu an
evde temizlik olunca öğle ve aksam menülerim ayni oldu canım bolca yemek pişirmiştim çünkü
Akşamın saati ve hurmalar haricinde menün güzel canım. Emzirdiğin için inşallah o hurmalarda kalmamıştır.
tatlı krizim tutuyor bu aralar ben de tatlı yiyeceğime hurma yiyorum canım

zerra canım comb iyi tahmin çözmüşsün sen olayı

Günaydın kızlar ben biraz gecikeceğim bu gün. Lazer epişasyona başlıyorum. Umarım çok acımaz
ne güzel tüysüz dolaşmak ven de istiyorum
Ben emzirdim ini unutmuşum canım. Afiyet olsun ozman hurma sonuçta pasta değil. Takıldım zaten ben ona portakal süt ilginç diye..
takıl canım sorun yok

Bende yaptirmak istedim bi ara ama killar cikiyorsa bi hikmeti vardir diye vazgectim
bunu düşünmüştüm ama bir cevabını bulamadım

ben de çalışıyorum normalde canım simdi doğum iznindeyim ama evde kaldığım süreçte yatmanın tadını cika4maya çalışıyorum benim fıstık uyutursa tabi

geçmiş olsun canım tekrardan insan kıyamıyor yavrusu hasta olunca

Faranjit dedi canım doktr
geçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli kullan da geçsin biran önce
ayy felaket sen o kadar temizle onlar dağıtsın dünyanın kurali

Hayır dağıtsınlar toplarım ama playdoh nefret ediyorum halıya yapışıyor ayaklarına yapışıyor onlar gezdikce evin heryeri batıyor
Küçük kızım almanyaya gidicek cumartesi onun için izin verdim şimdi oynayın dedim

Yaşasın yaaaa alıntılarım gitmemiş. Tam okudum okudum alıntıladım elektrik gitti kapandı bilgisayar. Şükür gitmemiş alıntılar.

Günaydın canım
Ama sabah yürüyüşleri çok tatlıdır
Uykudan bile tadını alınca çekiyor insanı

Günaydın canım cısmı yapacaklar sana
Ayyy sorma canım yaaaa çok cıss oldu. Ben bir de dayanıklı bir insanım kolay kolay gık demek ama cidden çok acıdı.

pirinç pilavını sverim en son iki ay önce yemiştim
Ben en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum

bizim kızlar ev hanımı uyusunlar bakalım
Ben ev hanımı da olsam yatamazdım her halde yaaaa. Sevmiyorum uyumayı biraz fazla uyusam başım ağrıyor.

Bende yaptirmak istedim bi ara ama killar cikiyorsa bi hikmeti vardir diye vazgectim
Ben de senin gibi düşünüyordum canım ama artık pes ettim. Havuza felan gidiyorum yaaa bi de evde ben pek şortsuz askılısız gezmem. Yaz kış öyleyim. Çıktığı zaman kuaföre gidemezsem (ben ağdayı kendi yapamayanlardanım) kendimi çok çirkin pis hissediyordum. En son dediğim gibi artık pes ettim. Çünkü ağda da bile istediğim gibi olmuyor. Çok detaylı incelemiyorlar. Kırıklar batıklar oluyor. 15 güne bir de ağdaya gidilmiyor. Bi de burada biraz pahalı. Bakalım memnun kalacak mıyım

Günaydın kızlar hastaneye gittim kanımı verdim dört tüp kan aldılar.
Boğazım içinde fıs fıs ve antibiyotik verdi doktr..
Geçmiş olsun canım yeniden.

İnşallah şimdiye kadar kalkıp sporunu yapmışsındır. Kahvaltı saatine özellikle bakacağım.

Çok sevindim canım atlatmanıza. Biz de geçtik o yollardan. Hatta kızımı hastaneye bile yatırdık. Tam taburcu olduk arkasından su çiçeği çıkarttı. Daha 9 aylıktı. Çektiğimi bir ben bilirim bir Allah. Allahım çocukları hasta etmesin inşallah. İzne ayrılmadın biliyorsun dimi? Yarın bildirimini unutma inşallah. En kısa zamanda da eski düzeninize dönersiniz Allahın izniyle

Yandın desene tecrübeye sabittirama çok memnun kalıcaksın emin ol
Yandım yandım hem de nasıl yandım İnşallah dediğin gibi verdiği acıya değer

bizim de gelecek oyun hamuru zamanımız bakalım nasıl olacak

Neden bazı insanlar bukadar yalaka oluyor
Hiç anlamıyorum
noldu canım hayırdır?

Canım senin yaşadığın yer neresi çok fazla elektrikler gidiyorda merak ettim

Saatlermi
Niyeki iyiydik böyle
Yok yaaaa benim beden saatime hiç uygun değil. Bence eski uygulamaya yeniden geçilmeli. Ben hiç sevmedim.

Çok acıyor mu ki bende düşünüyorum
Valla kişiden kişiye değişir acısı ama ben de acıdı. Normalde ağrı eşiğimde yüksektir aslında ama bayağı bayağı yandım. Her güzel şeyin bir bedeli vardır diye katlandım.

Nereye canım?
Bende yüzüme düşünüyorum. Alsında komple gerek ama işte

Daha önce bıyık bölgesini yaptırmıştım. O kolaydı. Arkasından tek seans koltuk altı yaptırdım. Şimdi paket aldım. Tüm bacak, koltuk altı ve genital bölge. 50 dk sürdü tüm seans. Ama bayağı acıdı. Bunu bitirdikten sonra yüz yaptıracağım. Ben sanırım hiç sevmiyorum kıl tüy.
Koş koş aman hemen koş. Ada bir Cankız iki. Benim ev resmen çöplük gibi oldu. Benim de biran önce girişmem lazım. Eşim bi yardımcı ayarlamış ama halı silmem diyormuş. Karar veremedim gelse mi gelmese mi. aylahl ın dediği gibi beğenmiyorum da yaptıklarını. Hızlı yapıyorlar. Ben yavaş yavaş yaparım ama misler gibi olur. Ama bir türlü de bitmez o ayrı

Şimdilik süpürdüm ve sildim
Çocuk odasına geçtiler şimdide
Bende dedim doyana kadar oynayın bir iki güne büyük temizlik yapicam birdaha yok babannede oynarsınız dedim :)
Küçük kız almanyaya gitcek cumartesi kıyamadım izin verdim

Bende çocuk odasindakini attim
Kız yeni hali aldım oturma odasına ama seremiyorum onuda batircaklar diye
Amannn cankız üç günlük dünya ser gitsin. Kızlarda bi daha çocuk olmayacak oynasınlar. Hatta onlarla sen de oyna. Ben çok severim oyun hamuruyla oynamayı, boya yapmayı. Geçen gün Gülce diyor ki
" Keşke benim iki tane annem olsa. Neden kızım dedim. Biri benimle oynar diğeri yemek yapar diyor. " Üzüldüm valla ama naparsın. Sen evdesin fırsatın var. Temizliğin sonu gelmez. Sıkma canını.

Kızlar netten sonuçlarıMa baktım resmen fekalet.
Triod 7
Demir
21
Folik asit 2
Yarın hemen sonuçlar için gideceğim
Tiroidi bilmiyorum da yanda referansları yazar diğerleri çok düşük sanki. Fotoğrafını yükleyebiliyorsan yükle bi bakalım.

Yani haklısın2-3sene sonra oynamicaklar
Resim fln yapıyoruz daha çok kurabiye yapıyoruz birlikte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…