Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende bugün itibariyle başladım canım çayımı kayisiyla ictim.kayısı sınırı var mı. 2 kayısı yedim.
Canim gunluk kac bardak cay iciyorsan toplamda 3 kayisiyi gecme derim... ben endokrin uzmanina gitmistim kuru meyvede cok seker var demisti mümkünse hic yeme.. yok tatli istiyor canim dersen dedi gunluk 2 adeti gecirme dedi... dr bunu söylerken yemesen iyi olur bi yuz ifadesi vardi

Bende biliyorum pilav bu kadar yenir mi bir türlü kendimi durduramıyorum izne ayrılmadan önce o kadar güzeldi ki süper kilo veriyordum hani bir kere kaçamak yaptın mı gerisi geliyor diyoruz ya gerçekten çok doğru ama kendimi tutcam haftada 2 kg bile verdiğimi biliyorum sıfır şeker kullanıyordum tatlı çikolata hepsini unutmuştum kahvaltı hariç ekmek ağzıma sürmezdim çok teşekkür ediyorum bu kadar gerçekçi olduğun için bu sözleri duymam gerekiyordu yoksa nasıl toparlanayım

kaptancım o liste çok zor geldi bana ya. 21 gün ben başka şeyleri yasaklasam olmaz mı. poğaça hamur işi tatlı gibi şeyler. patates olmadan olmaz ki.. ama 6 dan sonra yememe olayına 7 olarak katılabilirim çünkü o saatte evde olamıyorum henüz

gelelim menüme. bildirim yapmamıştım:

sabah: 1/2 simit+üçgen peynir
öğlen:
ara: dondurma

canim patates insani hic doyurmuyor aksine daha cok aciktiriyor olabildigince patates yemeklerinden uzak dur derim....

çok haklısın ama illa garnitür olarak yemeğin yanına yapılıyor. bir de benim eşim çok seçici her şeyi yemiyor. patates yemekleri kurtarıyordu beni

Tamam canim yarin olusturur tutmaya baslarim :))

Hımm çok merak ettim şimdiden
İnşaallah içine siner güzel olur

Bu menüyle hiç gözüme görünme

çok haklısın ama illa garnitür olarak yemeğin yanına yapılıyor. bir de benim eşim çok seçici her şeyi yemiyor. patates yemekleri kurtarıyordu beni
Eşine yap patatesi ama sen yeme
Ben ama annem gelecek dayanabilirmym bilmiyorum
Bence dayanırsın. Hem kaçamak yapmaktan kurtarırsın kendini.

Ben en iyisi annem gidince katılayım
Korkak
Hımm çok merak ettim şimdiden
İnşaallah içine siner güzel olur
. İnşallah canım yaaa. Bayağı kısa oldu. İnşallah pişman olmam çünkü dönüşü yok. Şimdi boyanın yıkanmasını bekliyorum.

Bugünkü menün

Sabah 9da
1dilim ekmek
Peynir zeytin domates

Ara kahve

Öğlen 13.30 da
1tane but
Salata
2yk mantar yemeği

Akşam yok yemek yemeyi unuttum yeni aklıma geldi bu saate yemem artık

2bucuk litre su
Spor yok ayaklarıma pul biber sardım
LAydLiNe

Geçmiş olsun canım yaaaa ayakların için. Normalde akşamına kızarım ama bu gün perşembe diye ben de yemedim. Normalde yanlış bişey yapıyoruz. Ama bu defalık olsun. Ekmeğin ne ekmeği?

Geçmiş olsun canım yaaaa ayakların için. Normalde akşamına kızarım ama bu gün perşembe diye ben de yemedim. Normalde yanlış bişey yapıyoruz. Ama bu defalık olsun. Ekmeğin ne ekmeği?

Sağol cnm
Evet aslında iyi oldu yemedigim yoksa biliyosun artık 3ögün mutlaka yiyorum
Hiç bilmiyorum ne olduğunu resim yolluyorum sen bi bak

İnş. Toparlarsin canım merak etme.hepimizin dayanamadığı şeyler oluyor malesef.Burdaki amacımızda birbirimize destek olmak.sakın cümlelerimi yanlış anlayıp kırılma olur mu biz burda kardeş gibi olduk artık. Asla kötü niyetimiz yok yazdıklarımızda. Benim kaçamaklarimda da lütfen yazın.

Iyi akşamlar.19 nisan listem
Kahvalti yapmadim cunku cok uykum vardi
Öğle 13.30
Avuc kadar yufka
2 yk pekmez

Akşam 19.30
firinda köfte patlican kabak digerlerini yemedim.
2 bardak ayran
2 litre su
Sporu yazicam

Anladım canım ama şekersiz çaya alışana kadar bişeyler yapmam lazım. Bi formül söyleyin bana ozman.

Anladım canım ama şekersiz çaya alışana kadar bişeyler yapmam lazım. Bi formül söyleyin bana ozman.
Baska tatlandiricilar kullanmak kayisida dahil biraz alisma zamani uzatır canim...yerinde olsam olabildiğince bicak gibi kesip atmak daha iyi olacaktir...

37 yasindayim bi kez yemek yememeyi unutmadim kız unutanlara imrenirim... ablamda boyle ayyy aksam yemegini unuttum der ahhh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…