Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım Suyu tahmini yazdım belki 2 lt olmuştur bilmiyorum öğleden akşama kadar gezdik o arada çok içemedim.

Valla canım öyle can sıkıntısı falan olursa soda, çay, kahve ile geçir ben öyle yapıyorum soda çok gzüel kurtarıcı oluyor.
İçine bir dilim ananas atınca harika oluyordu..
Nyse bir yere falan gidince biri gelince e robot değiliz elbette yiyoruz.
Ama benim burda öğrendim bişey var kaçamak orda kalmadı.
Yaptın ya tamam bitti ertesi gün tam gaz devam etmeli bence..

Kızlar bu hafta ilk üçteyiz kocaman tebrik ediyorum hepinizi. @Kriziantemcicegi seni ayrıca tebrik ediyorum canım ikincilik için. Umarım hep böyle gidersin. @duygu06_26 ve @Turan16 canlarım sizde listemize hoş geldiniz. İnşallah güzel yüzdeler göreceğiz hep birlikte. Allah mezuniyetinizi görmeyide nasip etsin inşallah. @zerra cımmm canım mezuniyetin tekrar hayırlı olsun. Aklımda kalanlar şimdilik bunlar. Geçmişi okuyamadım. Menülere de bakamadım. Bu akşam kızları sinemaya götürdüm. Yarın sabah erkenden de Kızılcahamam a gidiyoruz şöyle güzel bir orman havası alalım. Gelmeye çalışırım ama internet durumu ne olur bilmiyorum çeker mi çekmez mi. Gelemezsem merak etmeyin. Önemli bişey olursa da özelden yazın lütfen. Kocaman seviyorum hepinizi

Çok teşekkür ederim kaptanım erken yemenin çok katkısı oldu bende sana bunun için teşekkür ederim :)
İnşallah güzelce gider hepsi.
Ne gzüel geziyorsun valla ohh her hafta her hafta
Teşekkürler canım bende seni tebrik ediyorum sende güzel verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…