- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Aaaa hayirlisi olsun arkadasin icin zor surec Rabbim kolaylik versin... umarim gecerli bi sebeptir...
Kız arkadaşım boşanıyormuş onunla bi başladık telde konuşmaya saat geç olunca yemiyim artık dedim
Bende mi sizinle yapsam topik sessizŞekersiz 21 gün Listesi
1- LAydLiNe
2- ada81
3- Turan16
Var mı arttıran
Ikinci gundemisim canim 21 sekersiz diyette nasil gidiyor...Bende mi sizinle yapsam topik sessizalır mısınız beni de aranıza
Sorma canim kac saat firinin pisirmesini bekledim yaAfiyet olsun cnm
Akşam geç olmus
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı 8 bucukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 bardak süt
Saat 1 buçukta
1 kaşe corba
1 dilim peynir
2 kayısı. 2 ceviz.5 fındık ve cay
Saat 7 de (yemeği yetiştiremedim)
1 tabak fırında köfte patlıcan
1tabak salata
1 kaşe yoğurt
Şu 3lt
Spor 1 saat 20dk yürüyüş
15dk.egzersiz
LAydLiNe
Aaaa hayirlisi olsun arkadasin icin zor surec Rabbim kolaylik versin... umarim gecerli bi sebeptir...
Eee haliyle istah kacmistir..
Sorma canim kac saat firinin pisirmesini bekledim ya
Vicdansiz.. Yazik kiza yaKız çok çekti iyi oldu ayrılması kendiside üzülmüyor ztn adam başkasını bulmuş bile boşanmadan
Aaaa ozaman arkasina bile bakmasin... bi boşanmayı bekle saygin olsun...Kız çok çekti iyi oldu ayrılması kendiside üzülmüyor ztn adam başkasını bulmuş bile boşanmadan
Vicdansiz.. Yazik kiza ya
Aaaa ozaman arkasina bile bakmasin... bi boşanmayı bekle saygin olsun...
Oyyy oyyy vicdansiz adam.. arkadasin kurtulmuş...Kız dayak mi yemedi
Evden mi kovulmadi daha neler neler
Oyyy oyyy vicdansiz adam.. arkadasin kurtulmuş...
Evet canım ikiyi bitirdim çok şükür. Mide bulantım çok olunca canım bişey istemiyor. Öyle olunca kolay geçiyor bakalımIkinci gundemisim canim 21 sekersiz diyette nasil gidiyor...
Kiyamam ya kurtulmuş ne güzel. Böyle erkekleri ah bi elime verecekler varya. Pislikler gucleri sadece kadinlara yetiyor.Kız dayak mi yemedi
Evden mi kovulmadi daha neler neler
Biz takimca yarin başlıyoruz bakalim nasil olacak 21 gun birbirimize destek verelimEvet canım ikiyi bitirdim çok şükür. Mide bulantım çok olunca canım bişey istemiyor. Öyle olunca kolay geçiyor bakalımsen nasılsın
Kiyamam ya kurtulmuş ne güzel. Böyle erkekleri ah bi elime verecekler varya. Pislikler gucleri sadece kadinlara yetiyor.
Selam kizlar
Sabah 08.00
1 yagda yumurta
1 kk tulum
3 yesil zeytin
Ogle 12.30
1 derisiz tavuk baget
200 ml yogurt
Aksam 18.30
2 tane derisiz tavuk baget
Salata
3 litre su
13.000 adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?