- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Bende kendime şaşıyorum hiç kaçamak yapmadım şekersiz alıştım galiba küçük bir kaçamak yaparsam devamı gelir o yüzden kendimi tutuyorum tartı bu ara yüzüme gülüyorBugünkü menüm Kızlar.
Sabah kahvaltı 12 de misafirim vardı onları bekledik
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Bikac yudum kuymak ve sucuklu yumurtadan yedim
Saat 6 da akşam yemeği
1 tabak çorba
1 tabak tavuk yemeği az
1 tabak kuru fasulye az
Salata
Kızlar size dürüst olmam istiyorum sanırım şekersiz 21 günün ilk firesi benden.utanıyorum kendimden.hercezaya razıyım
1 ince dilim pasta yedim yanında da 1 avuc kuruyemis..aslında çayı bile şekersiz içiyorum artik yaninda bisey olamasada şekersiz diyetindeyim diye.ama sonradan dayanamadım pastaya perşembeden beri resmen hiç şeker tüketmedim tek kaçamak yapmadım ama bugün azıcık tadayım dedim yanıldım of ya...diskalifiye etmeyin ama beni neolur şekersiz diyetinden.söz veriyorum çok dikkatli olacağım ve yarın ki sporla telafi edeceğim ins.
Şu 2 buçuk lt
Spor yok misafirlerim ancak gitti.ama bende ancak oturdum diyebilirim hep ayaktaydim ve bi ara gezmeye dışarı çıktık 1 saat yürüdük sahilde.
LAydLiNe
Karisik yapiyor annem canimSarma pirincten miydi canım yoksa bulgur mu.
Günaydın canım ben ufak çocuk yok ama ben de erkenciyimGunaydin herkese kizlar oglum 6.30 da uyandi en erkenci biziz
Korkma canım hemen niye korkuyorsun. Anlayamazsan doktora götürürsün. İnşallah önemli değildir.Yaa kızımın kafasının içinde 5tane şişlik var
Kaşınıyor diyor çok korkuyorum ne olabilirki
. Aynen canım bazen şükretmeyi en önemlisi de sağlık için sükretmeyi bilmiyoruz. Vücudumuza iyi bakmak aslında bir bevi şükretmek demek. O yüzden ona zarar vermemeliyiz. Evi de takma nasılsa temizlenir. Hiç bitmiyor çünkü iş. Ben birini yaparsam biri kalıyor.Kızlar nasılsınz Çook yorgunum kuzenimin bebeği oldu 8 yıl sonra..
Onun mevlüdüne gittim kızım o kadar yaramaz dı ki 5 dk durmadı yorgunluktan öldüm desem yeridir..
Ama başka bir kuzenimin bebeği engelli rabbim ona şifa versin oda yürümüyor aslında üzüldümğz şeyler başka birilerinn hayalleri işte...
Nyse kızlar yazmadım kusura yazabilirsem yazarım yoksa bugunlk beni affedin..
Menün gayet güzel canım. Sarmaya pirinçli olduğu zaman kızıyoruz yoksa bulgurlu olunca serbest istediğin kadar yersin. Ama biliyosun ki biz hep sizin iyiliğiniz için uyarıyoruz. Çünkü azı bile bazen etkiliyor kilomuzu.bugunku menu
09.00 1 yumurta omlet
1 dilim peynir
2 dilim cavdar ekmegi
5 zeytin
12.30
1 tabak yesil fasulye
1 tabak yogurt
15.00
2 hurma
5 cilek
18.00
1 tabak yesil fasulye
Yarim tabak yogurt
5 6 tane sarma
21.00
1 bardak ayran
3 litre su
Annem sarmayi benim icin yapmis yemesem dariliyor yersem sizden uyari aliyorum hakli olarak az yedim o yuzden
. Bu gün yeniden başla canım. Yeniden liste düzenlerim işlerim bitince. Olan olmuş artık bundan sonra düzeltirsin.Bugünkü menüm Kızlar.
Sabah kahvaltı 12 de misafirim vardı onları bekledik
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Bikac yudum kuymak ve sucuklu yumurtadan yedim
Saat 6 da akşam yemeği
1 tabak çorba
1 tabak tavuk yemeği az
1 tabak kuru fasulye az
Salata
Kızlar size dürüst olmam istiyorum sanırım şekersiz 21 günün ilk firesi benden.utanıyorum kendimden.hercezaya razıyım
1 ince dilim pasta yedim yanında da 1 avuc kuruyemis..aslında çayı bile şekersiz içiyorum artik yaninda bisey olamasada şekersiz diyetindeyim diye.ama sonradan dayanamadım pastaya perşembeden beri resmen hiç şeker tüketmedim tek kaçamak yapmadım ama bugün azıcık tadayım dedim yanıldım of ya...diskalifiye etmeyin ama beni neolur şekersiz diyetinden.söz veriyorum çok dikkatli olacağım ve yarın ki sporla telafi edeceğim ins.
Şu 2 buçuk lt
Spor yok misafirlerim ancak gitti.ama bende ancak oturdum diyebilirim hep ayaktaydim ve bi ara gezmeye dışarı çıktık 1 saat yürüdük sahilde.
LAydLiNe
Bir de verdiklerini geri almasan senden iyisi olmayacakta iki gün iyi gidiyorsan 3. Gün bozuyorsunBugun mevlüt te herkes ne kadar zayıfladığımı konuştu adete ben yaptığım kaçamaklardan utanıp güzel güzel devam etme kararı aldım insanlar baya kilo verdiğini söyleyince çok havalandım
. Menülerin iyice düzeldi canımmama akşam yemeklerin hep çok geç. Ona bir çare bulman lazım22 nisan menüm
9.00 sabah
1 yumurta tavada
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin
11.00 1 elma
14.00 öğlen
4 kaşık sebze yemeği
Bol salata
20.00 akşam
1 tam tavuk butu
Yoğurt
2.5 lt su
2 saat yürüyüş dışarda alışverişe gidince akşam yemeği çok geçe kaldı ama güzel yürüyüş oldu
Hepinize iyi geceler çoook yorgunum inşallah kızım uyutur
Günaydın canımGunaydin herkese kizlar oglum 6.30 da uyandi en erkenci biziz
Günaydın canımGünaydın canım ben ufak çocuk yok ama ben de erkenciyim
Vavvv kaptanım tebriklerİlk bildirim benden gelsin
Cuma :62.2
Pazartesi: 61
Fark : 1.2
@sahgull kaptanım az kaldı mezuniyete
Sen şekersiz diyet listesinde var miydin canım. Varsan börek ve çikolatayla bozuldu benim gibi.Kizlar dün Malatya'dan misafirlerim vardı onlara İstanbul'u gezdirdik sahil, piknik, aksam yemegi derken yemek sonrasi bana kahve icmeye geldik. Bide üstüne oğlumu bi türlü uyutamadim. Tahmin ettiginiz gibi pertim cikti
22 nisan listemi yazayim.
Kahvalti 8.30
Yarim yufkadan gözleme
Cay
Peynir
Öğle 13.30
Kucuk dilim ev yapimi borek
Karpuz
Kozlenmis biber patlican salatasi
Aksam 19.30 (adacim üzgünüm restorant o kadar kalabalikti ki ismimizi yazdirdik biz oralari turlarken anca sira geldi.)
1 kasik balik çorbası
2 yk fırında mantar
Karışık ızgara
Ayran
Saat 21.00
Şekersiz çay
22.30
Türk kahvesi
Yanına minik cikolata nefsime yenik dustm ya.
23.30 da 1 sade soda ictim.
2 bucuk saat yürüyüş
2 litre su
Korkma canım hemen niye korkuyorsun. Anlayamazsan doktora götürürsün. İnşallah önemli değildir.
. Aynen canım bazen şükretmeyi en önemlisi de sağlık için sükretmeyi bilmiyoruz. Vücudumuza iyi bakmak aslında bir bevi şükretmek demek. O yüzden ona zarar vermemeliyiz. Evi de takma nasılsa temizlenir. Hiç bitmiyor çünkü iş. Ben birini yaparsam biri kalıyor.
Menün gayet güzel canım. Sarmaya pirinçli olduğu zaman kızıyoruz yoksa bulgurlu olunca serbest istediğin kadar yersin. Ama biliyosun ki biz hep sizin iyiliğiniz için uyarıyoruz. Çünkü azı bile bazen etkiliyor kilomuzu.
. Bu gün yeniden başla canım. Yeniden liste düzenlerim işlerim bitince. Olan olmuş artık bundan sonra düzeltirsin.
Bir de verdiklerini geri almasan senden iyisi olmayacakta iki gün iyi gidiyorsan 3. Gün bozuyorsun
. Menülerin iyice düzeldi canımmama akşam yemeklerin hep çok geç. Ona bir çare bulman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?