Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar selamlar 2 gun once kedimiz evden kacti cok uzgunum bidr oruc carpti galiba gelemedim dun. Hala bulamadim kediyi biri alip evine goturdu galiba ilan astik lojmana umarim buluruz

Teşekkür ederim canım iyi gezmeler sana
Kizlar selamlar 2 gun once kedimiz evden kacti cok uzgunum bidr oruc carpti galiba gelemedim dun. Hala bulamadim kediyi biri alip evine goturdu galiba ilan astik lojmana umarim buluruz
Kötü olmuş canım inşallah bulunur

Günaydııın herkese, yeni uyandım kaç gündür midem bulanıyordu bir de acayip keyifsizdim böyle kendimden nefret ederim bir halim vardı hala var.
Bugün 66 kilo olarak uyandım sebebi neydi acaba. Su da içemiyorum artık ama bugün oturup kendime notlar yazacagım. Tekrar işe döneceğim için spor programımı değiştirdim.

Sanki hiçbirşeyi başaramayacakmışım gibi hissediyorum yahu. Niye bu kadar mutsuz ve umutsuZum anlamadım.

Bugün de beni affedin olur mu pek paylaşım yapamayacağım. Biraz kendime vakit ayırayım birkaç düzenleme yapayım hayatımda.
Listeye girmişim bu arada çok teşekkür ederim.

Kızlar hanginizin kedisi kaybolmuştu? Sokağa çıkın ve çağırın onu, kediler sahiplerinin sesini tanır.

Tmm cnm sen kafanı dinle bugün
Yarin bomba gibi geri dön

Evet canim sukur emziriyorum. Biliyorum kendime engel olamadim bugun daha dikkatli olacam insallah
Devamli dikkatli davranacak irade bende de yok birde kendimi kisitladigim zaman mutsuz oluyorum sanirim

Anladim canim herkeste oluyor yani

Sagol canim sanirim en onemlisi batti balik yan gider deyip devam ettirmemek

Iyi eglenceler kaptan masallah ne guzel geziyorsun bizim yerimizide orman havasi al

Cok uzuldum canim insallah kendisi doner yada bulursunuz

Gecmis olsun canim bu tarz yorgunluk genelde var sanirim bende bu ara kendimi mutsuz hissediyorum sebebsiz yere hemde dinlenmek iyi gelir insallah

Merhaba kizlar gunlerim cok yogun geciyor dun cuma heyecanını sizlerle yasayamadim...
Kızımın kreşte dogum gününu kutladik hazirlik falan bayagi vaktimi aldi..

Bugun ve yarin acik ogretim sinavlarim var sinava gidiyorum koştur eve gelip camasir yemek hazirligi ugrasiyorum..

Aklim sizlerde hepinizin kilosunu merak ediyorum ilk firsatta paylasim alanindan bakacam )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…