Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hosbuldum canim )
Evet evdekiler yiyince cook fena canim cekti yerleşmis gibi geliyor bu kilolar

gunaydin kizlar bugun usak a gidicez ve ben gece regl oldum. ev temizlencek, donuste babnnem ilk kez bizde kalicak. ama hic halim yok. pek sever boyle gunleri
Kötü denk gelmiş yaaaaa. Benim kide sever özel zamanları Yarın bildirim yapman lazım biliyorsun cuma. Yarına döner misiniz?

Gram gramda gitse artik pes etmeyelim varsin gram gram gitsin )

tebrik ederim canim. karnen hayirli olsun. seni tanimak buyuk mutluluktu. samimiyetini grupta hep hissetmistim. iyi ki varsin. seni seviyoruz
ayy cok tatlisin.
Kötü denk gelmiş yaaaaa. Benim kide sever özel zamanları Yarın bildirim yapman lazım biliyorsun cuma. Yarına döner misiniz?
mayista dugun var ona da denk geliyo zaten. sis sis giderim artik
yarin cuma ama biz pazar günü donucez insallah canim. halamlarda tarti var ama guvenemem simdi. tartimi yanimda götürcem yarin bildirim yaparim, insallah unutmam. alarm kurarim olmazsa.

Tartıyı yanında götürmen harika olur Unutursan ben hatırlatırım merak etme

Katmer cıss canisi. Ama zaten
Katmer cıss canisi. Ama zaten az yemissin. Onun disinda menun güzel ip atlamaya da baslasana canim o da kilo vermeye ve sıkılasmaya etki ediyo
Sikilasmaya yardimci oldugunu bilmiyordum canim ip atlamayi severim ama dizim problemli biraz ameliyat olmam gerek o yuzden dizime yuklenecek sporlar yapamiyorum agriyor hemen evde biraz kosuyum dedim 5 dakika dun butun gun agridi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…