Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm
Cook iyi yürümüşsün maşallah

Hepinize iyi akşamlar
23 nisan listem

Kahvalti 9.30
1 tabak Kaygana ama unsuz
Sekersiz cay
Peynir
Öğlen 13.30
2 catal makarna
1 bardak ayran

Ara
sekersiz cay
1 avuc kuruyemis

Aksam 19.00
Mercimek köftesi ama cook :-( umarim zarari azdir
Marul
2 bucuk bardak ayran

Saat 9 da sekersiz cay.

1 bucuk litre su
30 dakika tempolu yürüyüş
15 dakika farkli sporlar
10 dakika twister

Cooook iyi cnm tebrikler
Kaçamak yapma sakın cuma kesin 2kilo gider
İnşaallah canım
Bu hafta zor gibi ama öbür haftaya belki mezuniyet ‍
Cansın arkadaşım
Hadi Kızlar iyice gaza gelip bu hafta üçümüzde mezun olalım

Afiyet olsun cnm
Suyun çok az olmus

Aynen canım bu grup sayesinde gitti kilolar çok şükür 4 kilo da gider yani ins.iyiki tanımışım burayı. Diyetisyene gittiğimde bile hiç etki etmemişti. Elime günlük yediklerimi yazacak bi program vermişti bidahaki gidişinde kontrol etmek için ama günlük kontrol olmayınca olmuyor ozman bile keşke bi grup kursa da günlük takip etse diye düşünmüştüm ama sonuçta mesai dışı seni kim düşünür gece gündüz..sonra burayı buldum ararken ve gerçekten gonul işi.gece gündüz demiyor kimse yorum yapılıyor takip yapılıyor insan sorumluluk hissediyor utanıyor menüsünden. Ve gittikçe çözdük zaten bu diyet işini hamdolsun.arada kaçamaklar olsada hiç bukadar iradeli bi diyet yapıp zayiflama mistim daha önce. Bi ay yapıp bikac kilo verip bırakıyordum. Ama artık kafamda bitirdim hamdolsun.ins.hepbirlkte güzel hedeflere ulaşırız kızlar..tabi benim hedef yanında Şu göbek ve basen ler de giderse ins.zaten onlar yola gelmeden hedefe de ulaşsam bırakmayacağım ins.

23 nisan menüm

10.00 sabah
Yarım simit
1 yumurta
3 zeytin
Domates salatalık

13.00 5 yaprak sarması

16.00 öğlen
1 lavaş ekmeği
5 parça et mangalda
Patlıcan biber köz salatası

2 lt su içtim yarım saat yürüyüş var

Oğlum okulda görevliydi annemlerle birlikte izlemeye gittik ama kızım burnumdan getirdi yok böyle huysuz bebek beni mahvetti onun gibi bir sürü bebek vardı hiç biri onun gibi yapmıyordu imrendim vallahi bizde bir saat kalmadan annemlere gitmek
zorunda kaldık

İnşaallah canım
Bu hafta zor gibi ama öbür haftaya belki mezuniyet ‍

Cansın arkadaşım
Hadi Kızlar iyice gaza gelip bu hafta üçümüzde mezun olalım
Ben ancak 1 ay sonra mezun olabilirim canım o da çok dikkat edip herhafta 1 kilo verebilirsem ki herzman mümkün olmuyor.ama zaten hedefimi ramazan bayramı sonuna ayarlanmıştim ben ins.ozmana kadar da koruma dönemi dahil gider ins.kendime bayrama güzel ciciler alırım bakalım. Tabi yaza da.eşimle iddiaya girmiştik zaten 55 kilo ol ne istersen onu alıcam dolabını yenilecem demişti bende tamam görüşürüz ozman demiştim. 70 ten 55 e ineceğimı zannetmedi galiba ki bukadar büyük konuştu.

Afiyet olsun cnm
Her çocuk aynı değil cnm biraz büyüsün rahat edersin

Bu hafta ilk üçe girmemiz şart kızlar o yüzden herkes kendini ayarlasın

Maşallah ilk defa + olan kimse yok.

@burcugncy @duygu06_26 aylahl kızlar sizin kilolar nerde?
3 gündür o kadar çok misafir ağırladım ki kaptanım yazamadım . 23 nisan tatilini fırsat bilen bize geldi il dışından misafirler hep. eşimin kardeşi de yatılı misafirimizdi. yoğunluk henüz geçtifırsat bulamadığım için haber bile veremedim. neyse ki herkes evine dağıldı
ben tartıldım sabah 78.3 çıktım yani +100gr geç oldu bildirim ama

kilo konusunda şanslı insanlar var tabi ki boy da avantaj

Bende diyete girmeden once oyle yapiyorum genelde herseyi abartili sekilde yiyorum maalesef
ben de diyete girdikten hemen sonra yemediğim şeyleri bile yemeye başlıyorum eşim hayretle bakıyor sen falancayı sevmezsin niye yiyorsun malesef ters psikoloji oluyor ben de saçmalıyorummmm

Bugün 9 günün ardından sağlıklı beslenmeye döndüm
Önümüzdeki cumaya hedefim mezun olduğum kilo
Saçma sapan bir şekilde kilo alıyorum
Verirken gram gram
Alırken kilo kilo
canım dikkat et menülerini de yaz bence. çok emek verdin geri alma sakın

şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki. Allah o yavruya şifalar versin inşaallah

Bugun mevlüt te herkes ne kadar zayıfladığımı konuştu adete ben yaptığım kaçamaklardan utanıp güzel güzel devam etme kararı aldım insanlar baya kilo verdiğini söyleyince çok havalandım
dışarıdan farkedilince kilo verdiğimiz moral oluyor
Benimde düne göre 500 gr eksi
Ama hala wc yok
canım 7 zeytin 1 incir iyi geliyor bana deneyebilirsin. hatta alışkanlık oldu artık ben de kahvaltılarımda eksik etmemeye çalışıyorum

2 bucuk saat yürüyüş yaptim dedim ya bence siz onu 4 sayin çünkü topluklularla yürüdüm normalinden daha fazla efor harcadım ah su topuklulara bayiliyorum
ben de bayılıyorum topuklulara ama başkalarında giymeyi çok istiyorum ama ne yalan söyliim rahatıma düşkün olduğumdan spor ayakkabıdan vazgeçemiyorum

mercimek köftesinde zararlı bir şey yok canım mercimek ve bulgur. ama fazla yememek lazım şişirir seni

canım burada gerçekten güzel bir ortam var. diyetisyenle ben de yürütemedim bu kilo işini. senin de çok az kaldı mezuniyetini tebrik etmemize. bizim yol uzun bize de nasip olur inşaallah

canım bebişlere çocuklara belli olmuyor kalabalıktan korktuğu için huysuzlanmıştır belki

eşin inanmamış kazanırım diye havadan uçmuş yenilet dolabını hakettin bence canım

Aynen canım. Daha önce hiç bukadar istikrarlı olmadığım için inanmadı demekki ama ben kazanacağım ins.tabi devamı da önemli bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…