Yapmıcam derken
Zaten takımdasın demiştim canım geçmiş mesajlarım da. İki hafta listeye giremiyorsun. İzne ayrıldığın için. Bir haftan bitti zaten bir hafta sonra yeniden değerlendiririz. Yerleşebildin mi yeni evine?Kaptanım nasılsın beni takıma alcan mıLAydLiNe
Hadi yaaaa yavaş yavaş yapsaydın keşke. O zaman ayaklarını zorlamadan bişeyler yapman lazım. Sporsuz olmaz çünkü zor olur. Ayrıca en fazla haftada üç gün yapman yeterli. Fazlasını yapma zaten. Zayıfladıkça ayaklarının yükü de azalacak.Ayaklarım çok fena oldu yürüyemiyorum ağrıdan
Çok canım aciyor
Bende var kaptan...Kızlar uygun bir zamanda numaramı olmayanlara özelden yazacağım. Ola ki gerekli durumlar olabilir. Hiç çekinmeden haber verebilirsiniz. Biliyorsunuz cuma bildirimleri önemli
Numaram kimde var kim de yok bi yazın bakalım.
Hadi yaaaa yavaş yavaş yapsaydın keşke. O zaman ayaklarını zorlamadan bişeyler yapman lazım. Sporsuz olmaz çünkü zor olur. Ayrıca en fazla haftada üç gün yapman yeterli. Fazlasını yapma zaten. Zayıfladıkça ayaklarının yükü de azalacak.
Topuk dikeni var cnm iki ayagimdada
Çoktandır ağrımıyordu
Yine başladı üstüne basamıyorum
Biliyorum canım önceden söylemiştin. Çok yüklendiğin için olmuş olabilir diyorum. Dinlen bir süre. Ağrıların geçtiğinde yavaştan başla tekrardan. Ayaklarını yormadan.
insallah balim cok sagol aminteşekkür ederim nanım işallah sizlede mezun olacaksınız
hayırlısıyla sağlıcakla gidip gelir inşallah
yok ihmal etmem canim. menulerim iyi olmasa da yazicam insallahmrskulkedisi Çok ihmal etme canım bizi olur mu? Gün içinde gelemesen bile mutlaka iyi kötü menülerini yaz. Veee cuma günü ne yap ne et bildirimini yap lütfen. Seviyoruz seni
canim bende numaran yokKızlar uygun bir zamanda numaramı olmayanlara özelden yazacağım. Ola ki gerekli durumlar olabilir. Hiç çekinmeden haber verebilirsiniz. Biliyorsunuz cuma bildirimleri önemli
Çok şükür yerleştimZaten takımdasın demiştim canım geçmiş mesajlarım da. İki hafta listeye giremiyorsun. İzne ayrıldığın için. Bir haftan bitti zaten bir hafta sonra yeniden değerlendiririz. Yerleşebildin mi yeni evine?
Zaten takımdasın demiştim canım geçmiş mesajlarım da. İki hafta listeye giremiyorsun. İzne ayrıldığın için. Bir haftan bitti zaten bir hafta sonra yeniden değerlendiririz. Yerleşebildin mi yeni evine?
Ben yorulduğumda kendimi kaybederim yemek yerim dikkat etmeme rağmen hiç kilo almadım eksilerdeyim çünkü çok koşuşturdum bir yandanda kızımın diş patlatması benim pertimi çıkarttıÇok şükür yerleştim
Sana yazıyordum gittim yine yanlış yere yazdım telefon çalınca karışıklık olduZaten takımdasın demiştim canım geçmiş mesajlarım da. İki hafta listeye giremiyorsun. İzne ayrıldığın için. Bir haftan bitti zaten bir hafta sonra yeniden değerlendiririz. Yerleşebildin mi yeni evine?
Bende yok kaptanKızlar uygun bir zamanda numaramı olmayanlara özelden yazacağım. Ola ki gerekli durumlar olabilir. Hiç çekinmeden haber verebilirsiniz. Biliyorsunuz cuma bildirimleri önemli
Bende yok kaptanımKızlar uygun bir zamanda numaramı olmayanlara özelden yazacağım. Ola ki gerekli durumlar olabilir. Hiç çekinmeden haber verebilirsiniz. Biliyorsunuz cuma bildirimleri önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?