Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

23 nisan

12.00
1 tabak menemen
2 dilim ekmek
5 zeytin

16.00
1 hurma
2 zeytin

18.30
yarım kase işkembe çorbası
yarım tabak tavuk sote
salata
1 dilim ekmek

2 litre su
yarım saat yürüyüş

İlk bildirim benden gelsin

Cuma :62.2

Pazartesi: 61

Fark : 1.2

@sahgull kaptanım az kaldı mezuniyete

Waay nasıl oldu iki günde o :)
Bugünkü menüm

Sabah 10da
1tane simit
2dilim peynir
Kahve

Saat 16da
Dünden kalan balık ve salata

Ara kahve

3litre su
Spor 30dk yürüyüs
LAydLiNe

Canım nasıl duruyorsun tüm gece çok erken gibi

Coook sevindim cnm gercektennn
Ama benim mezuniyetimi görmen için 1yil burda olman lazım herhalde :)
Bizde Birgün mezun olcaz canım inş :)
Keşsnlikle ne kadar olumlu yanı var

Aynen canım. Daha önce hiç bukadar istikrarlı olmadığım için inanmadı demekki ama ben kazanacağım ins.tabi devamı da önemli bakalım nasip

Kadın isterse
Yapamıyacağı şey yok
bide konu dolabı yenilemek olunca
Gelsin ciciler

Günaydın kızlar.

Günaydin herkeseee

Gece depremle uyandik cok sallandi... merkez üstü adiyaman samsat ilcesiymis ama sanki osmaniye merkez ustu idi.. fena sallandi uzun sürdü...Allah bidaha yasatmasin insallah
..
çok geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın o korku yetiyor insana...

Alıştım galiba cnm acıkmıyorum
Inş cnm sen benden önce olacaksın burda en kilolu benim
en kilolu sen olabilirsin ama en azimlimiz de sensin. hiç belli olmaz bu işler.

3oglanannesi ben de zayıf olsam bile o basenler duruyor ve çok rahatsız oluyorum. istikrarlı spor lazım. bir ara gitmişti sonra sporu bırakınca tekrar geldiler. kalıcı olmuyor maalesef.

aylahl diyet işinde ben de senin gibiyim ya. nasıl olacak bilmiyorum. kilo vereyim diye karar vereyim ardından başlayayım hiç yemediğim şeyler aklıma geliyor. kendi kendimi sabato ediyorum resmen. sanki ceza veriyorum anlayamadım gitti..

LAydLiNe sanırım pazartesi günleri de bildirim yapıyoruz. 61,7 çıktım ben. yalnız şu 7 den sonra yeme işini oturtamadım. şunu soracağım. hsonu yemekli misafirim vardı. zaten 7 de geldiler. ben napacam buna benzer bir durumda? pardon ben sizden öce yedim deyip yemeyecek miyim? zira dün öyle yapmadım

Gelelim menüme

Sabah: peynir+simit+çay
öğle: gösteri sonrası çocuklarla dondurma
akşam: 1 kase domates çorbası/3 yk et sota/bulgurlu patetes köftesi
akşamüstü: misafirin getirdiği tatlıdan ayıp olmasın diye ayak üstü yemek iradesizlik örneği sergilediğim ve takım arkadaşlarıma kötü örnek oluşturduğum için, kaptanım da onay verirse, her arkadaşımdan bir tane ceza seçmesini istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…