- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Kaptanımızmerhba hanımlar ben izne ayrılmıştır şimdi tekrar dinmek istiyorum epey kilo aldım da geldim kaptaniniz kim şuan da
Menun güzel canım.17 nisan listem
8.30
Maydonozlu limonlu su
Kahvalti 9.30
Peynir
Zeytin
2 yk yumurtali menemen
Yarim dilim ekmek
Saat 3 te
1 bardak yeşil cay
2 avuc çekirdek
Saat 5 te 1 küçük muz
Akşam 20.00
1 tabak taze fasulye
1 tabak bulgur pilavi
Salata
1 bucuk litre su
Sporu birazdan yazicam.
Selam kizlar gelemedim cok yogunduk bugun annemler filanda muayeneye gelince resmen kosusturma oldu
Sabah 08.00
1 yagda yunurta
1 tk tulum peynir
3 zeytin
Ogle 12.30
2 yk et doner
Ayran
Aksam 18.30
3 yk kendi yagiyla kavrulmus et
3 yk yigurtli patlican
3 litre su
30 dk yuruyus
Kızlar bugünkü menümu yazsam mi bilemedim kaçırdım epey bugün ya
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Saat 10 da
1 lokum la çay
Saat 1 de
1 tabak yoğurt
Yarım dilim ekmekle biraz menemen
Saat 6 da
1 tabak yumurtali ispanak
4 kaşık yoğurtlu makarna
1 tabak salata
1 kaşe sütlü un helvası
Şu 2 buçuk lt
Spor şimdilik
LAydLiNe
17 nisan listem
8.30
Maydonozlu limonlu su
Kahvalti 9.30
Peynir
Zeytin
2 yk yumurtali menemen
Yarim dilim ekmek
Saat 3 te
1 bardak yeşil cay
2 avuc çekirdek
Saat 5 te 1 küçük muz
Akşam 20.00
1 tabak taze fasulye
1 tabak bulgur pilavi
Salata
1 bucuk litre su
Sporu birazdan yazicam.
Bol kaçamaklı Birgündü iki hafta dereceye girdim ya illa cozutucam. Off neden zayıf değilim neden her isteğimi yiyemiyorum
Kızlar biz piknikteyiz sanırım kaçamak yaptım
Valla tam dayaklıksınKızlar biz piknikteyiz sanırım kaçamak yaptım
. Hoş geldin canım. Ne zaman izne ayrılmıştın?merhba hanımlar ben izne ayrılmıştır şimdi tekrar dinmek istiyorum epey kilo aldım da geldim kaptaniniz kim şuan da
Lokum, makarna ve un helvası olmamış canım. İyi gidiyordun niye bıraktın kendini?Kızlar bugünkü menümu yazsam mi bilemedim kaçırdım epey bugün ya
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Saat 10 da
1 lokum la çay
Saat 1 de
1 tabak yoğurt
Yarım dilim ekmekle biraz menemen
Saat 6 da
1 tabak yumurtali ispanak
4 kaşık yoğurtlu makarna
1 tabak salata
1 kaşe sütlü un helvası
Şu 2 buçuk lt
Spor şimdilik
LAydLiNe
. Çekirdek konusunda konuşmuştuk. Yemememiz gerekiyordu. Akşam yemeğinde çok geç olmuş canım.17 nisan listem
8.30
Maydonozlu limonlu su
Kahvalti 9.30
Peynir
Zeytin
2 yk yumurtali menemen
Yarim dilim ekmek
Saat 3 te
1 bardak yeşil cay
2 avuc çekirdek
Saat 5 te 1 küçük muz
Akşam 20.00
1 tabak taze fasulye
1 tabak bulgur pilavi
Salata
1 bucuk litre su
Sporu birazdan yazicam.
Bir ileri iki geri yapıyorsun sürekli. Kendine gel artık lütfen.Bol kaçamaklı Birgündü iki hafta dereceye girdim ya illa cozutucam. Off neden zayıf değilim neden her isteğimi yiyemiyorum
Valla tam dayaklıksın
. Hoş geldin canım. Ne zaman izne ayrılmıştın?
Lokum, makarna ve un helvası olmamış canım. İyi gidiyordun niye bıraktın kendini?
. Çekirdek konusunda konuşmuştuk. Yemememiz gerekiyordu. Akşam yemeğinde çok geç olmuş canım.
Bir ileri iki geri yapıyorsun sürekli. Kendine gel artık lütfen.
Ben burdadayım canımKızlar...nerdesiniz yahu...
Canım 10 kiloya yakın vermişsinBol kaçamaklı Birgündü iki hafta dereceye girdim ya illa cozutucam. Off neden zayıf değilim neden her isteğimi yiyemiyorum
Ya aslında bırakmadım ama bi lokumdan bişey olmaz dedim kendi kendime sabah.ama devamı geldi.yoğurtlu ev yapımı makarnaya dayanamıyorum normalde ama yapacak bişey bulamayınca yaptım mecbur.hn helvasını da eşim bugun tv de izledi illa istedi bende yapınca tabi sütlü tatli gibi oldu muhallebi gibi bişey yedim işte off insan yedikten sonra pişman oluyor ama olunca da dayanamıyor..biraz spor yaptım 30dk.ama bakalım umarım biraz fayda eder.1 mil leslie yaptım 15dk.15dk.da egzersiz toplam 30dk...100 ip atladım.Valla tam dayaklıksın
. Hoş geldin canım. Ne zaman izne ayrılmıştın?
Lokum, makarna ve un helvası olmamış canım. İyi gidiyordun niye bıraktın kendini?
. Çekirdek konusunda konuşmuştuk. Yemememiz gerekiyordu. Akşam yemeğinde çok geç olmuş canım.
Bir ileri iki geri yapıyorsun sürekli. Kendine gel artık lütfen.
Canım benimde bugün fazla oldu ama insan bi tadına bakınca gerisi geliyorYa aslında bırakmadım ama bi lokumdan bişey olmaz dedim kendi kendime sabah.ama devamı geldi.yoğurtlu ev yapımı makarnaya dayanamıyorum normalde ama yapacak bişey bulamayınca yaptım mecbur.hn helvasını da eşim bugun tv de izledi illa istedi bende yapınca tabi sütlü tatli gibi oldu muhallebi gibi bişey yedim işte off insan yedikten sonra pişman oluyor ama olunca da dayanamıyor..biraz spor yaptım 30dk.ama bakalım umarım biraz fayda eder.1 mil leslie yaptım 15dk.15dk.da egzersiz toplam 30dk...100 ip atladım.
Sabah 09.00
2 küçük hlş yumurta
1 küçük kandil simidi
1 domates
Bol yeşillik
Ara 15:30
Gündeydim arkadaşlar
Yarım kase nohut salatası
Kibrit kutusu kadar yaş pasta
Akşam 19:00
1 kase yoğurt
3 yaprak sarması
3 yk mantar sote
3 lt su
30 dk yürüyüş
ben de yok kaptanımKızlar uygun bir zamanda numaramı olmayanlara özelden yazacağım. Ola ki gerekli durumlar olabilir. Hiç çekinmeden haber verebilirsiniz. Biliyorsunuz cuma bildirimleri önemli
Numaram kimde var kim de yok bi yazın bakalım.
hoşgeldin canımmerhba hanımlar ben izne ayrılmıştır şimdi tekrar dinmek istiyorum epey kilo aldım da geldim kaptaniniz kim şuan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?