- 15 Ocak 2014
- 5.968
- 5.149
- 398
Bende katılırım canım
Sabah 08.00
1 simit
1 tk tulum peynir
Ogle 12.00
1 kase mantar corba
10 cilek
Aksam 18.30
4 yk kiymali menemen
1 parca keci peyniri
5 tane zeytin
2 litre su
Spor yok
Bugun ki menüm
Sabah erken uyandım demir ilacımı içtim iki saat beklemem gerekiyor ama sonra uyuya kaldım onun için
14:00
Sebzeli sucuklu yumurta
Bir avuç kuru üzüm
4-5 ceviz
3-4 fındık
2-3 leblebi
18:20
2 tabak kıymalı menemen
Soda
Spor:250 ip
Su:3 lt
Canim saat 18.00 geçmiş aksam yemegiBugun ki menüm
Sabah erken uyandım demir ilacımı içtim iki saat beklemem gerekiyor ama sonra uyuya kaldım onun için
Sebzeli sucuklu yumurta
Bir avuç kuru üzüm
4-5 ceviz
3-4 fındık
2-3 leblebi
2 tabak kıymalı menemen
Soda
Elh.canım takımdaki arkadaşlarla çok iyi arkadaşlıklar kurduk Rabbim bozmasın.ama dediğin gibi işte kilo vermede nefsimize uyuyoruz biran malesef.takım ruhu derken yarışma olarak kastettim ins.daha dikkatli olursak herşey daha güzel olacak.Ödem vardır belki canım yine bozma düzenini ama ben senin menülerde çekirdek felan hatırlıyorum. Akşam 18:00 den sonra yediklerin var. Onlarında etkisi vardır. Daha dikkatli olman lazım.
Sen üzülme canım gayet iyi gidiyorsun maşallahın var. Öğrendin bu işi. Takım ruhumuz var ama maalesef kilo kaybetme konusunda öyle bir ruhumuz oluşmadı. Artık kilolara odaklanmamız lazım yoksa takımımızın maşallahı var. Kimsenin kimseyle bir derdi yok. Mutlu mesut bahtiyarız ama işte tek ortak amacımız olan kilo vermeyi unutuyoruz. İnşallah bundan sonraki günlerde onu da düzene sokarız.
Ben nerdeyim kiz..Saat 18.00 dan sonra yemek yememe katılım listesi
Laydline
ada81
cankızzzz
krizamtemcıcegı
zerra ( oruclu günler hariç )
chentig ( 19.00 )
polekey2244
Nurdan1616
Hemen ekliyorum canimBen nerdeyim kiz..
Canım bence simit beyaz un olduğu için şekersiz 21 gün diyetine uymuyor pek.beyaz un yasak çünkü. Her nekadar kaptan simit diyette sıkıntı olmuyor dese de herkesin bünyesi bir değil kalori dengesi falan.oyuzden.Bugünkü menüm
Sabah 9da
1fincan kahve
1tane simit
Öğlen 14de
Tavuk ve bol salata
Akşam yok hiç ac değilim
3litre su
Spor akşam karin kol hareketleri fln yapicam yazarım yapınca
LAydLiNe
Bide akşam yemeklerini yemen lazım. Bi yoğurt bi çorba olsun ye.çünkü bünye yemek gelmeyince kilo vermekte direnir.Bugünkü menüm
Sabah 9da
1fincan kahve
1tane simit
Öğlen 14de
Tavuk ve bol salata
Akşam yok hiç ac değilim
3litre su
LAydLiNe
Kuru kayısı şeker detoksuna girmiyor muBugun menu
Sabah 10.10
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
Biraz cecil peynir
Domates
Salatalik
Semizotu
Ara
8 cig badem
Aksam 16.20
1 tabak kiymali sebze yemegi
2 yk bulgur pilavi
Salata
17.00
1 kuru kayisi
2.5 lt su..LAydLiNe
60 dakika tempolu yürüyüş
50 ip atlama
5 dakika bölgesel hareket...
Canim saat 18.00 geçmiş aksam yemegi
Kuru meyve girmiyor canim...fazlasi zarar 1veya 2 olabilir canim..Kuru kayısı şeker detoksuna girmiyor mu
Ben şuan nasıl açım anlatamam ama kendini aç hissetmeyince kilo gitmiyor. Yarın 61 li rakamları göreceğim inşallah. Bir yıldır görememiştim 61 i. Dayan ki açlığa yarın güzel bir sonuç gör tartıda.Kızlar çok açım ama dayanîyorum ha öğle yemeği yedim ara öğünümü de yedim fayda etmedi ben en iyisi su içeyim beni biraz şişiriyor
Tavuğu ne kadar yedin de acıkmadın? Simit sana serbest çünkü simit sayesinde kahvaltı yapıyorsun. Akşam yememek olmamış. Ada nın dediği gibi yoğurt yiyebilirdin.Bugünkü menüm
Sabah 9da
1fincan kahve
1tane simit
Öğlen 14de
Tavuk ve bol salata
Akşam yok hiç ac değilim
3litre su
LAydLiNe
Sen böyle söyleyince kendimi çok ponçik bi kaptan hissettimtesekkur ederim canim
cok sagol canim benmvalla ustumden yuk kalkti sizi asaya cekiyorum diye uzuluyodum. ben takilirim yine buralarda free free
anlamiyolar canim gercekten. evin ici diyete uyuyosa en guzeli o
sagol canim bnm
sagol canim benm
. Nasıl güzel bir menü maşallahBugun menu
Sabah 10.10
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
Biraz cecil peynir
Domates
Salatalik
Semizotu
Ara
8 cig badem
Aksam 16.20
1 tabak kiymali sebze yemegi
2 yk bulgur pilavi
Salata
17.00
1 kuru kayisi
2.5 lt su..LAydLiNe
60 dakika tempolu yürüyüş
50 ip atlama
5 dakika bölgesel hareket...
14:00 te yediklerin çok olmuş canım. Akşamın biraz gecikmiş. Kahvaltı da olsa güzel olurmuş. Su ve spor güzelBugun ki menüm
Sebzeli sucuklu yumurta
Bir avuç kuru üzüm
4-5 ceviz
3-4 fındık
2-3 leblebi
2 tabak kıymalı menemen
Soda
Simidi bir değil de yarım ye canım. Ama şekersiz 21 günde simit yeme derim. Akşam 18:00 e uyamıyorsun ama 19:00 u şakın geçirmeSabah 08.00
1 simit
1 tk tulum peynir
Ogle 12.00
1 kase mantar corba
10 cilek
Aksam 18.30
4 yk kiymali menemen
1 parca keci peyniri
5 tane zeytin
2 litre su
Spor yok
. Bunun için sadece benim kızmamı beklemeyin. Kötü menü gördüğünüzde söyleyin lütfen. Sonuçta hepimiz kendimiz için veriyoruz kiloyu ama arkadaşlarımızı da düşünmek zorundayız.Elh.canım takımdaki arkadaşlarla çok iyi arkadaşlıklar kurduk Rabbim bozmasın.ama dediğin gibi işte kilo vermede nefsimize uyuyoruz biran malesef.takım ruhu derken yarışma olarak kastettim ins.daha dikkatli olursak herşey daha güzel olacak.
Bu aralar menülerinde muzu sık görmeye başladım canım. Azalt lütfen. Onun haricinde güzel bir menü. Temizlikten güzel spor olmaz benceBugünkü menüm
Sabah 8 bucukta
1 salatalık
Saat 12 de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Salatalık Domates
Saat 3 te
1 tane muz
Saat 6 da
1 tabak havuç çorbası
1 tabak yumurtali ispanak
Salata
Yoğurt
Şu 3lt
Spor yok.temizlik yaptım çok yorgunum ayakta çok kalınca belim ağrıdi ama daha yapacak çok işim var.
LAydLiNe
Ben şuan nasıl açım anlatamam ama kendini aç hissetmeyince kilo gitmiyor. Yarın 61 li rakamları göreceğim inşallah. Bir yıldır görememiştim 61 i. Dayan ki açlığa yarın güzel bir sonuç gör tartıda.
Tavuğu ne kadar yedin de acıkmadın? Simit sana serbest çünkü simit sayesinde kahvaltı yapıyorsun. Akşam yememek olmamış. Ada nın dediği gibi yoğurt yiyebilirdin.
Sen böyle söyleyince kendimi çok ponçik bi kaptan hissettim
. Nasıl güzel bir menü maşallah
14:00 te yediklerin çok olmuş canım. Akşamın biraz gecikmiş. Kahvaltı da olsa güzel olurmuş. Su ve spor güzel
Simidi bir değil de yarım ye canım. Ama şekersiz 21 günde simit yeme derim. Akşam 18:00 e uyamıyorsun ama 19:00 u şakın geçirme
. Bunun için sadece benim kızmamı beklemeyin. Kötü menü gördüğünüzde söyleyin lütfen. Sonuçta hepimiz kendimiz için veriyoruz kiloyu ama arkadaşlarımızı da düşünmek zorundayız.
Bu aralar menülerinde muzu sık görmeye başladım canım. Azalt lütfen. Onun haricinde güzel bir menü. Temizlikten güzel spor olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?