- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Aslen karadeniz. Buyukbabamlar daha babam küçükken Edirneye yerlesmis o yuzden dogma büyüme EdirneHoronnereliydin canım sen
Hosbuldum canimhoşgeldin canım
evdekiler yiyince insanın canı çekiyor ama başla artık canım yerleşmeden gitsin kilolar
gram gram da olsa gidiyor şükür napalım canım
güzel kararlar almışsın canım ama cezaya gerek kalmaz bence menülerin güzel oluyor senin
En son bunu yazmış pazartesiden beri de gelmemiş. İnşallah iyileşir biran önce.Kızlar hasta oldum. Bademciklerim şişti geçince tekrar yazacağım nete giremiyorum heryerin ağırıyor
Kötü denk gelmiş yaaaaa. Benim kide sever özel zamanlarıgunaydin kizlar bugun usak a gidicez ve ben gece regl oldum. ev temizlencek, donuste babnnem ilk kez bizde kalicak. ama hic halim yok. pek sever boyle gunleri
Gram gramda gitse artik pes etmeyelim varsin gram gram gitsinCumayı sabırsızca bekliyorum bende canım sıkıldım artık çok yavaş gidiyor sma olsun pes etmek yok sende halledersin üzülme
Eve misfir gelince bu baban da olsa iş çok zorlaşıyor benim misafirim çok olur evde hamur işi hep bulundurmak zorundayımgörünce bazen kaçamak oluyor
Bide biryere gitsem de şu çayı boş getirseler kafamı kırıcam hep pasta börek
UygulayalimKızlar bu aralar şu şekersiz 21 gün mevzusu dikkatimi çekmeye başladı. Hıııı ne dersiniz? Uygulayalım mı takımca? Bakalım kim kaç gün dayanacak?
tebrik ederim canim. karnen hayirli olsun. seni tanimak buyuk mutluluktu. samimiyetini grupta hep hissetmistim. iyi ki varsin. seni seviyoruzEllerine emeğine sağlık canım @seaBahAR
her yarışmacı için sahe arkasında motive edici o kadar güzel işler yapıyorsunuz ki takdir etmemek mümkün değil
grafikler analizler vs hedefimize ulaşmada müthiş katkısı olan şeyler
takım kaptanım sevgiliLAydLiNe canım tekrardan verdiğin uğraşlar için teşekkür ediyorum
iyiki seni tanımışım
13. takımdaki sevgili arkadaşlarım sizler de çok teşekkür ediyorum
13.takımda olmak ço keyif verciydi
Cumayı sabırsızca bekliyorum bende canım sıkıldım artık çok yavaş gidiyor sma olsun pes etmek yok sende halledersin üzülme
Eve misfir gelince bu baban da olsa iş çok zorlaşıyor benim misafirim çok olur evde hamur işi hep bulundurmak zorundayımgörünce bazen kaçamak oluyor
Bide biryere gitsem de şu çayı boş getirseler kafamı kırıcam hep pasta börek
mayista dugun var ona da denk geliyo zaten. sis sis giderim artikKötü denk gelmiş yaaaaa. Benim kide sever özel zamanlarıYarın bildirim yapman lazım biliyorsun cuma. Yarına döner misiniz?
sgeldin canim aramiza. ozlettin kendiniGram gramda gitse artik pes etmeyelim varsin gram gram gitsin)
Tartıyı yanında götürmen harika olurtebrik ederim canim. karnen hayirli olsun. seni tanimak buyuk mutluluktu. samimiyetini grupta hep hissetmistim. iyi ki varsin. seni seviyoruz
ayy cok tatlisin.
mayista dugun var ona da denk geliyo zaten. sis sis giderim artik
yarin cuma ama biz pazar günü donucez insallah canim. halamlarda tarti var ama guvenemem simdi. tartimi yanimda götürcemyarin bildirim yaparim, insallah unutmam. alarm kurarim olmazsa.
Katmer cıss canisi. Ama zaten
Sikilasmaya yardimci oldugunu bilmiyordum canim ip atlamayi severim ama dizim problemli biraz ameliyat olmam gerek o yuzden dizime yuklenecek sporlar yapamiyorum agriyor hemen evde biraz kosuyum dedim 5 dakika dun butun gun agridi maalesefKatmer cıss canisi. Ama zaten az yemissin. Onun disinda menun güzel ip atlamaya da baslasana canim o da kilo vermeye ve sıkılasmaya etki ediyo
Bende varim canim bir kez denedim 12 gun dayandim bakalim bu sefer ne kadar dayanacagimŞekersiz 21 gün Listesi
1- LAydLiNe
2- ada81
Var mı arttıran
Kolay gelsin canim.gunaydin kizlar bugun usak a gidicez ve ben gece regl oldum. ev temizlencek, donuste babnnem ilk kez bizde kalicak. ama hic halim yok. pek sever boyle gunleri
Hosbulduk canim , bende cok ozledim sizleriho
sgeldin canim aramiza. ozlettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?