Balık iyidir produr uzulme en dogru secim canim)
Yürü canim...spor candırÖğlen çok yedim ya akşamda bunu yedim kilo alırım diye korkuyorum
1saat yürücem birazdan
Yürü canim...spor candır)
Yok canım hiç dikkat etmedimSen çok dikkat ediyordun cnm
Nekadar almışsın da
Sağol canımAfiyet olsun cnm
Teşekkür ederim canım evet protein ağırlıklı doyurucu olduAfiyet olsun canim..gayet iyi menu doyurucu olmus
Afiyet olsun canım güzelBugün menu
Sabah 10.00
Menemen
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Semiz otu
Ara
8 findik
8 badem
Aksam 16.30
Ispanak kavurması
Salata
2 kayısı
2.5 lt su.LAydLiNe
45 dakika tempolu yürüyüş yapildi... daha cok yapacaktim ama cok ruzgar cikti kizim hasta olur endişesiyle eve donmek zorunda kaldık...
Acıkıyorum aslinda suyla açlığımi gidermeye calisiyorum.. dun gecede fena aciktim tarti yüzüme güldüYok canım hiç dikkat etmedim
Ama ipin ucu çabuk kaçıyor
Kaçmadan 57 ye filan düşeyim istiyorum
Bu ara barsaklarım da iyi çalışmıyor
Onun da etkisi var ama esas geç vakitte yedim
Sağol canım
Teşekkür ederim canım evet protein ağırlıklı doyurucu oldu
Afiyet olsun canım güzel
Akşam çok erken olmuş
Acıkmazsın inşallah
Kilo vermek için açlık hissetmek gerekiyorAcıkıyorum aslinda suyla açlığımi gidermeye calisiyorum.. dun gecede fena aciktim tarti yüzüme güldü)
Insallah canim görürsün istedigin kiloyu uzun sure korumak icin diyet modundan ayrilmamak gerekiyor canim..Kilo vermek için açlık hissetmek gerekiyor
Sevindim senin adına canım
Bende hergün eksikdiğimi göreceğim inşallah
Kesinlikle öyle canımInsallah canim görürsün istedigin kiloyu uzun sure korumak icin diyet modundan ayrilmamak gerekiyor canim..
Cuma söyleyeyimzerra kaç kilosun?
Süper canımMenüm
Kahvaltı (07:30)
10 tane fındık
1 tane gün kurusu
Ara (10:30)
İki küçük küp peynir
Öğle (13:00)
1 kepçe çorba
Avuç içi büyüklüğünde ince dilim tavuk
Ara (16:00)
10 tane fındık
1 tane gün kurusu
Akşam (17:45)
5 tane ızgara köfte
Salata
2 lt su, 750 ml sade nescafe
Şekersiz 4. günüm bitti
Veee yarın güzel bir sonuç gelecek size tartıda.
Daha önce 13 gün yapmıştım bende hiç zorlanmamıştım canımDün tam hatırlamıyorum menümü ama biraz çok yedim. Fakat yediklerimin hepsi sağlıklıydı. Çok derken bir tabak salata değil de iki tabak salata yedim. Meyve porsiyonum çoktu. Ona rağmen yediklerim tartıya yansımadı. Çünkü hepsi sağlıklıydı. Ben çok sevdim bu şekersiz hayatı. Ve inanın çok kolay geçiyor canım hiç kaçamak yapmak istemiyor. Eğitimde ikramlar çok güzel görünüyordu. Yemeklerde tatlı vardı. Kekler, kanepeler bilumum çeşit kurabiyeler. Ama ben hiç birini yemedim
Ödül olarak tartı bana bu sabah 61.1 i gösterdi. Bakalım yarın kaç olacağım
Nasıl bişeyki baktınmı sulu muYaa kızımın kafasının içinde 5tane şişlik var
Kaşınıyor diyor çok korkuyorum ne olabilirki
İnsanların ne zor sınavı varKızlar nasılsınz Çook yorgunum kuzenimin bebeği oldu 8 yıl sonra..
Onun mevlüdüne gittim kızım o kadar yaramaz dı ki 5 dk durmadı yorgunluktan öldüm desem yeridir..
Ama başka bir kuzenimin bebeği engelli rabbim ona şifa versin oda yürümüyor aslında üzüldümğz şeyler başka birilerinn hayalleri işte...
Nyse kızlar yazmadım kusura yazabilirsem yazarım yoksa bugunlk beni affedin..
Saol canım ins.hedefe az kaldı.Maşallah canım iyi gidiyorsun
İyi yapmışsın tatlım afiyet olsun
Tamam ozman canım.Oooo saha ne yiyeceksin çok olmuş yediklerin. Kahvaltı yapmayınca böyle oluyor. Yediğin balık ne kadardı?
Sonuç aynıysa hiç sıkıntı yok canım.
Kilo mu aldın canım. Şuan koruma dönemindesin diyetteymis gibi devam etmen lazım. Belki haftada bir defa kaçamak yapabilirsin bi süre eğer eski haline dönersen yeme olarak fazlasıyla geri gelir kilolar aman dikkatBugün 9 günün ardından sağlıklı beslenmeye döndüm
Önümüzdeki cumaya hedefim mezun olduğum kilo
Saçma sapan bir şekilde kilo alıyorum
Verirken gram gram
Alırken kilo kilo
Bende şekersiz diyete gireyim diye düşündüğüm an herşeyi yemek geldi içimden sanki diyette değilmişim o an gibi.sonra dedim ki kaptanın dediği hmgibi şuan başladım. Yoksa o gün zindan olurdumBen dün neler yemedim ki şekersiz diyete girecem diye abarttım yani
Günaydın hepinize
Bende bugün başlıyorum şekersiz diyete
Tartıdaki rakamı görünce gözlerim yuvasından fırlatacaktı
Sarma pirincten miydi canım yoksa bulgur mu.bugunku menu
09.00 1 yumurta omlet
1 dilim peynir
2 dilim cavdar ekmegi
5 zeytin
12.30
1 tabak yesil fasulye
1 tabak yogurt
15.00
2 hurma
5 cilek
18.00
1 tabak yesil fasulye
Yarim tabak yogurt
5 6 tane sarma
21.00
1 bardak ayran
3 litre su
Annem sarmayi benim icin yapmis yemesem dariliyor yersem sizden uyari aliyorum hakli olarak az yedim o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?