- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
ben de mayisin 3 u gibi katilirim araniza insallahSen yarından başla canım. Ne kadar ertelersek o kadar kötü. Bugün başladım ben. Bugün başlayamayanlar yarın başlar. Listeye günlerimizi yazarız.
ayy yazik yaa niye o kadar dayandi ki üzüldüm simdi. iyi olmus en azindan kurtulmus oldu da. unutamaz o yasadiklarini. bahti acik olsun insallahe ztn sürekli aldatıyordu kaç kere yakaladı
Menun malesef olmamış canim.ama yürüyüş onu dengelemistir yediklerin erimistir ama ekstra kalori yapmamıştır malesef.yediklerin olmasaydı o yürüyüş tartıya süper yansırdi nasip...bu arada yürüyüş normal hızla gezme mi tempolu yuruyusmu19 04 18
10 00
1 yum omlet
1 dilim tam bugday ekmegi
domates biber salatalik
cay
peynir
15 15
1 paket tuzlu cubuk kraker (otobuste midem bulandi)
2si bir arada neskafe
19 00
10 kadar bulgurlu sarma
2 yk kuru fasulye
bol salata
ayran
20 00
2 portakalli bitter draje
1 beyaz cikolata kapli findik
1 minik beze
cay
2.30 saat yuruyus
3 lt su
LAydLiNe
kizlar nelere hayir dedim bilmezsiniz. annemle kavustum bugun cok ozlemisim. annem 110 kilo 167 boyu. tahmin edersiniz ki agziniz tadini iyi biliyo. beni de bulunca teklifler teklifler. sukur ucuz atlattim.
Çok düzensiz ve dengesiz bir menü olmuş canım.Iyi akşamlar.19 nisan listem
Kahvalti yapmadim cunku cok uykum vardi
Öğle 13.30
Avuc kadar yufka
2 yk pekmez
Akşam 19.30
firinda köfte patlican kabak digerlerini yemedim.
2 bardak ayran
2 litre su
Sporu yazicam
Çayı azaltabilirsin en iyi formül bu. İç ama az iç. Ben çayı da kahveyi de çok azalttım. Yerine su içiyorum.Anladım canım ama şekersiz çaya alışana kadar bişeyler yapmam lazım. Bi formül söyleyin bana ozman.
Tabii ki canım be zaman istersen gel biz buradayızBende mi sizinle yapsam topik sessizalır mısınız beni de aranıza
Dimi bi de senin öyle bir durumun var. Kaç aylık oldu?Evet canım ikiyi bitirdim çok şükür. Mide bulantım çok olunca canım bişey istemiyor. Öyle olunca kolay geçiyor bakalımsen nasılsın
. Ben bu gün başladım bile AdaBiz takimca yarin başlıyoruz bakalim nasil olacak 21 gun birbirimize destek verelim)
. Akşamı berbat etmişsin valla. Senin anneni düzeltmen gerekiyor annenin seni değil. Onunla da konuş sonuçta eminim halinden memnun değildir.19 04 18
10 00
1 yum omlet
domates biber salatalik
cay
peynir
15 15
2si bir arada neskafe
19 00
10 kadar bulgurlu sarma
2 yk kuru fasulye
bol salata
ayran
20 00
1 minik beze
cay
2.30 saat yuruyus
3 lt su
LAydLiNe
kizlar nelere hayir dedim bilmezsiniz. annemle kavustum bugun cok ozlemisim. annem 110 kilo 167 boyu. tahmin edersiniz ki agziniz tadini iyi biliyo. beni de bulunca teklifler teklifler. sukur ucuz atlattim.
Çok ama çok kızgınım sanaBugun ki menüm
10:30
Ekşi yeşil elma
15:00
Sebzeli sucuklu omlet
2 dilim kaşar
Domates biber salatalık
19:30
Ywmepe gittik ben yine mahvettim
1 adana
Yarım pide
Salata
21:00
Magnum
Yarın fazla çıkcam biliyorum..
Çok üzgünüm.
Ne deseniz haklısınz
Spor yok
Su 3 lt
Biz o zamana bitirmeye yaklaşmış olacağız inşallahben de mayisin 3 u gibi katilirim araniza insallah
ayy yazik yaa niye o kadar dayandi ki üzüldüm simdi. iyi olmus en azindan kurtulmus oldu da. unutamaz o yasadiklarini. bahti acik olsun insallah
O zaman seninki 22 gun olacak hahaÇok düzensiz ve dengesiz bir menü olmuş canım.
Çayı azaltabilirsin en iyi formül bu. İç ama az iç. Ben çayı da kahveyi de çok azalttım. Yerine su içiyorum.
Tabii ki canım be zaman istersen gel biz buradayız
Dimi bi de senin öyle bir durumun var. Kaç aylık oldu?
. Ben bu gün başladım bile Ada
. Akşamı berbat etmişsin valla. Senin anneni düzeltmen gerekiyor annenin seni değil. Onunla da konuş sonuçta eminim halinden memnun değildir.
Çok ama çok kızgınım sana
Biz o zamana bitirmeye yaklaşmış olacağız inşallah
Aynen canım izinde aldığın kiloları vermeden listeye dönemiyorsun.Kilo vermedikce izine ayrilirken kilomuza donmedikce ĺisteye donemiyormuyuzLAydLiNe
19 04 18
10 00
1 yum omlet
domates biber salatalik
cay
peynir
15 15
2si bir arada neskafe
19 00
10 kadar bulgurlu sarma
2 yk kuru fasulye
bol salata
ayran
20 00
1 minik beze
cay
2.30 saat yuruyus
3 lt su
LAydLiNe
Bugun ki menüm
10:30
Ekşi yeşil elma
15:00
Sebzeli sucuklu omlet
2 dilim kaşar
Domates biber salatalık
19:30
Ywmepe gittik ben yine mahvettim
1 adana
Yarım pide
Salata
21:00
Magnum
Yarın fazla çıkcam biliyorum..
Çok üzgünüm.
Ne deseniz haklısınz
Spor yok
Su 3 lt
Aynen canım izinde aldığın kiloları vermeden listeye dönemiyorsun.
Yarın kaç çıkacaksın çok merak ediyorumhemen vermeliyim
Magnum kimmm yemissssss kimmmmAfiyet olsun cnm
Ama o saate hiç magnum yenirmi cnm
ben de mayisin 3 u gibi katilirim araniza insallah
ayy yazik yaa niye o kadar dayandi ki üzüldüm simdi. iyi olmus en azindan kurtulmus oldu da. unutamaz o yasadiklarini. bahti acik olsun insallah
Cok cikacam gibi bugun aksam tok karnina bi ciktimmm ne sen sor ne ben soyluyeyimYarın kaç çıkacaksın çok merak ediyorum
Odem için maydanoz suyunu tek gecerimAkşamı bilerek yemedim kızlar. Sağlıksız olduğunu biliyorum ve onaylamadığımı biliyorsunuz ama hafta sonu kaçamağını ve aşureyi ancak böyle düzeltebiliyorum. Umarım az da olsa eksi çıkarım çünkü hala bu sabah artıdaydım. Ödemime de bi çare bulmam lazım çok fazla ödemim var.
Rezillik vallaMagnum kimmm yemissssss kimmmm
Menüm
Kahvaltı (08:00)
Yarım haşlanmış yumurta
Üç parça tel peynir
Öğle (12:45)
4 tane kiremitte köfte mantar ve sebze de vardı
Üzerinde de biraz kaşar
Bol bol salata
Akşam Yok
2 kupa şekersiz siyah çay
1 fincan sade nescafe
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?