Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çayı kahveyi her şeyi bıraktım neredeyse hala suyu zor içiyorum. Aslında suya bayılan ve çok içen bir insanım ama neden böyle oldu anlamıyorum. Hesaplıyorum diye mi acaba

Canım çayı zevkle içtim de aç karnına olunca mide bulantısı yaptı yanına bir iki kurabiye pça yeseydim bişey olmazdı ee bünye öyle alışık

@ada81 İnşallah iyisindir canım sesin çıkmaz oldu
Babası burda bikaçgüne gelir adacım
Çayı kahveyi her şeyi bıraktım neredeyse hala suyu zor içiyorum. Aslında suya bayılan ve çok içen bir insanım ama neden böyle oldu anlamıyorum. Hesaplıyorum diye mi acaba
Ben alıştım suya
3 lt rahat bitiyor
Daha da içesim geliyor
22 nisanda sunnet dugunu var ve benim en kotu 64.9 u gormem lazim ya reglime de 5 gun kaldi
O zamana gider canım dikkat edersen
Canım çayı zevkle içtim de aç karnına olunca mide bulantısı yaptı yanına bir iki kurabiye pça yeseydim bişey olmazdı ee bünye öyle alışık
Ben yanında birşey olmadan çay içemiyorum maalesef

Yorumlar fazla olunca gözden kaçmış galiba ya da ben unuttum mu bilmiyorum kusuruma bakmayın..

LAydLiNe dondurmayı yemedim köyden gelen başdan yedim hatta şimdi bir tatlı kaşığı daha atacağım ağzıma.
Yeşil çayım da var aslında onu da içeyim :))
Ben normal çayı sevmem bir de Rizeliyim düşünün, ne kadar garip geliyor kulağa değil mi. Filtre kahve ve bitki çayı hastasıyım. Bir de dondurma
Geçmişin hepsini okudum kızlar biz bu hafta ya çok kaçamak yapmışız ya da menüler dengesiz olmuş cumayı çoook merak ediyorum o yüzden. Benim reglim başladı baş ağrıaıyşa beraber.
Bugün o kadar uçuk kararlarım olduki bir kedi almıştım şimdi bir tane daha aldım 22sinde fln gelecek cinsleri chinchilla merak eden bakabilir

Yarım saat önce de bir iş görüşmesi yaptım, çalışmayacaktım bir süre ama çook sıkıldım evde
Mühendisim ve bir rafineride çalışıyorum, daha üst bir şirkette tekrar başlayacağım sanırım 10 güne kadar

Suyu ben de içemiyorum neden acaba ya çok garip vücudum susamıyorum acaba yediğim sebzelerden mi? Onlar bir miltar su içeriyor ya, ihtiyacımı mı karşılıyorki.

Bir de cumartesi günü düğün bar ve ben şişmanladığım için kendime 4 aydır hiçbirşey almadım, elbiselerim olmayacak sanırım. Yandım ben.

Menülerini beğendiklerime yorum yapmıyorum canım. Beğenmiş olmam lazım senin menünü.
Dün akşamdan senin, Nurdan' ın ve Cankız' ın menülerini beğendim. Bir de Duygu' nun menüsü güzeldi.

liste altımıydı lafraisse onu almamışım mesaj sayılarına

güzel menülere yorum yapmıyor canım
inşallah benim menüde bu akşam güzel olacak
evet oylemis canim
insallah hepimiz guzel olsun

ay haklısın alışmak zaman alıyor :) bide acele yazınca unutuyorum. 2 lt su 1 saat bahçe kazma sporu :)

Evde yokuuuzzz deseydin
kapıyı açtıktan sonra diyemedimmmm

kızlarrrrrrr gelin neredesiniz
kahvaltı yapmayanlar hemen yapsın
ki meto harekete geçsin
buradayız canım da benim kızın diş yine sıkıntı yapmaya başladı memnun edemiyorum cimcimeyi. ne zaman çıkacak bu diş

Aynen dediğin gibi yapıyorum canım arkadaş dün farketti oruçlumusun yoksa diyor
Evettt dedim kh orucu çay da içmesen oruçlu sanıcam diyor
kh orucu güzelmişş

haklisin canim bahardan mi oldu ne hepimizde bi kacirma eğilimi var.
isin hayirli olsun bu arada
bizim de mayisin 15inde dugun var dolabımdaki bi abiyemi giymek istiyorum yeni masraf yapmamak adina. onu da 64 kiloyken bile zor olmustu 65 olsam giyemem yani. suan 71.5 kilom galiba yeni elbise bakicam. yetismicek kilom

Mecbur kalınca yiyim o zaman çiğköfte yi severim.
Lavaşsz da yerim sıkıntı yok bu arada kayısı çağlası yeniyor mu?

Ben 1 litreyi bitirdim usenmezsem bi eliptige cikicam ama suan useniom
Üşenme üşenme kalk yap sporunu.

22 nisanda sunnet dugunu var ve benim en kotu 64.9 u gormem lazim ya reglime de 5 gun kaldi
İki hafta var bence yaklaşırsın uğraşırsan.

Babası burda bikaçgüne gelir adacım

Ben alıştım suya
3 lt rahat bitiyor
Daha da içesim geliyor

O zamana gider canım dikkat edersen

Ben yanında birşey olmadan çay içemiyorum maalesef
Biliyorum canım babasının olduğunu da arada uğrardı hiç uğramaz oldu ondan dedim

Yorumlar fazla olunca gözden kaçmış galiba ya da ben unuttum mu bilmiyorum kusuruma bakmayın..
Benim alıntılarım biraz çok oluyor canım ne kusuru

Kediler çok tatlı oluyor ama maalesef eşimin allerjisi var. Allerjisi olduğunu da eve kedi aldığımızda anladık. Öyle tatlı bişeydi ki çoluk çocuk ailecek bayılıyorduk. Ama doktor allerjisi var etkeni uzaklaştırın deyice tekrar vermek zorunda kaldık. Son kez kendine bişey al bundan sonra alma o zaman. Çünkü zayıfladıktan sonra eskilerin içerisine gireceksin. İş içinde hayırlı olsun inşallah istediğin gibi bir iş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…