Sus sus utandırma beni. Siz de iyi ki varsınızoylesin zaten canim benim. bizi bizden iyi dusunuyosun. takim olarak cok sansliyiz. iyi ki varsin
Ya muzu severim ama yemeyeyim diye pek almam.eşim de gidince çocuklar yesin diye alıyor çürüyecek diye yiyiyorum bende malesefBen şuan nasıl açım anlatamam ama kendini aç hissetmeyince kilo gitmiyor. Yarın 61 li rakamları göreceğim inşallah. Bir yıldır görememiştim 61 i. Dayan ki açlığa yarın güzel bir sonuç gör tartıda.
Tavuğu ne kadar yedin de acıkmadın? Simit sana serbest çünkü simit sayesinde kahvaltı yapıyorsun. Akşam yememek olmamış. Ada nın dediği gibi yoğurt yiyebilirdin.
Sen böyle söyleyince kendimi çok ponçik bi kaptan hissettim
. Nasıl güzel bir menü maşallah
14:00 te yediklerin çok olmuş canım. Akşamın biraz gecikmiş. Kahvaltı da olsa güzel olurmuş. Su ve spor güzel
Simidi bir değil de yarım ye canım. Ama şekersiz 21 günde simit yeme derim. Akşam 18:00 e uyamıyorsun ama 19:00 u şakın geçirme
. Bunun için sadece benim kızmamı beklemeyin. Kötü menü gördüğünüzde söyleyin lütfen. Sonuçta hepimiz kendimiz için veriyoruz kiloyu ama arkadaşlarımızı da düşünmek zorundayız.
Bu aralar menülerinde muzu sık görmeye başladım canım. Azalt lütfen. Onun haricinde güzel bir menü. Temizlikten güzel spor olmaz bence
Ben şuan nasıl açım anlatamam ama kendini aç hissetmeyince kilo gitmiyor. Yarın 61 li rakamları göreceğim inşallah. Bir yıldır görememiştim 61 i. Dayan ki açlığa yarın güzel bir sonuç gör tartıda.
Tavuğu ne kadar yedin de acıkmadın? Simit sana serbest çünkü simit sayesinde kahvaltı yapıyorsun. Akşam yememek olmamış. Ada nın dediği gibi yoğurt yiyebilirdin.
14:00 te yediklerin çok olmuş canım. Akşamın biraz gecikmiş. Kahvaltı da olsa güzel olurmuş. Su ve spor güzel
Simidi bir değil de yarım ye canım. Ama şekersiz 21 günde simit yeme derim. Akşam 18:00 e uyamıyorsun ama 19:00 u şakın geçirme
. Bunun için sadece benim kızmamı beklemeyin. Kötü menü gördüğünüzde söyleyin lütfen. Sonuçta hepimiz kendimiz için veriyoruz kiloyu ama arkadaşlarımızı da düşünmek zorundayız.
Bu aralar menülerinde muzu sık görmeye başladım canım. Azalt lütfen. Onun haricinde güzel bir menü. Temizlikten güzel spor olmaz bence
Masallah bize ne diyelim.Kızlar biz 11. Olmuşuz takım olarak
Kötü olmuş buKızlar biz 11. Olmuşuz takım olarak
Akşamın hem çok, hem de geç olmuş.20 nisan
Epey uyumuşum bugün kızım uyuyunca o yüzden kahvaltı yok
11.30
6 tane mercimek köftesi
4 yk yoğurt
15.00
1 kase kızılcık tarhanası
1 elma
19.30
1 kase mercimek çorbası
6 tane küçük köfte
4 yk yoğurt
Salata
2 litre su (hava soğuk olunca içemedim çok fazla)
. Bu günü unut artık Duygu’ cum. Geçti gitti bitti. Suyu eve gelince çoğalt susuz olmaz. Hem İzmir gibi yerde sıcakta nasıl dayanıyorsun susuzluğa?Ben de menümü yazayım
Sabah 07:30
çavdar ekmeğiylr yaptığım 1 adet tost
Öğlen 12:00
Bir adrt muz
Akşam 18:30
Bir tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1.5 lt su. Şantiyede çok içemiyorum lavobo sorunundan dolayı.
zerra ben mesajını yeni gördüm canım.
Hak etmedim zaten bu hafta hiçbirşeyi, onu da sıfır yaz bencr bana müstehak
Çocukları kandır onlara yedir sen yemeYa muzu severim ama yemeyeyim diye pek almam.eşim de gidince çocuklar yesin diye alıyor çürüyecek diye yiyiyorum bende malesef
Süpersin vallaSaati çok geç oldu eve 14:00 ün.
Bu arada nefis poğaça yaptım yarın gün var ama tadına bile bakmadım
Dua edin 3. Takım bizden düşük ortalamadaydı. Yoksa sonuncuyduk.Kızlar biz 11. Olmuşuz takım olarak
Bugünkü menüm
Sabah 8 bucukta
1 salatalık
Saat 12 de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Salatalık Domates
Saat 3 te
1 tane muz
Saat 6 da
1 tabak havuç çorbası
1 tabak yumurtali ispanak
Salata
Yoğurt
Şu 3lt
Spor yok.temizlik yaptım çok yorgunum ayakta çok kalınca belim ağrıdi ama daha yapacak çok işim var.
LAydLiNe
Canım bence simit beyaz un olduğu için şekersiz 21 gün diyetine uymuyor pek.beyaz un yasak çünkü. Her nekadar kaptan simit diyette sıkıntı olmuyor dese de herkesin bünyesi bir değil kalori dengesi falan.oyuzden.
Bide akşam yemeklerini yemen lazım. Bi yoğurt bi çorba olsun ye.çünkü bünye yemek gelmeyince kilo vermekte direnir.
O kadar çok rüzgar vardıki allahtan susamadım. Genelde geceleri ausuyorum artık, mesela şu an ağzım kurudu. Yatağımın kenarında su bulunduruyorum ne kadar içebilirsem o kadar artık.. Bu günü unut artık Duygu’ cum. Geçti gitti bitti. Suyu eve gelince çoğalt susuz olmaz. Hem İzmir gibi yerde sıcakta nasıl dayanıyorsun susuzluğa?
Çocukları kandır onlara yedir sen yeme
Süpersin valla
Dua edin 3. Takım bizden düşük ortalamadaydı. Yoksa sonuncuyduk.
Ben şuan nasıl açım anlatamam ama kendini aç hissetmeyince kilo gitmiyor. Yarın 61 li rakamları göreceğim inşallah. Bir yıldır görememiştim 61 i. Dayan ki açlığa yarın güzel bir sonuç gör tartıda.
Benim bünyem farklı galiba ben akşam yemedigim zmn kilo veriyorum :)
Bugünkü menüm
7.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
11.00 1 kase yoğurt
14.30 öğlen
2 yumurta
1 domates
1 salatalık
17.00 1 tane ayva
21.00 akşam çok geç olduğu için sadece 1 kase yoğurt
2.5 lt su yarım saat yürüyüş
Aynısı bende de var. Öğlen erken yiyorum aslında ve eskiden akiam yemek yemezdim ben, ihtiyaç duymazdım. Yaz da geliyor buralarda hiç yrmek yenmez. Öğlrn menümü kuvvetli dengeli tutup akiamı bıraksam iyi olacak. Ertrsi güne daha dinç uyanırım hem.
Yarın iş var ama resmen ayak ağrısından uyuyamıyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?