Hiç bir fikrim yok ben yemeyi düşünmüyorum ama eve de ne yapacağıma karar vermiş değilim. Zaten en büyük derdim akşama ne pişireceğime karar verememek
Gider gider merak etme suyunu artır. Anlaşılan birden gidecek.
Benimkinin öyle bir yeteneği yok maalesefAllahtan kocam hemen bi menu olusturuo
çayı kahveyi mi bıraktın. nasıl yaniÇayı kahveyi her şeyi bıraktım neredeyse hala suyu zor içiyorum. Aslında suya bayılan ve çok içen bir insanım ama neden böyle oldu anlamıyorum. Hesaplıyorum diye mi acaba
Kahvaltı da bir bardak çay içiyorum akşama da üşenmez de yaparsam bir kupa da sade nescafe içiyorum. Onun haricinde aralarda içerdim kahve içmiyorum artık.çayı kahveyi mi bıraktın. nasıl yani
Sanırım bahar yorgunluğu canım şu an o kadar çok kişide var ki. Yakın zamanda geçer inşallah. Ben de aynıyım.nedense aşırı yorgunluk hissi var acaba az yemekten mi
umarım geçer.Sanırım bahar yorgunluğu canım şu an o kadar çok kişide var ki. Yakın zamanda geçer inşallah. Ben de aynıyım.
Canim , iyiyim cook yogun geciyor gunlerim... babam gelince ben boyle iptal oluyorum... sabah kahvaltisi 10da bitiyor ..sonra kahve hazirla ...mutlaka 14.30 da ogle yemegi hazir olmali ..sonra cayi hazir olmali... babam gelince ben katya oluyorum... aski memnudaki katya oluyorum...ada81 İnşallah iyisindir canım sesin çıkmaz oldu
çok iyiymiş ücretsiz hem de evine yakınKızlar evimin karşısında aile merkezi varmış bende bu ne diye araştırken içinde ücretsiz spor kursu varmış bugun gidip yazılayım :)
ben etli enginar yaptım canımAksama menulerde neler var bende ciger sote bulgur pilavi(ben yemicem esimle kizima) mercimek corba(ben yemem muhtemelen) salata ayran
ne güzel ya. ben eşime bişeyler hazırlasana dediğimde ne yapayım diye bana sorar . hani her gün hazırlasa menü kıtlığına girdi diyecem de o da değilAllahtan kocam hemen bi menu olusturuo
bugün ben de çok kötüyüm canım bu bahar bizi mahvettinedense aşırı yorgunluk hissi var acaba az yemekten mi
biz de seni özledik canımCanim , iyiyim cook yogun geciyor gunlerim... babam gelince ben boyle iptal oluyorum... sabah kahvaltisi 10da bitiyor ..sonra kahve hazirla ...mutlaka 14.30 da ogle yemegi hazir olmali ..sonra cayi hazir olmali... babam gelince ben katya oluyorum... aski memnudaki katya oluyorum...
Tez canli babam herseyi hemen hazir olsun ister.....bi bekleyeyim elindeki isi bitsin kızın demez..
Cuma kizimin dogum gunu var bi taraftan gidip onun hazirliklarini yaptim elbise ayakkabi tokasiydi ,susleriymis bardak tabak vs...
Cooook ozledim sizleriiiiii
Canim , iyiyim cook yogun geciyor gunlerim... babam gelince ben boyle iptal oluyorum... sabah kahvaltisi 10da bitiyor ..sonra kahve hazirla ...mutlaka 14.30 da ogle yemegi hazir olmali ..sonra cayi hazir olmali... babam gelince ben katya oluyorum... aski memnudaki katya oluyorum...
Tez canli babam herseyi hemen hazir olsun ister.....bi bekleyeyim elindeki isi bitsin kızın demez..
Cuma kizimin dogum gunu var bi taraftan gidip onun hazirliklarini yaptim elbise ayakkabi tokasiydi ,susleriymis bardak tabak vs...
çok iyiymiş ücretsiz hem de evine yakın
ben etli enginar yaptım canım
ne güzel ya. ben eşime bişeyler hazırlasana dediğimde ne yapayım diye bana sorar . hani her gün hazırlasa menü kıtlığına girdi diyecem de o da değiltek aklına gelen menemen yapmak
bugün ben de çok kötüyüm canım bu bahar bizi mahvetti
Aksama menulerde neler var bende ciger sote bulgur pilavi(ben yemicem esimle kizima) mercimek corba(ben yemem muhtemelen) salata ayran
En büyük sıkıntımız hepimizinHiç bir fikrim yok ben yemeyi düşünmüyorum ama eve de ne yapacağıma karar vermiş değilim. Zaten en büyük derdim akşama ne pişireceğime karar verememek
Gider gider merak etme suyunu artır. Anlaşılan birden gidecek.
Zamanla geçer canımnedense aşırı yorgunluk hissi var acaba az yemekten mi
Koşuşturman çokmuş canımCanim , iyiyim cook yogun geciyor gunlerim... babam gelince ben boyle iptal oluyorum... sabah kahvaltisi 10da bitiyor ..sonra kahve hazirla ...mutlaka 14.30 da ogle yemegi hazir olmali ..sonra cayi hazir olmali... babam gelince ben katya oluyorum... aski memnudaki katya oluyorum...
Senin menü deiyiymişçok iyiymiş ücretsiz hem de evine yakın
ne güzel ya. ben eşime bişeyler hazırlasana dediğimde ne yapayım diye bana sorar . hani her gün hazırlasa menü kıtlığına girdi diyecem de o da değiltek aklına gelen menemen yapmak
Spor salonu çok iyiymiş evine yakın olması da süperAh canım benim eve de bir katya lazım ev çok pis camlar fena ne yapsam bilmiyorum mutsuz ediyor evin bu hali beni ama temizleyecek gücü de kendim de bulamıyorum
Evet canım müthiş ya airobik fitness pilates hepsi var hafta üç gün birer saat gittim konuştum ama işte ne yazıkki bebek var artık babası evde olduğu günler giderim cocuk lar için kreşte varmış 3-5 yaş olması lazımmış ama
Birde ne yazıkki doluymuş haziran da boşalıyırmuş.
Hayır evime o zaman yakın ki bugun e kadar neden başvurmadm acaba
Oh afiyet olsun canımYürüyüşten geldim yorgunluk kahvemi içtim.
18 de yemek yapmaya başlarım 19 da da yerim inş :)
bugün enginarları hallettim ama temizlemesi çok zor çok vaktimi aldı. yanına salata mı yapsam acaba bilemedimLahana çorbası sebzeli tavuk ayran salata inşallah
En büyük sıkıntımız hepimizin
Bu akşam ne yapayım
Zamanla geçer canım
Koşuşturman çokmuş canım
Allah kolaylık versin canım
Senin menü deiyiymiş
Bende karar veremeyince tembelliğe de vurduysam makarna yaparım en kolayı
Spor salonu çok iyiymiş evine yakın olması da süper
Temizliğede bi yerden başlamak lazım
Ben o da oda yaparım
Oh afiyet olsun canım
Benimkinin öyle bir yeteneği yok maalesefOna soruyorum hayatım akşama ne yiyelim diye ne istiyosan onu yap diyor
çok iyiymiş ücretsiz hem de evine yakın
Sabah 08.00
1 dilim tam bugday ekmek
1 kk peynir
8 zeytin
Domates salatalik
Ara 11.00
10 badem
Aksam 18.00
4 yk ciger sote
Salata
250 ml ayran
2.5 litre su
20 dk yuruyus
30 dk eliptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?