Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kizlar 21 nisan listem

Kahvalti 8.30
2 catal omlet
2 catal peynir

Öğlen 13.30
Haslanmis yumurtanin beyazı
2 kasik keçiboynuzu pekmezi

Ara 15.00
1 dilim ekmek ve yogurt

Saat 16.00 da 1 elma

Aksam 17.30
1 tabak haslanmis et ( hasladiktan sonra soganla kavumaya bile üsendim direk oyle yedim.

1 bucuk litre su
Spor henuz yapmadim aksam yapicam

Sporlar yapildi demiii kizlar )yerimi aldim menuleri sporlari görelim

Afiyet olsun canim , suyunu yatana kadar artir canim...sporda olursa super menu )

Benim menüm kizlar.
Sabah 10 da limonlu su

Saat 12 de kahvaltı hafta sonu olduğu için
1 dilim peynir
3 zeytin
1 buçuk haşlanmış yumurta
Salatalik
Domates

Saat 6 da akşam yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 tane ayran
Bikac çatal döner eti...dışarıdaydik eşim pilav üstü yedi bende onun etlerinden yedim.başka da bana göre yiyecek bişey yoktu.

Ama karnım aç gibi başım da ağrıyor ayran icebiliyorsak bi kase ev yoğurdu yesem olur mu zaten sulu ayran gibi.olmazsa ayran yapayım.

Şu 2 buçuk lt
Spor yapamadim ev temiz ligi ve 1 saat dışarıda alışveriş.

LAydLiNe

Porsiyon larinda 1 buçuk değil de 1 yersen sanki daha ideal olur gibi geldi bana canım. Yoksa bugün için sporun harika menün de güzel abartılı hiçbisey yok.masallah.

Spor yok dedim kızlar ama ben hergün mutlaka egzersiz yapıyorum 15dk.bugün sabah kalkınca limonlu suyumu içtim aç karına egzersizleri yaptım 20 şer kere hepsinden basen göbek bacak vs.

Bu arada benim tartımi eşim tamir etmişti ben onunla devam ediyordum tartı alacaktım kalmamıştı.sağolsun benim yaramaz oğlum tartıyı sakladığım yerden bulmuş diğer sağlam olan dijital ayağını koparmış tamamen gitti çöpe. Bende bugün yenisini aldım. Artık onunla bildirim yapacağım umarım arasında çok değişiklik olmaz.

Olur canim bi bardak ayran iç.. menun cok guzel spor nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…