Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebruk ederim canim ne mutlu sana masallah
sağol canımmm..
oğlum 8 aylıkken ağustosun kavurucu sıcağında tuttum elhamdülilah sıkıntı olmadı
rabbim şaşırtmasın niyeti bozan herşekilde yapar sıkma canını
Yemeğide çok güzel oluyor ekşi ekşi evde yiyen yok
ama kendime yapayım bari yarın alıp
hem yemeği salatası ve cacığı hepsini severim

Günaydın arkadaşlar. herkese bol eksili ve sporlu bir gün dilerim. ben dün spor yapamadım maalesef.

Bende emziriyorum bu sene oruç tutmayı düşünüyorum geçen sene tutmadım bu sene tutmam lazım

Bende emziriyorum bu sene oruç tutmayı düşünüyorum geçen sene tutmadım bu sene tutmam lazım

100 günü geçkin kazam var. tutmak aklıma gelmiyor. 2 emzirme 2 hamilelik dönemi. ikisinde de tutmadım hiç

@Kriziantemcicegi bu moralini bozacak bir şey değil. günümüzde herkes benzer koşullarda çalışıyor. aynı kulübe/aynı oda fark etmiyor. sen canını sıkma. sadece eşinle normal ilgilendiğin gibi ilgilen. boş kaldığını hissetmesin. anlaşıldığını/sevildiğini bir yuvası olduğunu bilsin. araya ruhen/bedenen soğukluk girmesin. maalesef günümüzün en büyük problemlerinden. gereksiz kıskançlık yapma. eşini bunaltma. insanlar evdekilerden daha çok görüyor iş yerlerindekileri maalesef

Aynen canım haklısın.
Zaten elimden bişey gelmiyor aynen uyguluyorum dediklerini

Kızlar masallah grup sabah sessizliğinde....
Günaydın,

Ben daha yeni uyandığım için.

Dünkü menümü yazayım baya boşladım burayı ama hala toparlayamadım kendimi.
Sabah: 08:00
3 yk yulaf ve süt karışımım

Ara
1 avuç ceviz
1 avuç kayısı

Öğlen 14:00

2 kase tarhana çorbası

Akşam 18:30

1 tabak mantı

Bir de farkında ola ola yedim o mantıyı çok özür dilerim.

teşekkür ederim nanım işallah sizlede mezun olacaksınız
hayırlısıyla sağlıcakla gidip gelir inşallah

Afiyet olsun cnm
Hem geç yemissin hemde 1tabak

Ben geldimmmmmm

İşlerim çok demiştim di mi

Bitmiyor hiç biri ve yapasım da yok

Bu arada ben spora tam gaz devam ediyorum. Dün pilates hocası yoktu ben de tempoya yavaş yavaş artırarak 45 dk dan fazla yürüdüm koşu bandında. Son 5 dk da koştum. Güzel oldu. Sanırım spor günlerini artıracağım çok faydası oluyor.

Kızlar uygun bir zamanda numaramı olmayanlara özelden yazacağım. Ola ki gerekli durumlar olabilir. Hiç çekinmeden haber verebilirsiniz. Biliyorsunuz cuma bildirimleri önemli

Numaram kimde var kim de yok bi yazın bakalım.

Hoşgeldin iyi yapmissin sporun çok faydası var
Ben artık spor yapmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…