Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

19 04 18
10 00
1 yum omlet
1 dilim tam bugday ekmegi
domates biber salatalik
cay
peynir

15 15
1 paket tuzlu cubuk kraker (otobuste midem bulandi)
2si bir arada neskafe

19 00
10 kadar bulgurlu sarma
2 yk kuru fasulye
bol salata
ayran

20 00
2 portakalli bitter draje
1 beyaz cikolata kapli findik
1 minik beze
cay

2.30 saat yuruyus
3 lt su
LAydLiNe

kizlar nelere hayir dedim bilmezsiniz. annemle kavustum bugun cok ozlemisim. annem 110 kilo 167 boyu. tahmin edersiniz ki agziniz tadini iyi biliyo. beni de bulunca teklifler teklifler. sukur ucuz atlattim.

Bugun ki menüm

10:30
Ekşi yeşil elma

15:00
Sebzeli sucuklu omlet
2 dilim kaşar
Domates biber salatalık

19:30
Ywmepe gittik ben yine mahvettim

1 adana
Yarım pide
Salata

21:00
Magnum

Yarın fazla çıkcam biliyorum..
Çok üzgünüm.
Ne deseniz haklısınz

Spor yok
Su 3 lt

Sen yarından başla canım. Ne kadar ertelersek o kadar kötü. Bugün başladım ben. Bugün başlayamayanlar yarın başlar. Listeye günlerimizi yazarız.
ben de mayisin 3 u gibi katilirim araniza insallah
e ztn sürekli aldatıyordu kaç kere yakaladı
ayy yazik yaa niye o kadar dayandi ki üzüldüm simdi. iyi olmus en azindan kurtulmus oldu da. unutamaz o yasadiklarini. bahti acik olsun insallah

Menun malesef olmamış canim.ama yürüyüş onu dengelemistir yediklerin erimistir ama ekstra kalori yapmamıştır malesef.yediklerin olmasaydı o yürüyüş tartıya süper yansırdi nasip...bu arada yürüyüş normal hızla gezme mi tempolu yuruyusmu

Iyi akşamlar.19 nisan listem
Kahvalti yapmadim cunku cok uykum vardi
Öğle 13.30
Avuc kadar yufka
2 yk pekmez

Akşam 19.30
firinda köfte patlican kabak digerlerini yemedim.
2 bardak ayran
2 litre su
Sporu yazicam
Çok düzensiz ve dengesiz bir menü olmuş canım.
Anladım canım ama şekersiz çaya alışana kadar bişeyler yapmam lazım. Bi formül söyleyin bana ozman.
Çayı azaltabilirsin en iyi formül bu. İç ama az iç. Ben çayı da kahveyi de çok azalttım. Yerine su içiyorum.

Bende mi sizinle yapsam topik sessiz alır mısınız beni de aranıza
Tabii ki canım be zaman istersen gel biz buradayız

Evet canım ikiyi bitirdim çok şükür. Mide bulantım çok olunca canım bişey istemiyor. Öyle olunca kolay geçiyor bakalım sen nasılsın
Dimi bi de senin öyle bir durumun var. Kaç aylık oldu?

Biz takimca yarin başlıyoruz bakalim nasil olacak 21 gun birbirimize destek verelim )
. Ben bu gün başladım bile Ada

. Akşamı berbat etmişsin valla. Senin anneni düzeltmen gerekiyor annenin seni değil. Onunla da konuş sonuçta eminim halinden memnun değildir.

Çok ama çok kızgınım sana

ayy yazik yaa niye o kadar dayandi ki üzüldüm simdi. iyi olmus en azindan kurtulmus oldu da. unutamaz o yasadiklarini. bahti acik olsun insallah
Biz o zamana bitirmeye yaklaşmış olacağız inşallah

O zaman seninki 22 gun olacak hahaben yarin basliyorum ) yarin tarti rakamimi gorunce beni vurun azcik kafama kafama

Menüm

Kahvaltı (08:00)
Yarım haşlanmış yumurta
Üç parça tel peynir

Öğle (12:45)
4 tane kiremitte köfte mantar ve sebze de vardı
Üzerinde de biraz kaşar
Bol bol salata

Akşam Yok

2 kupa şekersiz siyah çay
1 fincan sade nescafe
2 lt su

Afiyet olsun cnm
Iyi bol bol özlem giderin yarın dikkat et fazla kaçırma cnm

Afiyet olsun cnm
Ama o saate hiç magnum yenirmi cnm

Akşamı bilerek yemedim kızlar. Sağlıksız olduğunu biliyorum ve onaylamadığımı biliyorsunuz ama hafta sonu kaçamağını ve aşureyi ancak böyle düzeltebiliyorum. Umarım az da olsa eksi çıkarım çünkü hala bu sabah artıdaydım. Ödemime de bi çare bulmam lazım çok fazla ödemim var.

Kaç senedir adam istemiyorum diyordu
Buda yuvam yıkılmasın dağılmasın diye çok uğraştı ama olmayınca olmuyor

Odem için maydanoz suyunu tek gecerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…