- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Cuma tartilip kilomuzla yüzleşip hemen basliyalim canım ...Ben de bunalıma girdim birkaç gün, hala daha tam kurtulamafım etkisinden ve ben de kilo aldım en son 66 kiloydum. Ama tartılmayacağım cumaya kadar bakalım.
İkimiz ayrıca gayret gösterelim o zaman. Çünkü geri adım attık resmen
Bende cook ozledim canimTmm cnm cook sevindim geri gelmene
Özlemiştim seni
Yanlis hatirlamiyorsam 70.400 idim ama simdi artmıştır kesin bayagi kiyafetlerim rahatsiz ediyor.... bol spora basliyacam ramazana kadar bayagi vermeliyim..Giderken kaçtın canım.. İnş beraber güzel güzel veririz
Teşekkürler canım
Güzel canım
18 nisan listem
Kahvalti 8.30
Haslanmis yumurta
Sekersiz cay
Saat 11.30 da
yarim kk peynir
Salatalık
Öğlen 14.30
Ogluma hasladigim yumurtanin beyazini yedim.
Aksam 18.30
1 tabak bulgur pilavi
Sarimsakli yogurtlu kozlenmis biber salatası
1 bucuk litre su belki 2 olmustur
20 dakika horon
200 ip atlama
Biz ac uyuyozda nooluyo gram gram gidiyo be canim...Yanlis hatirlamiyorsam 70.400 idim ama simdi artmıştır kesin bayagi kiyafetlerim rahatsiz ediyor.... bol spora basliyacam ramazana kadar bayagi vermeliyim..
Pis bogazim resmen yatana kadar yedim... hep evdekilerin sucu saat 20 de sucuklu tost yapip yiyorlar benimde canim istedi yedim ustelik gec saat olunca direkt kilo olarak yansıdı....
Hizli bi sekilde basliyorum hem spora hem diyete aclik olmayinca kilo gitmiyor ac ac uyumayi ozledim....))
Teşekkür ederiimm caniimAfiyet olsun cnm
Menun guzel canim afiyet olsunKizlar selammlar gelemiyorum kusura bakmayin ebru ile istisare yapiyoruz arada ozelden
Sabah 08.00
1 haslanmis yumjrta
1 kk tulum
Domates salatalik
Ogle 12.30
5 yk susuz taze fasulye
1 kase cacik
Aksam 18.30
1 kase haslanmis et
Salata
3 litre su
300 ml filtre kahve
30 dk yuruyus
Afiyet olsun sporunda guzel olmus canimBugun ki menüm
10:00
Çok az peynir
4-5 zeytin
14:00
5 kanat
Biber
Sarımsak közde
Ara: soda
18:00
4 kanat
Biber
3 köy domatesi bol tuzlu
Spor: 500 ip atlama
Su:3,5-4 lt
@LAydLiN
Canim bazi metalar oyle bende ac kalarak 5 ayda 10 kilo verdim hemen hemen ama resmen ac yattim cook nadir kacamak yaptim... toplasan bu 5 ayda 5 kere yapmamisimdir... ama 10 kilo verebildim iste...Biz ac uyuyozda nooluyo gram gram gidiyo be canim...
Katmer cıss canisi. Ama zaten az yemissin. Onun disinda menun güzel ip atlamaya da baslasana canim o da kilo vermeye ve sıkılasmaya etki ediyoBugunku menum
08.00
Avuc ici kadar katmer
4 zeytin
Yarim dilim peynir
Dereotu
12.00
1 buyuk boy elma bir tatli kasigi tarcin 7 cig badem ve 1 kase yogurtdan olusan koca bir tabak meyveli yogurt
Kucuk bir salatalik
17.00
El kadar yufka
1 tabak etli patlican yemegi
1 bardak kefir
3 kuru kayisi
19.00 6 7 tane cilek yerim sanirim
30 dk yuruyus
3 lt su
Tabi orasi da öyle haklısın. Neyse ben su gramlara razi olayim mademCanim bazi metalar oyle bende ac kalarak 5 ayda 10 kilo verdim hemen hemen ama resmen ac yattim cook nadir kacamak yaptim... toplasan bu 5 ayda 5 kere yapmamisimdir... ama 10 kilo verebildim iste...
Sonra diyete olan inancim bitti spora olan inancim bitti herseyden koptum ne oldu yine kilo almaya basladim... o yuzden gram gram da gitse yeterki gitsinnn)
Birlikte gramlara razi olup incelmenin keyfine varalim... ne yapalim metamizin azizliğiTabi orasi da öyle haklısın. Neyse ben su gramlara razi olayim madem
Hoşgeldin canım1 adet şişko ada araniza döndüuuuuu
Babam bugun gitti artik sizlerleyim kilo aldim kizlarrr
Cuma yüzleşecem canim o yuzden tartilmadim ama aldim kiyaferlerim sıkmaya başladı..... cook yedim nurdanim oyle boyle değil sanki kıtlıktan çıkmış gibiHoşgeldin canım
Kilomukaç kg peki
Yanlis hatirlamiyorsam 70.400 idim ama simdi artmıştır kesin bayagi kiyafetlerim rahatsiz ediyor.... bol spora basliyacam ramazana kadar bayagi vermeliyim..
Pis bogazim resmen yatana kadar yedim... hep evdekilerin sucu saat 20 de sucuklu tost yapip yiyorlar benimde canim istedi yedim ustelik gec saat olunca direkt kilo olarak yansıdı....
Hizli bi sekilde basliyorum hem spora hem diyete aclik olmayinca kilo gitmiyor ac ac uyumayi ozledim....))
Katmer, yufka ve çilek yediysen o saatte olmamış canım. Meyveleri erken yemeye çalış. Öğün saatlerin çok güzel. Su ve sporunda iyiBugunku menum
08.00
Avuc ici kadar katmer
4 zeytin
Yarim dilim peynir
Dereotu
12.00
1 buyuk boy elma bir tatli kasigi tarcin 7 cig badem ve 1 kase yogurtdan olusan koca bir tabak meyveli yogurt
Kucuk bir salatalik
17.00
El kadar yufka
1 tabak etli patlican yemegi
1 bardak kefir
3 kuru kayisi
19.00 6 7 tane cilek yerim sanirim
30 dk yuruyus
3 lt su
Hoş geldin canım. Yemenin bi faydası olmadığını anladığını düşünüyorum1 adet şişko ada araniza döndüuuuuu
Babam bugun gitti artik sizlerleyim kilo aldim kizlarrr
3.5 lt yi geçmemeye çalış canım fazlası herkese sıkıntı.Emziren anne ne kadar içebilir acaba bende bazen 4 lt buluyor endişe ediyorum
Tuz haricinde çok güzel menü suyu dediğim gibi abartma spor güzelBugun ki menüm
10:00
Çok az peynir
4-5 zeytin
14:00
5 kanat
Biber
Sarımsak közde
Ara: soda
18:00
4 kanat
Biber
3 köy domatesi bol tuzlu
Spor: 500 ip atlama
Su:3,5-4 lt
@LAydLiN
Duygu cum çalışırken özellikle senin gibi dışarıda çalışırken diyet zor ama yaza mutlu girmek istiyorsan kararlı ve istekli olacaksın. Vişne suyu olmamış. Ayran tercih edebilirdin onun yerine. Bir de kuru meyvelerin 3 avuç çok olmuş. Daha dikkatli tüketmen lazım.Ben de menümü yazayım hemen
Kahvaltı 08:00
3 yk yuşaf ve süt karışımı
Araların hepsini buraya yazıyorum kızşar saatin farkında değildim çünkü
3 avuç kuru dut, çiğ badem ve kuru üzüm karışımı.
Öğlen bir adet organik vişne suyu
Akşam 18:15
1 tabak bamya
1 bardak ayran
Bolca salata
1.5 lt su içtim uyuyana kadar 3 olacak söz veriyorum
Aç uyumayız aslında ama gereksiz kaçamaklar yaptığımız için kendimizi aç bırakıyoruz. Kaçamaksız düzenli 3 öğün beslenince emin ol şakır şakır gidiyor.Biz ac uyuyozda nooluyo gram gram gidiyo be canim...
Güzel cezalar ama ceza vermeni istemem kendine. Kaçamak yapma ki ceza almaEvet kizlar bugun bazanin altindan yazliklarimi cikardim gecen yaza gore zayif oldugum icin hepsi oluyo ama tabiki daha eskiler var ki onlar cok fena bacagima sokmamim imkani yok... yaklasik 1 senedir diyet yapiyorum iki ileri bir geri modundayim bir turlu ideal kiloma erisemedim hep veriyorum 2 lokma yiyorum geri aliyorum simdi kendime uygulayacagim sisteme geldim. Bu hafta biraz dengesiz oldu esim hastalandi kedi kayboldu uzulduk derken... simdi agzima attgim her lokma icin ceza belirledim kendime.
Mesela 1 kurabiye---100 mekik
1 dilim kek --- 15 dk eliptik
Bu liste uzayip gidecek bunlar genelde benim yaparken zorlandigim sporlar yada sevmedigim ama mecburoyetten yaptigum sporlar olcak eger onumuzdeki 2 haftanin icinde kacamak yaparsam hergun 1 saat fazla yurucem.
Kacamaktan sayulmayanlar haftada 2 kasik pirinc pilavi veya bulgur pilavi
2 haftada bir bezelye yemegi
Gunde 2 dilimi asmayacak sekilde ekmek
Haftada 1 gun 1 simit
Kacamaktan sayilanlar hher turlu tatli hamurisi makarna sekerli gazli icecekler
Ceza sistemleri ip atlamak eliptik yapmak mekik cekmek v.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?