Kizlar selamlar bu gece samsuba yola cikicaz valizleri filan hazirladim gelemedim bi turlu kusura bakmayin haftaici daha duzenli bir hayatim olucak ins. Nobetler bitti gerisi kolay benim icin
gerçekte su büyük kurtarıcı açlığı bastırıyorBende şuan okadar tokum ki akşam yemicem herhalde
Şu iç bol bol
Hayırlı yolculuklar canımKizlar selamlar bu gece samsuba yola cikicaz valizleri filan hazirladim gelemedim bi turlu kusura bakmayin haftaici daha duzenli bir hayatim olucak ins. Nobetler bitti gerisi kolay benim icin
Tebrik ederim csnım süperKilo bildirimi
Geçen cuma 88.700
Bugün 87.800
Giden -900
Çok şükür
Bende katılırım canımSaat 18.00 dan sonra yemek yememe katılım listesi
Laydline
ada81
cankızzzz
krizamtemcıcegı
zerra ( oruclu günler hariç )
gerçekte su büyük kurtarıcı açlığı bastırıyor
Tebrik ederim csnım süper
Canım insanın hayatını zorlaştırıyor kiloEvett asla kilo almak yok birdaha
Benim hedefim 70 'i ama vazgeçtim 60 olucam
Hayırlı olsun canımkizlar kilo almisim ama cok mutluyum esimin asker yerleri aciklandi. ve tarihi degismis haziran 18 de gidicek insallah.
acemilik izmir
ustalik kibris magosa
usak da cuma da hayirli geldi bize
Haklısın ksptanım bi kendimize gelmemiz lazımKızlar yaaaaaaa şimdiye kadar ki en berbat listemiz. Kimseyi üzmek kimseyi kırmak istemiyorum ama biran önce toparlanıp kendimize gelmemiz lazım. @duygu06_26 inşallah bildirim yapamayacak kadar önemli bi şey gelmemiştir başına.
Cuma bildirimleri çok önemli lütfen bunu anlayın artık. Her defasında söylüyorum iki elimiz kanda da olsa gelip buraya iki satır kilomuzu yazmalıyız. Hepinize numaramı verdim ki ola ki internetiniz biter başka bişey olur bi şekilde bana ulaşırsınız diye. Çok laylay lom gidiyoruz. Ben sırf takımı kötü etkilemeyeyim diye akşam aç yattım resmen. Öğle yemeğiyle durdum onca saat. Lütfen sizlerde artık biraz fedakarlık yapın. Ağzınıza atacağınız her lokma da takımı düşünün. Bireysel yarışmıyoruz burada. Şimdi kilo alanlar ve sabit olanlar kilo verenlerin sırtına binmiş oluyor. Şimdiye kadar başka kaptanlar gibi sizden uçuk kaçık rakamlar istemedim. Benim için kilo verin yeterli 100 gr 200 gr önemli değil ama lütfen + ve sabitlerle gelmeyin. Bu hafta nota alıyoruz bu sonuçla yüzdemiz 0.30 un altında. Haftaya o rotayı sildirmemiz lazım yoksa sarı kart alacağız. Lütfen toparlanın artık. Sarı kart cezasını çekmek istemiyorum ki ceza alırsak hepimiz için kötü olur.
Canım insanın hayatını zorlaştırıyor kilo
ben 70 i hiç geçmedim hayatımda ama fazladan 10 kilo bile ağırlaştırıyo insanı merdiven çıkıp inerken bile anlıyosun
Canım insanın kendine güveni geliyorAynen dediğin gibi cnm
Ben evlendiğinde 55 falandım
Sonra 70oldum yuhh dedim
Sonra 80 oldum diyete girdim
Sonra 90 oldum
Sonra 100 oldum
En son 104 oldum kendimden utandım eve kapandım herkes bana laf söylemeye başladı dedim bu son şansın verdin verdin yoksa 150 olacaksın
Birdaha hayatta kilo almicam 1kilo bile alsam hemen dikkat edicem genç yaşta kendimi yaşlı hissediyordum şuan iyi hissdiyorum kilo verdikçe çok mutlu oluyorum
Aksama bi kase yogurt yeseydin keşke canimBugünkü menüm
Sabah 9da
1fincan kahve
1tane simit
Öğlen 14de
Tavuk ve bol salata
Akşam yok hiç ac değilim
3litre su
Spor akşam karin kol hareketleri fln yapicam yazarım yapınca
LAydLiNe
Canım insanın kendine güveni geliyor
Senin adına çok mutlu oldum gerisi dahada kolay gider inşaallah
Aksama bi kase yogurt yeseydin keşke canim
tesekkur ederim canimHadi hayirli olsun canim gözünüz aydin
cok sagol canim benmÇok kötü olmuş canım yaaaa. Şimdi bu mevzuyu bir masaya yatıralım. Eşin gidene kadar sanırım dolaşacaksınız veda yemekleri felan. Zaten söylemiştin zor olacak diye ama her hafta böyle + gelirsen zaten diskalifiye olursun. Ben seni bu hafta izne ayırayım. Free olarak takıl. Ne zaman ben hazırım menülerimi düzeltiyorum dersen o zaman tekrar alırım seni listeye. Ne dersin? Diskalifiye olmanı istemem.
anlamiyolar canim gercekten. evin ici diyete uyuyosa en guzeli oanalı kızlı kilo vermecene güzel sen onun kilo vermesine de vesile ol canım hem annene gittiğinde de kaçamak yapmamış olursun. ben bu sürece eşimi de dahil ettim o yüzden pişirdiklerime hiç bir şey demiyor güzel güzel diyet menüleri. ama anneme ve kv me gittiğimde olaylar değişiyor anlatamıyorsun işte
sagol canim bnmgüzel bir şov bekliyoruz canım
boyun kaçtı canım
ben yarım ssat yürüdüm
akşamüstüde 1 saat yürümeyi düşünüyorum
çok sevindim gözünüz aydın canım
sagol canim benmHayırlı olsun canım
Bugun menu
Sabah 10.10
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
Biraz cecil peynir
Domates
Salatalik
Semizotu
Ara
8 cig badem
Aksam 16.20
1 tabak kiymali sebze yemegi
2 yk bulgur pilavi
Salata
17.00
1 kuru kayisi
2.5 lt su..LAydLiNe
60 dakika tempolu yürüyüş
50 ip atlama
5 dakika bölgesel hareket...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?