Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menun güzel canım.

Afiyet olsun cnm bence iyi menün

Afiyet olsun cnm
Lokum ve helva olmamış

Afiyet olsun cnm
Akşam yemeğin çok geç olmuş

Kızlar biz piknikteyiz sanırım kaçamak yaptım
Valla tam dayaklıksın

merhba hanımlar ben izne ayrılmıştır şimdi tekrar dinmek istiyorum epey kilo aldım da geldim kaptaniniz kim şuan da
. Hoş geldin canım. Ne zaman izne ayrılmıştın?

Lokum, makarna ve un helvası olmamış canım. İyi gidiyordun niye bıraktın kendini?

. Çekirdek konusunda konuşmuştuk. Yemememiz gerekiyordu. Akşam yemeğinde çok geç olmuş canım.

Bol kaçamaklı Birgündü iki hafta dereceye girdim ya illa cozutucam. Off neden zayıf değilim neden her isteğimi yiyemiyorum
Bir ileri iki geri yapıyorsun sürekli. Kendine gel artık lütfen.

Evet çok haklısın yarın bol sporla devam edicem inş

Bol kaçamaklı Birgündü iki hafta dereceye girdim ya illa cozutucam. Off neden zayıf değilim neden her isteğimi yiyemiyorum
Canım 10 kiloya yakın vermişsin
Dahada verebilirsin sonra her istediğimizi kontrol lu yiyebiliriz
Umutsuzluğa kapılmak yok bazen kaçamak larımız olmuyo değil ama düzeltebiliriz
Bugün biraz daha fazla spor a asılırsın sıkma canını

Ya aslında bırakmadım ama bi lokumdan bişey olmaz dedim kendi kendime sabah.ama devamı geldi.yoğurtlu ev yapımı makarnaya dayanamıyorum normalde ama yapacak bişey bulamayınca yaptım mecbur.hn helvasını da eşim bugun tv de izledi illa istedi bende yapınca tabi sütlü tatli gibi oldu muhallebi gibi bişey yedim işte off insan yedikten sonra pişman oluyor ama olunca da dayanamıyor..biraz spor yaptım 30dk.ama bakalım umarım biraz fayda eder.1 mil leslie yaptım 15dk.15dk.da egzersiz toplam 30dk...100 ip atladım.

Sabah 09.00

2 küçük hlş yumurta
1 küçük kandil simidi
1 domates
Bol yeşillik

Ara 15:30

Gündeydim arkadaşlar
Yarım kase nohut salatası
Kibrit kutusu kadar yaş pasta

Akşam 19:00

1 kase yoğurt
3 yaprak sarması
3 yk mantar sote

3 lt su
30 dk yürüyüş

Canım benimde bugün fazla oldu ama insan bi tadına bakınca gerisi geliyor
En iyisi hiç dokunmamak kh orucu yani

17 04 18

12 30
tarhana corbasi
turk kahvesi
1 hurma

17 00
neskafe
300 gr jelibon

18 30
3 yk patlican yemegi
yogurt
salata
2 kasik pirinc pilavi

30 dk yuruyus
5 lt su
LAydLiNe

ben de yok kaptanım
merhba hanımlar ben izne ayrılmıştır şimdi tekrar dinmek istiyorum epey kilo aldım da geldim kaptaniniz kim şuan da
hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…