Kızlar hasta oldum. Bademciklerim şişti geçince tekrar yazacağım nete giremiyorum heryerin ağırıyor
Canım Suyu tahmini yazdım belki 2 lt olmuştur bilmiyorum öğleden akşama kadar gezdik o arada çok içemedim.Afiyet olsun canım
Emziriyorsun sanırım
Helvayı yemişsin tamam
Ama dondurmaya hayır demeliydin
Herzaman böyle olmuyor canım
Gözümün döndüğü çok zaman oldu
Yoksa 13 kilo için 4 ay uğraşmaz iki ayda verirdim canım
Amin canım inşallah
Sağol canım benim
Afiyet olsun canım suyun az olmuş
Bugün cuma olunca pideyi görmedim
Zaten yarım porsiyon
Kızlar hasta oldum. Bademciklerim şişti geçince tekrar yazacağım nete giremiyorum heryerin ağırıyor
Oo ozman 2.sensin canım hadi hayırlısı bakalım.
Geçmiş olsun canımKızlar hasta oldum. Bademciklerim şişti geçince tekrar yazacağım nete giremiyorum heryerin ağırıyor
İnşaallah canımAy negüzel aslında çok dikkat edersen belki haftaya vermiş olursun
Yarışmada olduğun sürece almaman lazım biliyosun dimi
Kizlar bisey sorabir miyim sizler kendinizi nasil durdurabiliyorsunuz ozel bir siri var mi ozellikle canim sikilinca yada bir kac gun kendimi kisitlayinca ben engel olamiyorum kendime yiyorum daha dogrusu kendimi yiyerek cezalandiriyoru. Yoksa simdiye 2 kilo daha verirdim nasil beceriyorsunuz
Kovalarım seniEvet canım neyse dikkat ederim o zaman 200-300 gr veririm inş :)
Kızlar bizim grupta 1.olmuşum
Tüm gruplarda 2.
Kendimi seviyorum
Fakat neden bilmiyorum ama diğer hafta bu kadar güzel veremicem gibi geliyor 1 kiloya razıyım inşallah güzel güzel gider zayıflarız.
Kızlar bu hafta ilk üçteyiz kocaman tebrik ediyorum hepinizi. @Kriziantemcicegi seni ayrıca tebrik ediyorum canım ikincilik için. Umarım hep böyle gidersin. @duygu06_26 ve @Turan16 canlarım sizde listemize hoş geldiniz. İnşallah güzel yüzdeler göreceğiz hep birlikte. Allah mezuniyetinizi görmeyide nasip etsin inşallah. @zerra cımmm canım mezuniyetin tekrar hayırlı olsun. Aklımda kalanlar şimdilik bunlar. Geçmişi okuyamadım. Menülere de bakamadım. Bu akşam kızları sinemaya götürdüm. Yarın sabah erkenden de Kızılcahamam a gidiyoruz şöyle güzel bir orman havası alalım. Gelmeye çalışırım ama internet durumu ne olur bilmiyorum çeker mi çekmez mi. Gelemezsem merak etmeyin. Önemli bişey olursa da özelden yazın lütfen. Kocaman seviyorum hepinizi
Teşekkürler canım bende seni tebrik ediyorum sende güzel verdinTebriklerrr cnm
Tebrikler canımKızlar bizim grupta 1.olmuşum
Tüm gruplarda 2.
Kendimi seviyorum
Fakat neden bilmiyorum ama diğer hafta bu kadar güzel veremicem gibi geliyor 1 kiloya razıyım inşallah güzel güzel gider zayıflarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?