Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam hepinize bende bu hafta sabitim.
Gecen hafta 67.9
Bu haftada 67.9
Ama anlamadigim ne kacamak yaptim ne bise. Sporda yaptim hep ama yinede sabit...

Selam hepinize bende bu hafta sabitim.
Gecen hafta 67.9
Bu haftada 67.9
Ama anlamadigim ne kacamak yaptim ne bise. Sporda yaptim hep ama yinede sabit...
canım bazen vucud kendini tutuyor demekki artık değişim şart bişeyleri değiştir mesala bişeyi eksilt yada ara öğün küçük bişey ekle yoğurt gibi vs.. yani şaşırtmak lazım bünyeyi

Sağol cnm bende dün ilk kez yaptım 3gün yapicam 3günde çekirdekli üzüm yapicam
Bakalım ins düzelir

Saat 18.00 dan sonra yemek yememe katılım listesi

Laydline
ada81
cankızzzz
krizamtemcıcegı
zerra ( oruclu günler hariç )
chenting ( 19.00 )
polekey2244
chentiq diye düzeltelim

kızlar bugün herkesssssss spor yapsın emiiiiii akşam elimde sopayla bekliyecem hiç yapamayan 15 dakika 1 mil lesli yapsın 15 dakikacıkkkk sürüyor emiiiiiii ......
spor listesi de oluşturacak mısın. eğer varsa ben de geleyim. 15 dk bile sayılacaksa her gün yaparım ki

canım bazen vucud kendini tutuyor demekki artık değişim şart bişeyleri değiştir mesala bişeyi eksilt yada ara öğün küçük bişey ekle yoğurt gibi vs.. yani şaşırtmak lazım bünyeyi
Sasirtayim madem.. Of bi kerede kilom beni olumlu yönde sasirtsa ya

kizlar kilo almisim ama cok mutluyum esimin asker yerleri aciklandi. ve tarihi degismis haziran 18 de gidicek insallah.
acemilik izmir
ustalik kibris magosa
usak da cuma da hayirli geldi bize
Hadi hayirli olsun canim gözünüz aydin

canım akşam 18.00 dan sonra bişey yememe listesi yapıyoruz katılırmısın ? fındık dahi yenilmeyecek )
aslında güzel ama ben 18.00 de bitiremiyorum yeme işini. çekebildiğim en erken saat 19.00 sonrasında da bazen hurma kaçamaklarım oluyor listeye almayın beni söz veremem ama dikkat etmeye çalışırım

chentiq diye düzeltelim

spor listesi de oluşturacak mısın. eğer varsa ben de geleyim. 15 dk bile sayılacaksa her gün yaparım ki
düzeltirim
spor listesi tutmayacam ama herkes menü listesi yazarken yaptığı sporlarıda yazıyor oradan takip edecem günlük .... hergün 15 dakika spor olmaz tabiii hani bugün hiç yapamadım bugünlük böyle olsun hiç yapmamaktan iyidir... tabii hergün 15 dakika iyidir demek olmaz bu spor yetmez

gecen hafta : 71.2
bu hafta : 72.1
fark: +900
LAydLiNe

Çok kötü olmuş canım yaaaa. Şimdi bu mevzuyu bir masaya yatıralım. Eşin gidene kadar sanırım dolaşacaksınız veda yemekleri felan. Zaten söylemiştin zor olacak diye ama her hafta böyle + gelirsen zaten diskalifiye olursun. Ben seni bu hafta izne ayırayım. Free olarak takıl. Ne zaman ben hazırım menülerimi düzeltiyorum dersen o zaman tekrar alırım seni listeye. Ne dersin? Diskalifiye olmanı istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…