Dizine dikkat et canım sağlık her şeyden önemli. Spor yapayım derken sağlığından olma. Dizini zorlamadan yap sporunuSikilasmaya yardimci oldugunu bilmiyordum canim ip atlamayi severim ama dizim problemli biraz ameliyat olmam gerek o yuzden dizime yuklenecek sporlar yapamiyorum agriyor hemen evde biraz kosuyum dedim 5 dakika dun butun gun agridi maalesef
Cok az yedim yufkadan 1 dilim ekmek kadar yoktur ama yemesemde olurdu tabjKatmer, yufka ve çilek yediysen o saatte olmamış canım. Meyveleri erken yemeye çalış. Öğün saatlerin çok güzel. Su ve sporunda iyi
Hoş geldin canım. Yemenin bi faydası olmadığını anladığını düşünüyorum
3.5 lt yi geçmemeye çalış canım fazlası herkese sıkıntı.
Tuz haricinde çok güzel menü suyu dediğim gibi abartma spor güzel
Duygu cum çalışırken özellikle senin gibi dışarıda çalışırken diyet zor ama yaza mutlu girmek istiyorsan kararlı ve istekli olacaksın. Vişne suyu olmamış. Ayran tercih edebilirdin onun yerine. Bir de kuru meyvelerin 3 avuç çok olmuş. Daha dikkatli tüketmen lazım.
Aç uyumayız aslında ama gereksiz kaçamaklar yaptığımız için kendimizi aç bırakıyoruz. Kaçamaksız düzenli 3 öğün beslenince emin ol şakır şakır gidiyor.
Sagol canim dun biraz etkili bir spor yapayim dedim de olnuyormus bu dizleDizine dikkat et canım sağlık her şeyden önemli. Spor yapayım derken sağlığından olma. Dizini zorlamadan yap sporunu
hosgeldin canim biz pek tanismiyoruz ama tanisiriz artikHosbulduk canim , bende cok ozledim sizleri
Yarin mi basliyacagiz canimŞekersiz 21 gün Listesi
1- LAydLiNe
2- ada81
3- Turan16
Var mı arttıran
Ben şu dakikadan itibaren başladımYarin mi basliyacagiz canim
Gunaydinn herkese
Günaydın kızlar
GünaydınNe güzel bu gün herkes erkenci
@muh_seyda yı göremiyorum umarım sorun yoktur
gunaydin kizlar bugun usak a gidicez ve ben gece regl oldum. ev temizlencek, donuste babnnem ilk kez bizde kalicak. ama hic halim yok. pek sever boyle gunleri
Kızlar bu aralar şu şekersiz 21 gün mevzusu dikkatimi çekmeye başladı. Hıııı ne dersiniz? Uygulayalım mı takımca? Bakalım kim kaç gün dayanacak?
Zaten bizim diyetimizin aynısı canım benim yasaklılarımın hepsi var listede. Belki bu arınmayla kaçamağın önüne geçebiliriz. 21 günde çok yol kat edeceğimizi düşünüyorum.Peki canim at biliyorum biraz neler oldugunu ben uyguladigim surede direk gobek kismim inmisti tabi cok sekerli urunler tukettigimden dolayida olabilir cok iyi hissetmistim kendimi
Aynen canım ama bu kez 21 gün boyunca kaçamakta yapmayacağız.Tmm olur deniyelim
Ama ztn şekerli birşey yemiyoruzki
Insallah canimZaten bizim diyetimizin aynısı canım benim yasaklılarımın hepsi var listede. Belki bu arınmayla kaçamağın önüne geçebiliriz. 21 günde çok yol kat edeceğimizi düşünüyorum.
Aynen canım ama bu kez 21 gün boyunca kaçamakta yapmayacağız.
Şekersiz 21 gün Listesi
1- LAydLiNe
2- ada81
3- Turan16
4- cankizzzz
Var mı arttıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?