Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm

Kahvaltı (08:15)
1 tane haşlanmış yumurta
Bir kaç parça tel peynir
Salatalık, domates

Öğle (12:00)
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane parmak kalınlığında köfte

Akşam (17:30)
2 tane etli biber dolması
3 kaşık yoğurt

2 lt su, spor yok

(Dolma da pirinç vardı ama çok azdı)

Hosbulduk canim anlamam miii anladimda arada yine unutuyorum ) insallah bu sefer aksatmadan yazi iyi degerlendirerek agustos sonunda 58 gormek istiyorummmmm ...metam yavas oldugu icin bu kadar sure koydum kendime )

Afiyet olsun cnm

1 adet şişko ada araniza döndüuuuuu

Babam bugun gitti artik sizlerleyim kilo aldim kizlarrr
hoşgeldin canım

evdekiler yiyince insanın canı çekiyor ama başla artık canım yerleşmeden gitsin kilolar

Biz ac uyuyozda nooluyo gram gram gidiyo be canim...
gram gram da olsa gidiyor şükür napalım canım
güzel kararlar almışsın canım ama cezaya gerek kalmaz bence menülerin güzel oluyor senin

18 nisan

09.30
1 kase meyveli sütlü yulaf

1 adet gofret(saati hatırlayamadım) bu olmadı farkındayım

15.00(kızım izin vermediği için öğle yemeğim gecikti)
hindili salata
1 hurma

19.00
yarım kase yoğurtlu çorba
1 tabak mantar sote
1 dilim ekmek
biraz salata

22.00
sade türk kahvesi
1 hurma

3 litre su

Teşekkürler LAydLiNe

Bence süper.
Bende yapım böyle.
Kızlar haftaya annem geliyor çok dikkat etmem gerek üstelik 3 mayısta kınamız var inşaAllah 70 e inerim ya

Bugünkü menüm

Sabah 8 bucukta
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 bardak süt

Saat 10 da ara
1 muz

Öğle 1 de
Bikac kaşık dünden kalan sütlü helva az şekerli.ziyan olmasın diye çocuklardan kalan kasedekilerden Öğün olarak yedim.

Saat 6 da
1 tabak nohut
2 y.k bulgur pilavı
Salata
Yoğurt

Saat 8de turk kahve si ve 2 ceviz

Şu 2lt
Spor 30dk.yürüyüş bandı
15dk.dışarıda yürüyüş

LAydLiNe

Meyve suyu olmamış canım, akşamın çok geç olmuş bir de su çok az. Günler uzadı havalar sıcak daha fazla su tüketmek lazım.

. Gofret ve akşam kahvenin yanına hurma olmamış. Bunların haricinde güzel.

Bence süper.
Bende yapım böyle.
Kızlar haftaya annem geliyor çok dikkat etmem gerek üstelik 3 mayısta kınamız var inşaAllah 70 e inerim ya
Bence eğer gerçekten istersen olursun.

Akşam yediğin cevizler haricinde güzel olmuş. Öğle öğününde daha sağlıklı olsa olurmuş.

Ah ah hemde nasıl istiyorum ama işte boğazımı tutamıyorum dün ki yüzünden bir haftam boşuna gitmiş olacak kendimi affetmiyorum

Cuma yüzleşecem canim o yuzden tartilmadim ama aldim kiyaferlerim sıkmaya başladı..... cook yedim nurdanim oyle boyle değil sanki kıtlıktan çıkmış gibi artik cuma tarti nederse hızlı bi sekilde basliacam...
Cumayı sabırsızca bekliyorum bende canım sıkıldım artık çok yavaş gidiyor sma olsun pes etmek yok sende halledersin üzülme
Eve misfir gelince bu baban da olsa iş çok zorlaşıyor benim misafirim çok olur evde hamur işi hep bulundurmak zorundayım görünce bazen kaçamak oluyor
Bide biryere gitsem de şu çayı boş getirseler kafamı kırıcam hep pasta börek

Horon nereliydin canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…